Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Subaru BRZ הגיוני במחיר כזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מקווה שהצמד הזה (טויוטה\סובארו) לא יגמור כמו הS2000 בזמנה, עם תמחור תלוש לגמרי, ועיקר מטרתן הוא לפאר את אולם התצוגה הראשי.

בבריטניה הסובארו תעלה סביב 27 אלף פאונד, לפי התחזיות. ההימור שלי הוא על תמחור בסביבות השירוקו והRCZ - בין 210 ל240 אלף שקל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
12% עד 20% זו הנחת יבואן, בתור אחד שניסה ליבא מכוניות בעבר יבואן רשמי של חברה מסויימת מקבל עד 20 אחוזים.

את זה אמרת גם קודם, אבל הצגת את זה כאילו זה "רווח" שנשאר בכיסו היבואן, וזה בוודאי לא נכון. אומנם היבואן קונה את הרכב הנחה מסוימת מהיצרן, אבל זה לא הרווח שנשאר לו בכיס בתום המכירה.

את מס היבוא אתה משלם על המחיר ששילמת ליצרן לא על המחיר שאתה מתכוון למכור את הרכב עכשיו תנסה להבין ולא לקפוץ למסקנות.

מה אני צריך להבין ולאיזה מסקנות לא לקפוץ? ברור שמס היבוא אני משלם לפי מחיר הקנייה מהיצרן ולא לפי מחיר המכירה ללקוח. אני לא הזכרתי את נושא מסי היבוא בתגובה הקודמת שלי.

בנוסף אתה שוכח שחברה לא מזמינה רכב אחד היא מזמינה כמות והיות והכמות עצומה מחיר המשלוח יורד משמעותית.

אני לא שוכח את זה. אפילו כתבתי את זה גם בתגובתי הקודמת וגם בתגובות בשרשורים אחרים.

זו אגב הסיבה העיקרית שבגללה אין קשר בין המחיר בארץ למחיר בחו"ל. בארה"ב סובארו מוכרת ביום את מה שהיא מוכרת כאן בשנה. ברור שיהיו פערי מחיר

טיפול ושינוע אילו עובדי חברה.

את המשפט ההז לא הבנתי. או שיש כאן שגיאת כתיב או שהוא מנוסח לא נכון. אשמח אם תבהיר.

אני מודה שעדיין לא הבנתי מה אתה בעצם אומר ולאן אתה חותר בתגובתך.

פורסם
מחיר של 200 אלף +- והם ימכרו כמה עשרות בשנה. מחיר מופרך של 250 ומעלה נחפש אותה ביד שנייה, זה הכל.

כדי שיהיו כאלה ביד שניה צריך שקודם מישהו יקנה אותן חדשות...:lol:

פורסם
12% עד 20% זו הנחת יבואן, בתור אחד שניסה ליבא מכוניות בעבר יבואן רשמי של חברה מסויימת מקבל עד 20 אחוזים.

את מס היבוא אתה משלם על המחיר ששילמת ליצרן לא על המחיר שאתה מתכוון למכור את הרכב עכשיו תנסה להבין ולא לקפוץ למסקנות.

בנוסף אתה שוכח שחברה לא מזמינה רכב אחד היא מזמינה כמות והיות והכמות עצומה מחיר המשלוח יורד משמעותית.

טיפול ושינוע אילו עובדי חברה.

יש המון הוצאות מעבר לעלות הרכב שהן ההוצאות העקיפות של היבואן - מבנה, רכב מבחן, סוכני מכירות, הוצאות מימון, חשמל, חלקים ועוד.

בסופו של דבר המבחן האולטימטיבי לרכב לדעת כמה הוא עולה בנוי משני גורמים:

1. כמה עולות המתחרות. הרי ברור שאם ה BRZ תעלה הרבה יותר ממיאטה חדשה יהיה לה הרבה יותר קשה להמכר, כנ"ל לגבי שירוקו ומגאן ספורט.

