Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קניתי לפני שבועים מאזדה 323 סדאן שנת 94 והעברתי אותה טסט ושיפצתי אותה.

היא מבריקה מבחוץ ומבפנים, החלפתי גג, ריפודים, טסות, רמקולים, רדיו וצבעתי את הרכב ובקיצור נראה כמו חדש, יש למישהו הצעות איך אני יכול לשפר את הרכב עוד קצת? (קוסמטי וגם לא קוסמטי).

תודה ויום טוב =]

פורסם

ג'אנטים יפים ועדינים לא ערסיאדה..

 

אתה יכול גםלעבור לשלב הבא ולהתחיל לשפץ דברים מכניים באוטו לפי סדר חשיבות וככה להנות יותר מהנסיעה עצמה.

 

94' זה לא רכב חדש, תמיד יהיה מה לשפץ ולחדש

 

לילה טוב,

עמית.

פורסם

הייתי ממליץ לך להחליף את הג'אנטים, ואת צורת הפנס האחורי שממש לא לטעמי, בסך הכל הרכב נראה בסדר גמור, סחטיין על ההשקעה :)

פורסם

אתה יכול לבדוק את הבלומי זעזועים בלחיצה חזקה על פינה כלשהי ברכב. אם הרכב עולה ויורד מספרים פעמים במקום להתייצב מיד לאן שהוא היה הבולמים צריכים החלפה. זה תורם לאחיזה (כולל בלימה) ויכול להיות שגם משפר את איכות הנסיעה (למרות שבולמים חדשים וקשיחים יותר לא בטוח יתרמו לרכות). אני חושב שזה עולה בסביבות ה250 לבולם, אבל לא לקנות סיני/ג'נרי.

פורסם
הייתי ממליץ לך להחליף את הג'אנטים, ואת צורת הפנס האחורי שממש לא לטעמי, בסך הכל הרכב נראה בסדר גמור, סחטיין על ההשקעה :)

 

למה אני יכול להחליף? אתה יכול להראות לי תמונה של משהו שאני יכול להחליף אליו וכמה זה יעלה?

 

ולזה שמעלי, לא הבנתי איך לבדוק

פורסם

אתה יכול לצבוע את פסי החיכוך לצבע הרכב. בחלק האחורי, בשביל הגיוון, אתה יכול להסיר את הפלסטיקה שמחברת בין הפנסים האחוריים - היא די מכוערת.

אפשר להכהות את השמשות האחריות. פנסי ערפל נחמדים יכולים להיראות יפה.

תעשה הכל אבל בטוב טעם - שלא תזכה בפרס הראשון בתחרות "שיפורי אום אל-פאחם 2012" :)

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
אתה יכול לצבוע את פסי החיכוך לצבע הרכב. בחלק האחורי, בשביל הגיוון, אתה יכול להסיר את הפלסטיקה שמחברת בין הפנסים האחוריים - היא די מכוערת.

אפשר להכהות את השמשות האחריות. פנסי ערפל נחמדים יכולים להיראות יפה.

תעשה הכל אבל בטוב טעם - שלא תזכה בפרס הראשון בתחרות "שיפורי אום אל-פאחם 2012" :)

יש פנסי ערפל לרכב שלי? איפה אני יכול ליקנות ולהרכיב אותם?

וגם אני חשבתי להוריד תפלסטיקה בין הפנסים ואני יבדוק אם זה אפשרי, תודה.

פורסם

אני מהאסכולה שחבריה מעדיפים לשפץ/ לשחזר/לתקן ולהחזיר המכונית למצב אותנטי כמה שיותר. שלך ממש יפהפייה כמו שהיא. אל תקשיב לבחור שהמליץ להסיר את הפלסטיק האדום המקשר בין הפנסים. זה אולי לא הכי יפה, אבל זאת המכונית, וכל עוד החלק תקין, לדעתי תשאיר אותו.

 

חיפשתי בעולם תמונות של הדגם הזה, ולא ראיתי אפילו אחד שהסיר את הפלסטיק. מה שכן, זה מאד שביר וניתן לראות לא מעט מכוניות בארץ, עם חלק סדוק, שחוק או לגמרי שבור.

 

בכל הקשור לחלק החזותי, שיחקת אותה. מצטרף למגיבים נוספים שממליצים כעת לעבור לחלק המיכני.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

×
×
  • תוכן חדש...