Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ללירון

אני אסביר לך למה הרכב הזה חשוד בעיני, אם סוויפט בן 4 וחצי שנים

ו 35000 ק"מ ללא תאונות מוצע למכירה, הוא היה נמכר מיד ואולי אפילו

יותר מהמחירון ולא היה צורך לעשות טרייד אין, מפני שבטרייד מקבלים

הרבה מתחת למחירון כי זה הרווח שלהם.

פורסם

משנת מודל 2008 הג'אנט של הסויפט הגיע עם 6 צלעות. יש כמה סויפטים שנרשמו כשנת 2008 אבל בפועל הם הדגם הקודם. אם אפשרי תנסי למצוא 2008 שמספר הרישוי שלה מסתיים ב64 ומעלה.

אם יש כזה מבחר היום ביד 2 למה לך ללכת על מגרשים?

מאז שהגיע הדגם האחרון הסויפטים של 2008 ירדו קצת במחיר (לי יש אחת כזו) ולכן לא צריכה להיות בעיה למצוא GLX שמורה באזור ה65-66 אלף.

פורסם
משנת מודל 2008 הג'אנט של הסויפט הגיע עם 6 צלעות. יש כמה סויפטים שנרשמו כשנת 2008 אבל בפועל הם הדגם הקודם. אם אפשרי תנסי למצוא 2008 שמספר הרישוי שלה מסתיים ב64 ומעלה.

אם יש כזה מבחר היום ביד 2 למה לך ללכת על מגרשים?

מאז שהגיע הדגם האחרון הסויפטים של 2008 ירדו קצת במחיר (לי יש אחת כזו) ולכן לא צריכה להיות בעיה למצוא GLX שמורה באזור ה65-66 אלף.

תודה לגבי ההסבר.

לגבי קנייה ממגרש- בזמן קצר יחסית אפשר לראות מלאי גדול של רכבים. בנוסף, לקבל אחריות לתקופה מסוימת.

אציין כי אני ניגשת רק למגרשים של היבואנים הגדולים ומתעניינת רק ביד ראשונה מפרטי.

מהי לדעתך העדיפות בקנייה מפרטי (יד 2)?

• תוכן חדש...