Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לא שמע כאשר אני מנסה לצפות בסרטים באיכות 1080p ולראות בטלוויזית LG 37LE5500 LED http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755054

הורדתי את הקובץ avatar.2009.1080p.bluray.x264.mkv (ולא רק) ואני לא שומע שמע בכלל אבל כן רואה וידאו. ההתקן המכיל את הסרט הוא דיסק און קיי.

בספר של הטלוויזה רשום (עבור המקרה הזה) שתומך ב- mkv.

כבר בתחילת הפעלת הסרט, קופצת הודעה שאין תמיכה בשמע.

אני לא מבין בזה יותר מידי אבל גם לא ידעתי שהטלויזיה מסוגלת להקרין bluray, זה קשור בכלל?

בסרטי DIVX והקבצים הפשוטים האחרים השמע עובד בסדר גמור.

מישהו יכול למצוא לי פתרון למצב המרגיז הזה?

תודה

IMAG0779.jpg

פורסם

הטלוויזיות של LG לא תומכות בפורמט הסאונד DTS. זאת הסיבה לכך שאת מקבל את ההודעה המעצבנת הזאת.

גם את תשתמש בDLNA זה יהווה בעיה (לא יודע אם יש לך את האופציה בטלוויזיה).

בשביל להתגבר על הבעיה ניתן:

• לחבר מחשב לטלוויזיה עם HDMI
  • להמיר את ערוץ הסאונד בסרט לפורמט AC3 שכן נתמך על ידי LG

Kawasaki Versys !!!

פורסם

אם כבר אתה רואה סרט ב-1080P (שזה באמת נראה הרבה יותר טוב בטלוויזית 37 אינץ - אם יושבים חצי מטר ממנה...) אז תשקיע קצת יותר ותחבר מערכת קולנוע ביתי לטלוויזיה. היא גם תתמוך בכל מה שתרצה וגם הסאונד יישמע כמו שצריך ולא כמו שרמקולים מסכנים של טלוויזיה יודעים לספק...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה רבה סוף סוף יש סאונד! בסוף השתמשתי בתוכנה אחרת, אבל לפי מה שאמרתם.

sronis, קודם צריך לדעת שיש סאונד, לא כל סרט דורש סאונד. אחר כך תמיד אפשר להוציא את הסאונד למערכת קולנוע ביתית שגם ככה יש לי ולא חייבים מחשב, כי אני רואה סרט פעם בשנה.

פורסם
יש לי את אותה הבעיה בסמסונג, תמיר את הסאונד לAC3.

ממליץ מאוד על התוכנה הזאת

http://www.videohelp.com/tools/PopCorn-MKV-AudioConverter

תגדיר לו שימיר DTS לAC3. איכות 448 זה הסטנדרט, אבל אפשר גם 640.

מדריך - כאן.

אני בטוח שתוכל למצוא גם משהו בעיברית

סמסונג אמורים לתמוך בDTS, לא?

היחידים שאמורים לתמוך...

Kawasaki Versys !!!

פורסם

כשאגיע הביתה אני אבדוק וארשום איך קוראים לתוכנה.

לא כל סרט הוא מותחן/אקשן/אימה וכאלו שדורשים סאונד איכותי, יש גם סרטים שהסאונד בהם הוא לא חשוב כל כך כמו דרמה.

כמובן שלא התכוונתי ללא סאונד בכלל אחרת לא הייתי פותח את התרד הזה. למרות שיצא עכשיו סרט אילם :) אז בשבילו באמת לא צריך. אני סטודנט ולכן קצת עסוק.

פורסם

מה זה לא כל סרט דורש סאונד...

אולי הוא חובב סרטי בסטר קיטון/ הרולד לויד? :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=2LYCaLgTphA&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
סמסונג אמורים לתמוך בDTS, לא?

היחידים שאמורים לתמוך...

לא לא תומך (LCD 37" , דרך USB)

לאחרונה גם נתקלתי בבעיה עם AC3, כנראה בעיה בקובץ עצמו.. (במחשב הכל פיקס)

פורסם
כשאגיע הביתה אני אבדוק וארשום איך קוראים לתוכנה.

לא כל סרט הוא מותחן/אקשן/אימה וכאלו שדורשים סאונד איכותי, יש גם סרטים שהסאונד בהם הוא לא חשוב כל כך כמו דרמה.

כמובן שלא התכוונתי ללא סאונד בכלל אחרת לא הייתי פותח את התרד הזה. למרות שיצא עכשיו סרט אילם :) אז בשבילו באמת לא צריך. אני סטודנט ולכן קצת עסוק.

נכון, לא כל סרט דורש סאונד איכותי (אבל אווטאר כן...) אבל אתה חייב להודות שזה קצת מצחיק שאתה הולך על האיכות הכי גבוהה האפשרית (1080P) בטלוויזיית 37 אינץ' (שבה זה ממילא לא באמת משנה) אבל מוכן לשמוע דרך הרמקולים בשני שקל של הטלוויזיה. זה כמו לשמוע הקלטה בבלו-ריי דרך רמקולים של מחשב, או לנסוע על מסלול מירוצים עם דייהטסו סיריון. קצת איזון...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

התוכנה שהשתמשתי בה היא MKV2AC3 גרסה 1.03.03 וללא שום מדריך הפעלתי אותה.

sronis, אני לא מבין עם מי ועל מה אתה מתווכח :shock:, לא שאלתי דרך איפה כדאי או שווה לשמוע סרטים. שאלתי איך אני מכלל מגיע למצב שאני יכול לשמוע ולא רק לראות.

אבל תודה שאתה דואג לי כי לא התכוונתי לשמוע ברמקולי השני שקל שבטלויזיה, עכשיו כשיש סוף סוף סאונד (אחרי שעזרו לי) אני יכול להרגיע אותך ולומר כי אני מתכוון להתחבר ליציאות של הסאונד שיש לטלויזיה (להזכירך, סוף סוף אפשר להשתמש בהם גם ב- 1080P) ולשמוע דרך מערכת הקולנוע הביתית שיש לי שעולה 3 שקל.

דבר נוסף בשביל שתרגיש טוב, הגודל 37 אינץ אצלי בהתאם לסלון שלי ואני אראה בדיוק כמוך בטלויזית 80 האינצים שלך בהתאם לסלון שלך.

תודה בכל מקרה לעוזרים

פורסם

אבל דיר בלק, בלי סאונד!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...