Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי ערב טוב.

על פניו המחירים נראים גבוהים ביחס למחירים ש-roeiw רשם.תנסה לפנות למשתמש "שירות קרסו" כאן בפורום לעזרה/הבהרות.לא רשמת מהיכן אתה בארץ,אבל בפורום יש המלצות טובות גם על מוסך שאפט וגם על אמיר&חזי,שניהם בת"א,שניהם לא מורשי יבואן(מוסכים כלליים) ושניהם מתמחים ברכבי רנו.תבקש מהם הצעת מחיר לטיפול זהה ותשווה מחירים.

שאלה ל-vladcar: האם התכוונת שלרכבים משנת ייצור 2006 שונו ההנחיות,או שמשנת 2006 שונו כל ההנחיות לכל הדגמים כולל הישנים יותר.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה בטוח שיש לך רנו ולא ב.מ.וו 7.5K טיפול???

אם איני טועה נרשם בפורום שאפשר לעשות גם טיפולים במוסכים מורשים ולא דווקא במורשי יבואן,הייתי בודק את זה עם רנו.

:shock:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

yulianx,

ע"פ מה שהבנתי ע"מ לשמור על האחריות במסגרת עסקת הרכישה הוא חייב לטפל במורשה יבואן.במידה ויטפל במוסך שאינו מורשה יבואן הוא יאבד את השלוש שנים אחריות "מפגוש לפגוש".לפי מה שרשם הוא מוכן "לוותר" על האחריות הזו בתמורה להוזלה משמעותית במחיר הטיפול,שדרך אגב,עומד על 7881 ש"ח,לא 7500 ש"ח..

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
היום קיבלתי את הצעת המחיר הבאה ממוסך מורשה רנו,כל המחירים כוללים מע'מ.

טיפול 30000 1452 ש'ח

רצועות טיימינג 2839 ש'ח.

משאבת מים 890 ש'ח.

דיסק בלם קדמי 1200 ש'ח.

בלמים אחוריים 1500 ש'ח.

האם זה הגיוני לטיפול 30000?.

אם חסכתי 50% מעלויות הטיפול במוסך טוב אחר,זה כבר שווה כל תקלה באחריות.

אשמח לדעתכם.

תודה.

לא פירטת מה מבוצע ואלו חלפים מחליפים

בגדול המחיר של המשאבת מים והטיימינג תלושים מהמציאות למרות שאלו חלפים מקוריים.

פורסם

אני חושב שלא שינו שום דבר - מהתחלה ההנחיות של היבואן לגבי טיימינג לדגמים בנזין של רנו ממודל 2006 היו כאלה.

לא ידוע לי לגבי שינוי בדגמים יותר ישנים, אבל אולי אני לא מעודכן. במגאן 2003 שהיתה במשפחה, בשנת 2008 החליפו טיימינג לאחר 5 שנים, כאשר הרכב היה רחוק מאוד מ 90 אלף ק"מ.

לגבי עלות הטיפול - החלפת שמנים ופילטרים, מה שנקרא טיפול 30 אלף במוסך רגיל אמור לעלות חצי.

כל שאר הדברים לא קשורים לטיפול 30 אלף.

החלפת טיימינג במוסך רגיל תעלה סביב 2000 ש"ח.

דיסק בלם קדמי תחליפי מחברה טובה יעלה חצי.

כצפוי, הטיפול במוסך שאינו מוסך מורשה היבואן יכול לחסוך כשליש (לא חצי ) מהמחיר של מורשה, במידה ומתפשרים על דיסקים ורפידות בלימה תחליפיות ברמה טובה (או ברמה של המקורי).

לשיקולך...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דבר ראשון טיימינ עושים אחת לחמש שנים או 120 אלף

ברקסים לא תמיד צריך להחליף הייתי ממליץ להיכנס למוסך שמתמחה בבלמים לבדוק.

המוסכים המורשים ככלל לרוב אומרים להחליף , כאשר בפועל יש למעלה מ50 אחוז ברפידות.

הטיפול המומלץ הוא 15 אלף או אחת לשנה.

שמן סינטטי מלא 5W40

מסנן שמן מקורי.

ופיטר אויר לדעתי אחת ל30 אלף.

פלגים אחת ל 3 שנים או 60 אלף.

אני אישית לא מטפל בחברה אבל קונה את החלקים הכי טובים ומטפל במוסך פרטי, הרבה יותר זול.

