Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חברים!

רכשתי את הרכב לפני כחמישה חודשים, כאשר פנס שמאלי קדמי ברכב אינו מקורי.

כאשר יצא לי לנסוע מחוץ לעיר בחושך, שמתי לב שפנסי החזית אינם מכוונים כראוי.

ניגשתי לבצע כיוון אורות במוסך, שם נאמר לי שפנס ימני שהוא מקורי ניתן לכיוון ואילו הפנס השמאלי החליפי לא.

הם ניסו בעזרת מברג לכוון אותו די הרבה זמן, אך לטענתם המנגנון מקולקל, בסופו של דבר לא גבו כסף אך גם הבעיה לא נפטרה.

מכונאי במוסך מורשה של מיצובישי הסביר לי שהמנגנון לא ניתן להחלפה, אלה רק עם כל הפנס יחד.

פנס חליפי בדיוק כמו אותו אחד שמותקן ברכב שלי עולה בערך 1100 ש"ח, כמה עולה מקורי אני לא יודע.

מצ"ב תמונה של אלומת האור כפי שזה נראה עכשיו.

אולי יש פתרון אחר חוץ מלהחליף פנס, כי בכל זאת הוא שלם חיצונית וחבל לזרוק כל כך הרבה כסף.

וגם שבוע הבא אני צריך לעבור טסט :| ולא נראה לי שעם תאורה כזאת אני עובר אותו.

Picture-002-90.jpg

פורסם

תנסה פה:

http://www.carsforum.co.il/cars/galgalim.aspx

תנסה לבדוק בפרוקיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על הקישור, עשיתי שם בקשה.

בקשר לפרוקיות, בדקתי ואין להם, לפחות לא בבאר שבע.

אולי יש אפשרות כלשהי לתקן את הפנס הקיים?

או דרך זולה לרכוש חדש, אולי מחו"ל?

• תוכן חדש...