Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחד הפרקים הכי טובים שהיו בשנים האחרונות, סוף כל סוף פרק טופגיר פרופר.

החלק על תעשיית הרכב בסין היה מאוד מעניין ויחד עם זאת ממש קורע. :lol:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

נכון, גם אני אהבתי את הפרק הזה.

עוד לפני שג'רמי ומיי סיכמו את הפרק הסיני חשבתי לעצמי "יאללה, רק ב 2004 הם הוציאו את הריקשה הזו ו 7 שנים אחרי איזו קפיצה הם עשו". הרכבים שהוצגו בתוכנית עדיין מיושנים, אבל אין ספק שהסינים מדביקים את העולם בקצב מטורף. אני לא חושב שיעברו עוד הרבה שנים עד שנראה רכבים נורמליים שלא נופלים מהמתחרות מהמזרח או מאירופה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הפתיעה אותי שהם לא בדקו את הMG550. הם יצאו ליבדוק האם המכוניות הסיניות יצליחו באירופה ולא בדקו את המכונית הכי רלוונטית.

ובכל זאת - אין על הצוות של טופ גיר! הם מספקים שואו אמיתי וקורע!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
הפתיעה אותי שהם לא בדקו את הMG550. הם יצאו ליבדוק האם המכוניות הסיניות יצליחו באירופה ולא בדקו את המכונית הכי רלוונטית.

ובכל זאת - אין על הצוות של טופ גיר! הם מספקים שואו אמיתי וקורע!

אני לא חושב שה MG550 תגיע לאירופה.

באירופה (או לפחות בבריטניה) כבר נמכרת ה MG6.

פורסם

הMG6 ניראה סבבה לגמרי למחיר שלו, ואני בטוח שמהר מאוד הם ישדרגו את הגירסת הייצוא שלהם ויעשו כאב ראש רציני ליצרנים בעולם.

gpqseKkNbq0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אני לא חושב שה MG550 תגיע לאירופה.

באירופה (או לפחות בבריטניה) כבר נמכרת ה MG6.

MG6 זהה ל MG550, זה אותו רכב , ההבדל ביניהם מסתכם בקצת קוסמטיקה חיצונית ובעיצוב יותר סולידי של לוח השעונים, כמו כן ה 6 מורכבת במפעלי MG בבריטניה לטובת השוק המקומי. בשאר העולם נמכרת ה 550.

• תוכן חדש...