Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין בממיר של הוט, יש כבר שקע בחדר ובעבר הרחוק גם היה הוט, יש לי כבר ממיר שלהם בסלון.

אני מעוניין בממיר של הוט בלי שום חבילה עם ערוצי הבסיס, אך ורק בגלל הנוחות של הממיר וערוצי הבסיס של הסרטים (12-13-14)

האם אפשרי לרכוש מהם ממיר בלי להתחייב? רק את הממיר בx כסף ולא לשמוע מהם יותר?

פורסם

אם אתה כבר מחובר להוט בסלון (כמו שאתה כותב), אז תוכל לרכוש ממיר ללא התחייבות במחיר מלא (ואז הוא נשאר אצלך תמיד), בפיקדון (מהתשלום ירדו 10% פחת כל שנה) או בהשאלה בחינם (במידה והמבצע שתתחבר אליו תומך בכך). מה שרואים עכשיו בסלון יראו גם בחדר אחרי התקנת הממיר.

כמה ממירים יש לכם כרגע בבית ולאיזה מבצע אתם מחוברים? (תוכל לראות את סוג המבצע בערוץ 202).

פורסם

אכן אני מחובר להוט בסלון, יש לי ממיר עם חבילת ערוצי מוזיקה בנוסף לחבילה הבסיסית.

אז מה שאתה אומר זה שאני פשוט יכול לשלם עליו במכה אחת את כל הסכום שלו ולא לשמוע מהם יותר?

לא הבנתי את עניין הפיקדון, תוכל להרחיב מעט?

פורסם

כדי לקבל ממיר מהוט יש 4 אפשרויות:

א. לקבל עוד ממיר בחינם: כלומר אין תשלום חד פעמי ואין תשלום חודשי.

ב. לקבל עוד ממיר בתשלום חודשי מוזל: מחיר מחירון של ממיר דיגיטלי שתומך בקו חזור הוא 16.90 ש"ח, בזמנו היו מבצעים של 5 ש"ח לחודש לממיר כזה.

ג. לשלם עליו פיקדון: מדובר על תשלום פיקדון שאתה משלם לחברה, ומהסכום הזה יורד 10% כל שנה. כלומר אם אתה רוצה להחזיר את הממיר/להתנתק אחרי שנה, תקבל חזרה את הסכום ששילמת פחות 10%.

ד. לרכוש אותו: מדובר על סכום גבוה. הממיר נשאר אצלך גם אם אתה מתנתק (תצטרך להחזיר רק את הכרטיס). החיסרון פה שאתה מקבל אחריות 12 חודשים בלבד, כלומר אם יש תקלה אחרי 13 חודשים אתה תצטרך לשלם על התיקון.

שים לב שיש עלויות התקנה.

בזמנו ללקוחות מבוגרים או נחמדים שהיה באמת מגיע להם נתתי ממיר בחינם (בכפוף לנהלים כמובן), כאלו שצעקו וקיללו - שילמו. זה גם תלוי כמה ממירים יש לך כבר בבית ובאיזה מבצע אתה.

פורסם

על סמך מה אתה אומר את זה?

דיברתי עם נציגה של הוט בטלפון והיא אמרה לי 100 שקל על התקנה חד פעמי, ועוד 10 שקל כל חודש למשך 18 חודשים והמכשיר שלי.

אני מדבר על העובדה שאני יקבל ממיר רגיל לא hd ולא מקליט, פשוט.

פורסם

על סמך מבצעים שאני עדכנתי בעצמי ללקוחות בשנתיים שעבדתי בהוט.

כמו שרשמתי זה תלוי בכמות הממירים שכבר יש לך בבית ובמבצע שיש לך. אם תשים לב רשמתי "בזמנו", ז"א פעם היו מבצעים כאלה, היום מחיר ממיר הוא 16.90 ש"ח, ואם הציעו לך ב- 10 ש"ח זאת כבר הנחה ממחיר המחירון.

• תוכן חדש...