Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פרק חבל על הזמן... דיברו על האלפה 4C שהולכת לצאת, האורח שלהם היה אחד מ- BLACK EYED PEAS + הנובל הלמבו והמקלארן באיטליה...

Detailer.gif
פורסם

פרק אדירררר!

כמו שפתיחת עונה צריכה להיות,מצחיק אותי הסגידה שלהם ל458,והקטע האחרון במבחן ה3 מכוניות היה פשוט אדיר,איזה מסלול פסיכי!

פורסם

פרק איכותי ביותר! החלק במסלול הימולה באמת היה נדיר והיה גם נחמד לראות הצדעה לאיירטון סנה.

באופן אישי הנובל באמת הפתיעה אותי למרות התקלה בגיר וזה מדהים מה כמה אנשים מאיזה כפר באנגליה מסוגלים לייצר.

דרך אגב, בתחילת התכנית הם מראים תמונה מספיישל הודו. לא מצאתי את הפרק ברשת, למישהו יש קישור?

פורסם

אני לא מבין את הקטע שהם עושים רק 7 פרקים בעונה....

כאילו חודש וחצי עונה ואז חצי שנה פגרה - איפה הטופגיר של פעם עם 16 פרקים בעונה??

פשוט חבל!

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

פרק מעולה. ללמבורגיני יש את העיצוב המדהים, וכשהיא יורקת אש מהאגזוז - WOW! אני אישית הכי אהבתי את הנובל, למרות שזו המכונית הכי פחות סבלנית שם (ואולי אף בקטגוריית מכוניות העל).

פורסם

לא יודע על מה אתם מדברים, היה פרק חלש מאוד. היה רק את המסע עם המכוניות על, אירוח מפורסם והחדשות. המכוניות על היה משעמם, רק שני אתגרים היו להם ושאר הזמן היה סתם, לא באמת אמרו משהו על המכוניות האלה שלא אמרו בפעם הקודמת שבדקו כל אחת מהן. קטעים מצחיקים לא היה בכלל, לפעמים יש כל מיני אתגרים משעשעים אבל בפרק הזה לא היה כלום.

פורסם

היה פרק נחמד.

לדעתי, הם קצת הגזימו עם אימולה- תשאלו כל נהג מירוצים מקצועי והוא יגיד לכם שהמסלול הזה לא מפחיד או מאתגר כמו שתיארו בפרק.

חבל שאליפות הפורמולה 1 כבר לא מתארחת בו, במיוחד אחרי השינוי שעשו בפניה האחרונה, שיקיין ואריאנטה-באסה (למעשה, יישרו את שיקיין לגמרי).

דווקא היו כמה מירוצי F1 מרתקים שם, בעת האחרונה-

(מירוץ ה-F1 האחרון שם התקיים ב-2006)

ההקפות האחרונות בגרנד פרי סן-מארינו 2005-

SRLwtwO1BZ4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אימולה 2006-

ftk-OCDzd18 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...