פורסם

זה שאתה מחליף טיימינג כל 5 שנים או 120 אלף ק"מ במוסך פרטי לא הופכים את הנחיות היבואן .

לא מאמין לי - יש כאן שרשור שבעל מקצוע שעובד אצל קרסו נותן תשובה לגבי תדירות החלפת טיימינג במגאן 2008 (תגובה מספר 13):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=356470&highlight=%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92+%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F+2008

roeiw

משהו לא מסתגר לי עם השרשור הזה, שגם אתה השתתפת בו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=345263&highlight=%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92+%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F+%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%A8+%D7%97%D7%96%D7%99

אגב, גם כאן, במודל 2004 צויין 4 שנים.

המחירים שוב עלו במורשה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חברים תודה.

לצערי אני מהצפון לכן מוסך שאפט אינו רלוונטי,אם משהו מכיר בצפון מוסך ברמתו (לפי חוות דעת חברי הפורום כמובן),אני אשמח לדעת,גם במחיר ביטול אחריות יצרן,(מעניין אם יש מישהו שממש את האחריות-אשמח לחוות דעתו בנושא)

ולכל רוכשי רכב יד שניה מיבואנים\ליסינג ודומיו,לפקוח עיניים ולא להתלהב מהמלה "שקיפות" שכולם מתפארים בה,קחו את הרכב לבדיקה באופן פרטי-למרות שבבדיקה של היבואן התגלו פגמים,ואני בטיפשותי האמנתי למה שאמרו לי,והכי חשוב להתעקש על תיקון כל הרג'קטים במעמד הרכישה,מדובר בהרבה מאוד כסף.

פורסם

יוסי,

מאיזה מוסך מורשה קבלת את ההצעת מחיר הזו,אם אפשר לדעת?

ADZ

פורסם
יוסי,

מאיזה מוסך מורשה קבלת את ההצעת מחיר הזו,אם אפשר לדעת?

ADZ

בוודאי,מוסך מורשה רנו אזור התעשיה בעכו,דרך שרות הלקוחות שלהם,שאגב מאוד נחמדים וסבלניים.

פורסם

1. אם כבר החלטת לוותר על האחריות בתמורה להוזלה משמעותית בעלות הטיפול,אני עדיין חושב ששווה לך לבדוק את העלויות באזור המרכז.אם תחסוך כמה אלפים אולי זה יהיה שווה את המאמץ.

2. אם תמצא באזור הצפון מוסך כללי טוב לרנו אשמח אם תפרסם.גם אני מחפש..

3. נסית לפנות לשרות קרסו כאן בפורום?

ADZ

פורסם
1. אם כבר החלטת לוותר על האחריות בתמורה להוזלה משמעותית בעלות הטיפול,אני עדיין חושב ששווה לך לבדוק את העלויות באזור המרכז.אם תחסוך כמה אלפים אולי זה יהיה שווה את המאמץ.

2. אם תמצא באזור הצפון מוסך כללי טוב לרנו אשמח אם תפרסם.גם אני מחפש..

3. נסית לפנות לשרות קרסו כאן בפורום?

ADZ

אם אמצא אשמח לשתף.

לא פניתי לשרות קרסו בפורום,כיוון שגם אם יורידו במעט את המחיר עדיין מדובר במחיר הזוי,חוץ מזה שהתאכזבתי מהתנהלות מחלקת המכירות שלהם (וגם מעצמי),לא נראה לי שיתחשק לי לפנות אליהם.

הסיבה שבגללה אני שוקל לוותר על האחריות כיוון שהרכב במצב חדש,עם קילומטרז' נמוך (ואני מאוד נהנה ממנו) וההנחה שלי היא שלא אמור להגרם לו נזק משמעותי בשנים הקרובות (שנתיים בערך),טפו טפו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי,עשיתי היום את הטיפול לא במוסך מורשה אבל על פניו נראה אמין ומקצועי,להלך עלויות.

טיפול 30000 מלא עם חלפים מקוריים,החלפת רצועת טיימינג מקורית,החלפת משאבת מים תוצרת צרפת (לא כתוב עלי האריזה קרסו),החלפת דיסקים וצלחות בלם קדמיים,סך הכל 3300 ש'ח כולל מע'מ ועבודה.

הרכב נשמע טוב ומגיב יפה לאחר הטיפול,כמובן שאני מקווה גם לאורך זמן.

פורסם

איפה עשית?

• תוכן חדש...