Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש לי דייהו סופר רייסר 96 וכבר תקופה שיש לי גמגומים בהילוך ראשון, הלכתי למוסך בדקו וראו שזה לא הקלאץ׳ (הוחלף לפני שנה וחצי) ואמרו שזה כנראה אי ספיקת דלק טובה, וצריך להחליף את כל מערכת הדלק (מצוף,משאבה וכו) כי בדייהו כל המערכת מגיעה ״קומפליט״ ואי אפשר להחליף רק חלק אחד, השאלה היא כמה זה נכון?

ובאמת זה לא הקלאץ? כי כשאני נוסע על 10 קמ״ש אני תקוע כי הילוך ראשון נכנס רק ב 0 קמ״ש והילוך שני רק ב 20 קמ״ש

ולפעמים כשאני מעביר לרוורס אני שומע את החיכוך של הגלגלי שיניים

תודה.

פורסם

כשאתה נוסע 10 קמ"ש אתה אמור לנסוע בהילוך ראשון.

למה כוונתך שהילוך שני נכנס רק ב- 20 קמ"ש:

האם יש לך קושי לשלב להילוך שני? זה לא אמור לקרות.

האם כאשר אתה משלב להילוך שני ב- 10 קמ"ש הרכב מקרטע? זה יקרה כאשר המהירות נמוכה מדי להילוך זה

כדי להמנע מחריקה בהכנסה להילוך אחורי ודא שאתה לוחץ על דוושת המצמד עד הסוף.

אפשר לבדוק האם הכבל של המצמד צריך מתיחה.

פורסם

כשאני נוסע בהילוך שני ומגיע ל10 קמש אני צריך להעביר לראשון, במקרה זה קשה מאוד לשלב לראשון רק עם הרבה כוח

פורסם

אתה לא נוהג נכון. הילוך ראשון משתלב כשהרכב כמעט בעמידה.

אין צורך להוריד להילוך ראשון אלא רק אם אתה נוסע בתנועה זוחלת.

ייתכן שיש לך בעיית שימוש במצמד ולכן הרכב מגמגם בהילוך ראשון. האם זה רכב חדש אצלך?

במהירות נמוכה מאוד צריך להרגיש את נקודת החיבור של המצמד ולהשתמש ברגל שמאל בעדינות.

אי ספיקת דלק הייתה אמורה להתבטא בהעלאת סל"ד גם כשהמנוע בהילוך סרק. האם יש תופעת גמגומים במצב זה?

פורסם

אוקיי הבנתי, אבל הילוך שני מכבה את האוטו ב5/10 קמ״ש ואתה אומר שזה בסדר שהילוך ראשון לא נכנס במהירות כזאת אז איך כן נוסעים בתנועה זוחלת?

וכשהרכב על סרק לפעמים הסלד יורד ואז עולה בחזרה בד״כ כשהמנוע קר.

הרכב אצלי שנה וחצי

ושכחתי לציין שהגמגומים לפעמים מאוד חזקים וגורמים לכיבוי הרכב

פורסם

שום מכונית לא אוהבת לרדת לראשון תוך כדי תנועה,

והסופר רייסר במיוחד.

אלא אם כן אתה ממש נמצא במהירות זחילה של 0.7 קמ"ש,

תמשיך עם ההילוך השני - יש למנוע מספיק מומנט בשביל זה.

המנוע לא יכבה כ"כ מהר, אל דאגה.

חיכוך גלגלי השיניים במעבר לרוורס קורה כשהרכב לא עצר לחלוטין.

חכה שהרכב עוצר לגמרי לפני שאתה מעביר לרוורס.

אה, עוד דבר: בגלל שהקלאץ' הידראולי בסופר רייסר,

גובה נקודת החיבור משתנה בהתאם לסל"ד... זה מוזר למי שלא מיומן בזה,

אבל מתרגלים.

סל"ד לא יציב יכול לנבוע מבעיה במפלג - עניין די רגיש במכונית הזאת (ניקוי / החלפה / שיפוץ בתדירות גבוהה יחסית)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אז אתה אומר שיכול להיות שהגמגומים קשורים גם למפלג?

וכן עכשיו אני מבין למה נקודת החיבור משתנה כל הזמן ואצל רכבים אחרים שנסעתי זה היה ממש נוח, יש אפשרות להחליף למצמד רגיל ברכב הזה?

ובקשר לנסיעה בהילוך שני בסלד נמוך הבנתי שהרכב בנוי לזה, אבל בכל זאת הרכב מתאמץ להאיץ את עצמו ב10 קמש ומרגישים את זה כשלוחצים על הגז

פורסם

אל תאיץ בהילוך שני מ-10 קמ"ש. המומנט של המנוע נמוך בסל"ד זה ולכן הרכב לא יאיץ.

אם אתה רוצה להאיץ, הישאר בהילוך ראשון.

הישאר בהילוך שני אם אתה נמצא בזחילה של 10-20 קמ"ש.

• תוכן חדש...