Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני בדיקת הרכב, מבקשת להתייעץ האם לדעתכם כדאי לבדוק את:

סוזוקי סוופיט, 5/09, דגם glx.

יד ראשונה ליסינג (מימוני).

57,000 ק״מ, מחיר מבוקש 73,000.

אחריות יצרן עד מאי הקרוב,וחצי שנה נוספת על גיר ומנוע מהטרייד אין.

הכי מוטרדת מעניין הליסינג.

אשמח לדעתכם.

פורסם

אין מה לפחד מליסינג,הם גם נותנים לך אחריות,כמובן תקחי את הרכב למכון שאתה בוחרת,הם גם מסדרים את הליקויים אם יהיו.וזה גם הדגם המפואר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה המחירון הרגיל של הרכב? או מה ההנחה שהם נותנים?

האם הראו לך בתור התחלה בדיקה שהם ביצעו לרכב?

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אני יודעת איך אני וחברי לעבודה היינו מתייחסים לאוטו ליסינג בחברה ולא הייתי קונה כזה בחיים. גם אם הוא יעבור בדיקה, הגיל האמיתי שלו הוא הרבה יותר מהגיל הפורמלי. בנוסף קחי בחשבון שכשתרצי להיפטר ממנו תצטרכי להוריד 10-20 אחוז במחירון כי את תתחרי באנשים עם ק"מ נמוך יותר ועבר פרטי.

פורסם

היי,

תודה רבה למגיבים, אכן ויתרתי...

כעת על הפרק סוויפט 2008 (עלה על הכביש ביוני 2007, ברישיון כתוב 2008, אכן?!), 35,000 ק"מ,

יד ראשונה מפרטי, מחיר מבוקש 72,000 כולל שנה אחריות על מנוע וגיר.

ממתינה שהרכב יגיע כדי לקחת אותו לבדיקה.

אחרי בדיקה בפורום עדיפות גבוהה לסוויפט, אשקול גם סיריון שנתון 2008 ומעלה במצב טוב

פורסם

אכן, רכבים מודל 2008 החלו לעלות לכביש ממאי 2007 ואילך (עד דצמבר 2008 ) , עקב המעבר לשיטת החודשי- שימוש ברכב.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

תודה על התשובה לגבי השנתון...

אגב, לגבי מחיר הסוויפט מהליסינג- בטרייד אין לא היו מוכנים להוריד במחיר בגלל עניין הליסינג.

המוכר שם טען שמדובר בליסינג מימוני ולכן אמנם רשום ברכב ליסינג (לא זוכרת את השם בעברית), אך בבואי למכור אסביר שמדובר בליסינג מימוני...

נראה לי תמוה.

פורסם

המחירים שאת מציינת כאן נראים לי מאוד מאוד גבוהים!

72 אלף ש"ח על סוויפט מודל 2008 שעלתה לכביש בסוף 2007 זה מחיר מאוד גבוה שמעמיד לדעתי בסימן שאלה את כדאיות הרכישה של הרכב הזה. במחיר הזה תוכלי למצוא מאזדה 2 שעלתה על הכביש ב-2009 או הונדה ג'אז מסוף 2008. אפילו מאזדה 3 זולה יותר...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
המחירים שאת מציינת כאן נראים לי מאוד מאוד גבוהים!

72 אלף ש"ח על סוויפט מודל 2008 שעלתה לכביש בסוף 2007 זה מחיר מאוד גבוה שמעמיד לדעתי בסימן שאלה את כדאיות הרכישה של הרכב הזה. במחיר הזה תוכלי למצוא מאזדה 2 שעלתה על הכביש ב-2009 או הונדה ג'אז מסוף 2008. אפילו מאזדה 3 זולה יותר...

היי צביקה,

תודה על התגובה!

האמת שאלו באמת מחירים גבוהים- הם שייכים לאותו הטרייד אין ולדעתי אפשר למצוא רכבים אחרים (כמו אלו שציינת ועוד) במחירים נמוכים יותר.

הרכבים שמעניינים אותי הם סיריון, יאריס וכאמור הסוויפט. על מזדה טרם נהגתי- בשל מגורים בתל אביב רק מזדה 2 באה בחשבון.

פורסם

אז אפשר למצוא סוויפטים במקומות אחרים... לצורך הדוגמא, חבר לעבודה מוכר סוויפט מודל 2007 יד שנייה בפחות מ60 אלף ש״ח. אז נכון, היא לא glx אלא מרמת האבזור הנמוכה יותר אבל אני בטוח שתסתדרי גם בלי הגה מעור. חישוקי סגסוגת הוא כבר הרכיב לה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הסויפט שעלתה ביוני 2007 יש לה 5 או 6 צלעות בג'אנט?

המחיר הוא גבוה מדי, סויפטים מאמצע 2007 שנת 2008 נמכרים היום באזור ה65-67 אלף (ואני ממליץ לא להתפשר ולקחת רק את הGLX).

פורסם

ל LIRON

לא ברור לי מי נותן את האחריות על מנוע וגיר על הרכב הפרטי,

אם זה ממגרש הייתי נזהר מאד, 35000K לרכב בן 4 וחצי שנים

זה חשוד, ואם זה נכון היו חוטפים את הרכב והוא לא היה מגיע למגרש.

פורסם
הסויפט שעלתה ביוני 2007 יש לה 5 או 6 צלעות בג'אנט?

המחיר הוא גבוה מדי, סויפטים מאמצע 2007 שנת 2008 נמכרים היום באזור ה65-67 אלף (ואני ממליץ לא להתפשר ולקחת רק את הGLX).

היי,

אני לא יודעת, אבדוק.

אשמח להסבר- מה זה אומר 5 או 6 צלעות בג׳אנט?

פורסם
ל LIRON

לא ברור לי מי נותן את האחריות על מנוע וגיר על הרכב הפרטי,

אם זה ממגרש הייתי נזהר מאד, 35000K לרכב בן 4 וחצי שנים

זה חשוד, ואם זה נכון היו חוטפים את הרכב והוא לא היה מגיע למגרש.

היי,

דבר ראשון תודה על תשומת הלב.

מגרשים זה אומר טרייד מוביל , ולפי המלצות הפורום אני ניגשת רק למגרשים

של הטרייד אין הגדולים- כלמוביל, אוטו דיל וטרייד מוביל.

אני מודעת לעניין הורדת הקילומטרים, אך לא אקנה לפני שאעבור על ספר

טיפולים שהפך היום ממוחשב.

אין לי שליטה על מה שנעשה מחוץ למוסכים לא מורשים.

אגב, מצאתי כמה רכבים עם קמ נמוך. אני יכולה לומר לך שבבואי לקנות רכב

הייתי בודקת את אופציית הטרייד אין ומעדיפה להימנע מפרסום ביד 2 וכו׳.

לגבי אחריות- המגרשים האמורים נותנים אחריות על גיר ושלדה (ובמקומות

מסוימים גם על חלקים נוספים וטיפולים עתידיים) לתקופה שבין שלושה חודשים

לשנה. מכון בדיקה מתחייב על הבדיקה כמו שהבנתי.

אנא תקנו אותי אם אני טועה .

• תוכן חדש...