Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עברתי על השרשור הזה פעמיים כדי להבין מה הקטע של הנאונים הללו. לא הצלחתי להבין. מיותר לחלוטין ולדעתי גם ממש מכער את הרכב.

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות החמות!

maxcher- אכן כך זה נדלק כאשר דלת נפתחת, או כאשר המתג במצב מופעל.

ETAA- כנראה שלא עברתה טוב או שאתה לא מבין. רשמתי שמתרת הלדים היא יופי לכן הם בצבע אדום והם ממוקמים באזור הרגלים,

בכל אופן על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

עזוב אחי אנשים לא יודעים לפרגן על יוזמה ועל עבודה טובה.. כשאני עשיתי לפני חצי את מה שאתה עשית גם לא קיבלתי הרבה אהדה בנושא

שיהיה שבת שלום :)

פורסם
עברתי על השרשור הזה פעמיים כדי להבין מה הקטע של הנאונים הללו. לא הצלחתי להבין. מיותר לחלוטין ולדעתי גם ממש מכער את הרכב.

על טעם ועל ריח, אין מה להתווכח - נכון, אבל אשמח לקרוא, איך ה"עניין" מכער את המכונית?

אני מודה שאני לא אוהב "שטויות" כאלו, אבל זה יצא, לפחות לפי התמונות, מצויין. האור לא חזק ולכן, אני מניח שלא מסנוור.

כל הכבוד על העבודה, התרשמתי.

פורסם

יצא מגניב. אהבתי.

ותזכור, שכל אדם רשאי לדעתו, גם אם היא לא מוצאת חן בעיניך. זה שהוא לא חייב לפרסם אותה פה, זה כבר סיפור אחר...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

האדום הזה מזכיר לי את הפרוייקט תאורת לדים שעשיתי במשאית שהייתה לי,

לא שמתי אותם ברגלים, פשוט פוצצתי את כל הלוח שעונים בפסי לד, יצא יפה לאללה!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

נראה מצויין ולא מצועצע. הצבע האדום משתלב טוב ולפי התמונות הוא לא חזק מדי.

פעם ראשונה שאני אוהב משהו בסגנון הזה וזה אפילו גרם לי לחשוב אולי לעשות משהו דומה ברכב שלי.

פורסם

jant, מבסוט עליך סוף. יצא 10. שאפו

רק חבל, שאם זוהי הייתה הונדה סיויק והאורות היו בצבע כחול, התגובות כאן היו מקבלות תפנית.

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

תודה רבה לכולם!

כל מי שחושב לעשות זה לא קשה, אשמח לענות על כל שאלה בהודעה פרטית.

המשך יום טוב.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית

• תוכן חדש...