2. כמה יעלה לייבא רכב בייבוא אישי. אם אפשר (אפילו בעזרת קומבינה חוקית) לייבא BRZ חדשה מהניילונים מארה"ב ולשלם 200K (וכנראה הרבה פחות כמשומשת), יהיה קשה מאוד למכור אותה בארץ במחיר גבוה משמעותית.

הישראלים ברובם אינם פרייארים, וניתן לראות זאת בסוכנויות הייבוא האישי שמציעות שלל רכבים שהייבואנים גוזרים עליהם קופון גדול במיוחד...

פורסם

לדעתי המחיר לBRZ יתחיל מ230 אלף בגירסה הפשוטה עם כונס אוויר אחד, (מנוע 2000 200 כ"ס הנעה אחורית)

והדגמים הבאים לפי הנאמר יהיו עם טורבו ובטח יעלו הרבה יותר ואני מאמין שהם יבואו עם שני כונס אוויר

תאמת הדאגה היחידה שלי מה תהיה צריכת הדלק שלה, כי סובארו לא מצטיינים גם ככה בצריכת דלק במכוניות מנהלים (B4 בבעלותי)

אז ברכב ספורט מעניין...

פורסם
לא כל כך ברור לי איך 30000 יורו מיתרגמים ל-160 אלף שקל אחרי המיסים בארץ, אבל בכל מקרה בהנחה וה-BRZ תתומחר דומה לגרסה של טויוטה, כדאי לדעת שטויוטה בישראל חושבים על לייבא אותה תמורת כ-300 אלף שקלים (בתקווה שהם יבינו מהר מאוד שזה חסר סיכוי). אגב, הרכב ידני.

מאיפה הבאת את המחיר הזה? כי הייתי באולם תצוגה של טויוטה לפי שבוע וחצי ולמנהל אולם לא היה שמץ של מושג מה יהיה המחיר, אפילו לא ballpark.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
יש המון הוצאות מעבר לעלות הרכב שהן ההוצאות העקיפות של היבואן - מבנה, רכב מבחן, סוכני מכירות, הוצאות מימון, חשמל, חלקים ועוד.

בסופו של דבר המבחן האולטימטיבי לרכב לדעת כמה הוא עולה בנוי משני גורמים:

1. כמה עולות המתחרות. הרי ברור שאם ה BRZ תעלה הרבה יותר ממיאטה חדשה יהיה לה הרבה יותר קשה להמכר, כנ"ל לגבי שירוקו ומגאן ספורט.

2. כמה יעלה לייבא רכב בייבוא אישי. אם אפשר (אפילו בעזרת קומבינה חוקית) לייבא BRZ חדשה מהניילונים מארה"ב ולשלם 200K (וכנראה הרבה פחות כמשומשת), יהיה קשה מאוד למכור אותה בארץ במחיר גבוה משמעותית.

הישראלים ברובם אינם פרייארים, וניתן לראות זאת בסוכנויות הייבוא האישי שמציעות שלל רכבים שהייבואנים גוזרים עליהם קופון גדול במיוחד...

הישראלים ידועים בפרייאריותם.

בדר"כ נסיונות להתמקח, להוריד, לחסוך, למצוא קומבינה ולעגל פינות מסתכמות בבזבוז זמן משווע ובחסכון כספי שולי.

ישנם שיקולים לתמחור מלבד מתחרות, כגון תדמית, תחרות פנימית, ותוכניות לעתיד.

כשהגיעה המיני ותומחרה גבוה הרבה יותר מסוויפט, איש לא תמה כמה יחידות ימכרו. מאז נמכרו הרבה מאוד מיני.

אגב, כמות כלי הרכב שמיובאת באופן אישי לישראל היא אפסית, ונמצאת בעיקר במכוניות הסופר-יוקרה ששם פערי המחיר מאוד גדולים.

לדעתי המחיר לBRZ יתחיל מ230 אלף בגירסה הפשוטה עם כונס אוויר אחד, (מנוע 2000 200 כ"ס הנעה אחורית)

והדגמים הבאים לפי הנאמר יהיו עם טורבו ובטח יעלו הרבה יותר ואני מאמין שהם יבואו עם שני כונס אוויר

תאמת הדאגה היחידה שלי מה תהיה צריכת הדלק שלה, כי סובארו לא מצטיינים גם ככה בצריכת דלק במכוניות מנהלים (B4 בבעלותי)

אז ברכב ספורט מעניין...

