Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כן,

אבקש עזרה. אם יש לכם רעיונות או אפילו מדבקות קיימות מעניינות שאני אוכל להדביק לרכב שלי, אנא שתפו אותי. נכון לעכשיו יש לי שתי מדבקות של חברת לונגבורדים, מדבקה, של הסטודיו בו אני מתקעקע ועוד מדבקות rat fink ו von dutch מארץ הדוד סאם.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

(בעיניי) רכב זה לא לוח מודעות.

כיום אין לי אף סטיקר על הרכב, אך במשך שנים רבות היה מודבק לי על הרכב סטיקר אחד בלבד של "תרומת דם".

כך שאני חושב שעל הרכב צריך להיות במינימום של סטיקרים וגם זה של משהו שקרוב לליבך, כך שהבקשה להמלצה היא לא רלוונטית.

פורסם

דווקא בנושא במסויים, לא מדובר על סלוגן סטיקר, אלא על אייקונים ספציפיים. כחלק מהפרוייקט על הרכב המדבקות הן חלק בלתי נפרד.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לא מדביקים מדבקות על רכב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה תלוי איזה רכב יש לך...

יש לך ים מדבקות באיביי, המון מצחיקות...

לי אישית יש רק- Eat sleep JDM

אבל אתה תמיד יכול להדביק- Vags are for fags ודברים בסגנון.

Honda civic EJ6

פורסם

הזמנתי את זה לאחרונה, עדיין לא הגיע.

כשיגיע אדביק על החלון האחורי את הגבר+אישה+תינוק.

משעשע למדי ובטח יחזיק כמה חודשים עד שימאס לי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אם כבר התחלתם בדיון... 8)

אנחנו מזמינים אתכם לדף הפייסבוק של קארספורום לספר לנו על סטיקרים מצחיקים במיוחד ששמתם על הרכב שלכם

כנסו כנסו

post-template-v13.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...