Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו לעצמי, רכב ראשון

חסכוני, שלא יראה הרבה מוסך ואמין.

רציתי לדעת איך הרכב טויוטה קורולה עם מנוע 2000 דיזל, יש חלפים בשוק ? מנוע אמין ?

פורסם

בחירה מוזרה מאוד לרכב ראשון הייתי אומר.

אני לא רואה איך אפשר לסמוך על רכב דיזל בן 11-12 שבטח עבר מאות אלפי קילומטרים ומי יודע איך טיפלו בו לאורך השנים.

משום מה דגמי הדיזל ברכבים הפרטיים של טויוטה לא ממש נמכרו בארץ, ואני מניח שגם הנסיון איתם לא רב בקרב המוסכים הלא-מורשים. תוסיף לזה את תמחור החלפים הלא הגיוני של יוניון מוטורס ותקבל רכב שיהיה הרפתקה לאחזקה.

לרכב ראשון הייתי הולך על בחירה רציונלית יותר, כל מיני \ סופר מיני תעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר ותציג צריכת דלק זהה ואפילו עדיפה מהקורולה שציינת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למייטב ידיעתי נמכרה אך ורק למוניות, ואולי יחידות בודדות למורי נהיגה.

אין לי ניסיון עם הדגם הזה, אבל

לא הייתי רוכש אותו, אם המטרה היא צמצום עלויות אחזקה למינימום האפשרי, בגלל שהוא לא נפוץ בארץ, גם כשהיה חדש ובוודאי היום. זה יכול לרמוז על בעיה בהשגת חלפים תחליפיים או מפירוק במחירים נוחים, וגם לפעמים בעיה ברמת היכרות עם הרכב במוסכים.

רוצה רכב זול לאחזקה-קנה דגם המוני ונפוץ.

פורסם

אני חושב שאתה טועה. מנועי פיז'ו היו בסוזוקי בלאנו (וגם גראנד ויטארה) דיזל.

בקורולה המנוע הוא של טויוטה עצמה.

פורסם

בעצם, יכול להיות שאתה צודק, ובערך בשנים 2000-2001 התחילו להרכיב בקורולה מנוע DW8 של פיז'ו עם מעט שינויים. אם המנוע הוא טורבו, כנראה שהוא בכל זאת של טויוטה.

פורסם

הרכב יד ראשונה מזוג פנסיונרים (לא מורי נהיגה, ולא מוניות) עשה 200K ק"מ. הוא מאוד שמור, ורואים שהם החזיקו אותו בצורה טובה.

אחרי קצת בירורים הבנתי שעלולה ליהיות באמת בעיה בחלפים למנוע, וגם זלילה של דלק לעומת מכוניות אחרות שהסתכלתי.

אז ירדתי מהרכב,

חוץ מזה אולי תוכלו להמליץ לי על רכב שיענה על הדרישות שלי, מיני/סופר מיני, חברה אמינה בלי הרבה תקלות צריכה הגיונית, גיר ידני.

• תוכן חדש...