Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא מאוד יפה, גם חבר שלי עשה בדיוק ככה, אבל תתחיל לחשוב כבר מעכשיו איך אתה מדביק את הפס לדים בדבק יותר טוב, כי אחרי כמה שבועות בחום של של ישראל אתה תראה את הפסי לדים האלו משתלשלים לך בין הרגליים בזמן הנהיגה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניסיתי לעשות גם את הפרוייקט,ופתאום היה ניצוץ חשמל.

לאחר מכן המערכת לא עבדה,בית הנורה לא עבדה וכך גם שעון הרכב.

מה ניתן לעשות בשביל לתקן את המצב?

פורסם

למצוא את הנתיך שנשרף - רוב הסיכויים שזה הנתיך של התאורה הפנימית. (שכניראה שעון הרכב מחובר אליה גם)

קובי

:-)

פורסם

luzoni- מצטער לשמוע, כמו שכבר ענו לך זה בטח הנתיך. תפתח ספר רכב תחפש "טבלת נתיכים" שם יהיה רשום על מה כל פיוז מגן, את ערכו ואת מספרו. המספר שמופיעה בנתיך שנשרף יהיה רשום איפה שכל הנתיכים מחוברים.

לדוגמה רשום לך, יחידה: מנורת תא כפפות, מנורת תא המטען, מנורות פנימיות מספר 28. אתה הולך לתא הפיוזים מחפש איפה רשום 28 מוציא אותו ושם חדש.

Aviran_n- יצא ממש יפה. אהבתי מאוד את המד מתח! ואת הליד דרייב!

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

יצא יפה מאוד, טוב שבחרת באדום צבע אחר יכול היה להפוך את כל העסק לתקוע.

אולי בעתיד אני גם יעשה ברכב שלי, אני חושב שאני יעשה בכחול בגלל הריפוד למרות שהנורות בלוח שעונים אצלי כתומות.(למרות שגם אותם אני יכול להחליף לצבע כחול)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מכיוון שהצעת עזרה בשרשור אחר אז אקפוץ על ההזדמנות ואשאל שאלה.

אצלי ברכב נורות הפנים המקוריות נכבות לאט, עמעום בשפה העברית, דעיכה וואטאבר.

האם נורות לד יעשו את אותו הדבר? כשאני מסובב את הסוויץ' בגמר נסיעה כל אורות הפנים נדלקים, יש 3 נורות בתקרת הרכב, 4 נורות ברצפת הרכב, כשאני נועל את הרכב הם פשוט דועכים לאט. האם מעבר לנורות לד יצור מצב שבו האורות פשוט כבים או שהם ידעכו לחשיכה ?

haters will hate

פורסם

נורות לד יגדילו את זמן הדעיכה וזאת בגלל שצריכת הזרם שלהם נמוכה יותר מנורות רגילות (להט).

המצב שאתה מתאר הוא תהליך של פריקת קבל, הקבל נטען למתח שיא כל עוד הוא מקבל מתח, ברגע שאתה נועל את הרכב הקבל מספיק להטען ומתחיל להתפרק. ככל שהצרכן (במקרה הזה הנורה) דורש יותר זרם כך הקבל יתפרק יותר מהר.

מקובל להמחיש את זה כך , יש לך דלי מלא מים עם חור בגודל X כאשר החור יותר גדול מX הדלי יתרוקן מהר יותר (נורת להט) כאשר החור קטן יותר מX הדלי יתרוקן לאט יותר (נורת לד).

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

אני מתכוון שזה אמור להיות ככה ואני אוהב את זה, זה ככה באינפיניטי ובפורשה, אני פוחד שעם הלד אין אפשרות לקבוע את עוצמת האור ומה שמתקבל הוא אור בעוצמה אחידה.

haters will hate

פורסם

בהרבה מקרים של החלפת מנורות חוט להט לנורות לד נוצרת בעיה שהלדים ממשיכים לדלוק חלושות גם לאחר שהזמן של 30-60 שניות עבר.

עלות של לדים היא יחסית נמוכה לכן אין חכם כבעל ניסיון (נזק לא ייגרם).

איזה כייף לי :)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

נשרף פיוז,פיוז 10 אמפר,זה פיוז קטן נמצא בתיבת נתיכים במכסה מנוע

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

• תוכן חדש...