Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על מסך מחשב "22-23 בסיסי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק להמלצה על מסך בסיסי למחשב בגודל "22-23. המסך לא ישמש לצפיה בסרטים, משחקים וכ'ו אלא לגלישה באינטרנט, צפיה/כתיבת מסמכים וזהו.

לכן, אין צורך בשיא הטכנולוגיה, רזולוציה הכי גבוהה שקיימת בשוק וכ'ו (כאלה אני יודע לאתר לבד :wink:).

מישהו יכול להמליץ על מקסימום מסך במינימום כסף? (המסך אמרו להחליף את הנוכחי - LCD בגודל "17 :shock:)

למען הסר ספק, המסך לא בשבילי אלא בשביל ההורים.

תודה.

פורסם

מה התקציב?

באיזור ה-800 שקל אפשר למצוא מסכי Samsung Syncmaster בגודל הזה (שגם תוכל לראות בו סרטי Full HD)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מחיפוש בזאפ, המחיר של מסך של חברת מדבקה(פוג'יקום, מאג וכו') הוא בערך 550 שקל.

של מסך מחברה טובה(LG, סמסונג, פיליפס) הוא בערך 650 שקל.

על הפרש כזה, אני הייתי הולך על המסך מהחברה הטובה(לא באמת קריטי איזה) ולא על המסכיי מדבקה.

פורסם

אני הייתי הולך על סמסונג מחיון בגלל השירות הטוב שקיבלתי מהם בפעם הקודמת (מסך של חמותי). אני נותן משקל יתר ליבואן ולא דוקא ליצרן (אם כי לסמסונג אין מה להתבייש).

:turn-l:
פורסם
אני הייתי הולך על סמסונג מחיון בגלל השירות הטוב שקיבלתי מהם בפעם הקודמת (מסך של חמותי). אני נותן משקל יתר ליבואן ולא דוקא ליצרן (אם כי לסמסונג אין מה להתבייש).

:mm_yeah:

היה לי samsung syncmaster 17" crt עבד מעולה 10שנים וניתן במתנה לאחד הגנים באיזור

עכשיו יש לי כבר 3שנים עוד Syncmaster מדגם 2333SW שעובד מוי כיף.

במחשב אחר יש לי מסך LED שלהם מדגם BX2225 או משהו כזה - גם עובד יופי טופי.

סמסונג גם מעולים וגם זולים יחסית :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אני חוזר: המסך לא ישמש לצפיה בסרטים ולכן אין צורך אפילו שיתמוך ברזולוציה HD.

ההבדל יכול להיות של כמה מאות שקלים.

מה התקציב?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מצטרף להמלצה על סדרת ה Syncmaster של סמסונג.

בעבר הייתי עובד עם חברת מדבקה (כמו שאמרו, פוג'יקום), כרגע עובד עם צמד מסכי syncmater 24" (8) ) וניתן לראות הבדל מהותי. הרבה יותר נעים לעין, מה שלדעתי יהיה מהותי עוד יותר לאנשים מבוגרים יותר שנאלצים לאמץ את העיניים...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

בחירה מצוינת (סמסונג, מה שנכנס לך לתקציב).

ותשכח מ-LG, המוצרים שלהם היום זה בושה וחרפה,

ושווי ערך לגרועים שבמוצרי המדבקה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הייתי תקופה ארוכה עם מסך מוניטור (כמו פלזמה) וכיום אני עם סמסונג ולהגיד לכם את האמת, שווה כל שקל. פשוט מושלם !

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
ומה כ"כ טוב במסכי DELL?

(ומי מייצר את ה- LCD בפועל?)

פאנל IPS בניגוד לTN שתמצא בשאר המסכים באותו טווח מחיר.

אם בא לך לקרוא קצת יותר על העניין - http://www.tftcentral.co.uk/specs.htm

כשאתה מסתכל על TN איכותי כמה שלא יהיה, הוא פשוט נראה פחות טוב מכל IPS שיעמוד מולו.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...