Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה ארוכה שאני חולם על לרסן את ההתנהגות האמריקאית והרופסת של הסונטה שלי ולגרום לה להיות קצת יותר אירופאית אך מבלי לאבד יותר מדי נוחות. חיפשתי קצת ומיד מצאתי את בולמי בילשטיין מדגם B6, הבעיה שאין בקטלוג יונדאי סונטה 2001 מנוע 2.0 ולכן ירדתי מזה לזמן מה. כעת, לאחר שיחה עם חבר שטוען כי לא צריך שזה יהיה בדיוק לרכב שלי כי מזמינים לפי המידה הרצויה ולא לפי דגם רכב ספציפי (למרות שקיים קטלוג שכזה למספר מצומצם של דגמים מכל חברה) כך שהנושא הזה עלה לי שוב לראש. וכעת לשאלה הרצויה: האם בולם מזמינים לפי מידה או לפי דגם רכב ספציפי?

פורסם

כנראה שבחרת את הרכב הלא נכון..

בולמים מזמינים לפי דגם רכב בלבד.

בקטלוג של בילשטיין באמת אין.

אצל קוני מופיעים בולמים ספורטיביים לציר הקדמי בלבד, תוך ציון בקטלוג שהייצור הופסק ולא יחודש לאחר שיחוסל המלאי הקיים. אני מניח שבעבר היה להם גם לציר האחורי. כמובן שאין טעם להרכיב רק שני בולמים ספורטיביים.

אם תחרוש את האינטרנט, אולי תמצא בטעות דילר של קוני שנשאר לו סט מלא לסונטה. אבל הרכב הזה הוא ממש לא קהל היעד של בולמים כאלה, כך שאני לא מאמין שיש הרבה סיכויים.

לגבי הB6, אני יכול להגיד שזו בחירה מצויינת ולא אוותר עליהם בשום רכב בעתיד. תשים ברכב הבא.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

כנראה שבחרת את הרכב הלא נכון..

בולמים מזמינים לפי דגם רכב בלבד.

בקטלוג של בילשטיין באמת אין.

אצל קוני מופיעים בולמים ספורטיביים לציר הקדמי בלבד, תוך ציון בקטלוג שהייצור הופסק ולא יחודש לאחר שיחוסל המלאי הקיים. אני מניח שבעבר היה להם גם לציר האחורי. כמובן שאין טעם להרכיב רק שני בולמים ספורטיביים.

אם תחרוש את האינטרנט, אולי תמצא בטעות דילר של קוני שנשאר לו סט מלא לסונטה. אבל הרכב הזה הוא ממש לא קהל היעד של בולמים כאלה, כך שאני לא מאמין שיש הרבה סיכויים.

לגבי הB6, אני יכול להגיד שזו בחירה מצויינת ולא אוותר עליהם בשום רכב בעתיד. תשים ברכב הבא.

אפשר להזמין בולמים גם לפי מידה ולעשות התאמה

פורסם

אפשר רק שזה עולה פי שניים מהסטנדרט.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...