Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 5 או טויוטה ורסו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו זוג + 4 ילדים עם בוסטר בלי גב. נוסעים כ 10,000 ק"מ בשנה. בדרך כלל לא נוסעים עם הרבה מטען, כך שתא מטען הוא לא שיקול.

אני מתלבט בין מאזדה 5 וטויוטה ורסו שנת 2008-2009. אני רוצה להחזיק את הרכב כ 6 שנים.

אשמח אם תוכלו לעזור לי

1. איזה רכב אמין יותר?

2. איזה רכב בטיחותי יותר?

3. באיזה רכב התחזוקה זולה יותר? טיפולים, חלפים

4. האם מחיר הקניה של הרכבים האלה (רכב במצב טוב) הוא בהתאם למחיר המחירון, או שבדרך כלל מפחיתים (כמה?)

דרך אגב, מה דעתכם על הונדה FRV? האם מבוגר יכול לשבת במושב הקדמי האמצעי?

תודה רבה

פורסם

מההכרות שלי עם כל הרכבים שציינת, אני באופן אישי מעדיף את ה-FRV. לדעתי מדובר ברכב מצויין שלא קיבל מספיק הכרה בארץ וחבל. אבל זה קצת פחות משנה כי אם אתם עם 4 ילדים (פלוס שני מבוגרים, כמובן) הוא יהיה לכם קצת קטן.

טיוטה ורסו מהשנים האלו מאוד מאוד מבוקש בשוק ולכן גם ההפחתה שמקבלים עליו ממחיר המחירון נמוכה יותר. מאזדה 5 נפוצה הרבה יותר, ולכן אפשר למצוא אותה במחירים מעט נמוכים יותר.

• תוכן חדש...