Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתי 120K

nokia_All2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו עד 120 אלף, שיתאים למשפחה, שיהיה נוח, חזק ואוטו יפה זה חשוב לי

ואני לא יודע מה לבחור יש מלא חברות היום בשוק, מה האוטו שאתם חושבים הכי טוב בהתאים למה שאני מחפש?

פורסם

בהנחה שאתה מחפש משפחתית חדשה, כדאי לבצע נסיעת מבחן על הפורד פוקוס החדשה. מנוע 1.6ל' חזק יחסית, תיבת הילוכים רובוטית כפולת מצמדים נעימה וחלקה מאוד ושימושיות רבה בטורר. ברמת הגימור הגבוהה (טיטניום), היא גם מספקת איבזור עשיר.

אופציות מומלצות נוספות בקטגוריה: יונדאי I35, רנו פלואנס דיזל (בידוד מצוין, חיסכון בדלק, מחיר תחרותי וביצועים עדיפים ממנוע הבנזין), קיה פורטה וסקודה אוקטביה.

בהצלחה!

פורסם

ל I35 יש מושבים לא נוחים לטעמי ופתח ההעמסה של תא המטען כל כך קטן שאפילו ארגז מהסופר אי אפשר להכניס בו.

לגבי הפלואנס דיזל מסכים שזו חבילה מאוד אטרקטיבית וטובה (לדעתי הרבה יותר טובה למשפחה מאשר היונדאי או הפוקוס בזכות נוחות עדיפה, צריכת דלק, מרחב פנימי, תא מטען ופתח תא המטען) אבל יש לכ 2 בעיות עיקריות. האחת היא ירידת הערך הגדולה של הדיזלים בארץ והשנייה היא שאף אחד לא יודע איך הגיר הזה ישרוד ומה תהיה עלות השיפוץ שלו.

שתי הסיבות האלה הביאו אותי לבחור דווקא בגירסת ה 2 ליטר שנהנית מכל היתרונות פרט לצריכת הדלק ובה מדבר על המנוע והגיר של הקשקאי שהם עם עמידות ואמינות מוכחים.

מבחינת מחיר את הפלואנס ניתן לקבל במחיר יותר טוב מהיונדאי ומהפוקוס בזכות מדיניות הנחות של היבואן.

עתבת גם שמעניין אותך אוטו יפה ופה לטעמי הפלואנס ממש לא עונה לדרישה. האוטו נוח ויפה מבפנים (אם לוקחים צבעים בהירים בתא הנוסעים) אבל בחוץ הוא ממש מכוער.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לדעתי, אחרי המשפט על בחירתו בפלואנס 2 ליטר, הבחור שוב קפץ לדגם הדיזל .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
פלואנס 2.0 במחיר יותר זול מפוקוס? על איזה מחיר מדובר כי הפער ביניהם במחירון הישן היה 10K

את הפלואנס 2 ליטר מאובזרת אתה מקבל בכ 12K מתחת למחיר הרשמי. בפורד הם לא זזים מהמחירון גם כשמדובר בשני רכבים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...