אני בספק רב אם מישהו שקונה מכונית מכוונת וממוקדת למטרה אחת כמו הBRZ, במחיר המשוער שלה, מתעניין בכלל בצריכת הדלק שלה. לא חושב שישנה למישהו אם היא תעשה 1:10 או 1:12. צריכת הדלק השערורייתית של הSTI מעולם לא גרמה לה להפסיד לקוח.

פורסם
הישראלים ידועים בפרייאריותם.

בדר"כ נסיונות להתמקח, להוריד, לחסוך, למצוא קומבינה ולעגל פינות מסתכמות בבזבוז זמן משווע ובחסכון כספי שולי.

ישנם שיקולים לתמחור מלבד מתחרות, כגון תדמית, תחרות פנימית, ותוכניות לעתיד.

כשהגיעה המיני ותומחרה גבוה הרבה יותר מסוויפט, איש לא תמה כמה יחידות ימכרו. מאז נמכרו הרבה מאוד מיני.

אגב, כמות כלי הרכב שמיובאת באופן אישי לישראל היא אפסית, ונמצאת בעיקר במכוניות הסופר-יוקרה ששם פערי המחיר מאוד גדולים.

אני בספק רב אם מישהו שקונה מכונית מכוונת וממוקדת למטרה אחת כמו הBRZ, במחיר המשוער שלה, מתעניין בכלל בצריכת הדלק שלה. לא חושב שישנה למישהו אם היא תעשה 1:10 או 1:12. צריכת הדלק השערורייתית של הSTI מעולם לא גרמה לה להפסיד לקוח.

אני לא מתכוון רק לדגם BRZ עצמו אלה לכל דגמי סובארו

מתי סובארו תהפוך להיות חברה חסכונית בדלק, כי באמת נסעתי במאזדה, טויוטה, הונדה, והסובארו הייתה הכי נוחה לי מכולן

הונדה גם תאמת אהבתי אבל כנראה אני רגיל להנעה הכפולה שעושה את ההבדל. (דגמי מנהלים)

ולצערי הסובארו הכי זוללת מכל מי שהזכרתי, "מי אמר שנוחות לא עולה כסף/דלק /="

ובאתר סובארו מציין שעובדים על דגם חדש שהוא היברידי עם מנוע 1.6 + טורבו והנעה כפולה

http://www.subaru.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA

04/12/2011 - SUBARU ADVANCED TOURER רכב קונספט היברידי נחשף בתערוכת הרכב בטוקיו

לכן אולי סובארו יתחילו לחשוב עוד מהBRZ על רמת החיסכון.

פורסם
אני לא מתכוון רק לדגם BRZ עצמו אלה לכל דגמי סובארו

מתי סובארו תהפוך להיות חברה חסכונית בדלק, כי באמת נסעתי במאזדה, טויוטה, הונדה, והסובארו הייתה הכי נוחה לי מכולן

הונדה גם תאמת אהבתי אבל כנראה אני רגיל להנעה הכפולה שעושה את ההבדל. (דגמי מנהלים)

ולצערי הסובארו הכי זוללת מכל מי שהזכרתי, "מי אמר שנוחות לא עולה כסף/דלק /="

ובאתר סובארו מציין שעובדים על דגם חדש שהוא היברידי עם מנוע 1.6 + טורבו והנעה כפולה

http://www.subaru.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA

04/12/2011 - SUBARU ADVANCED TOURER רכב קונספט היברידי נחשף בתערוכת הרכב בטוקיו

לכן אולי סובארו יתחילו לחשוב עוד מהBRZ על רמת החיסכון.

בדגמיה הישנים (פורסטר, B3) סובארו התקינה תיבות הילוכים מיושנות מאוד שפגמו הן בביצועים והן בצריכת הדלק.

בB4 החדשה יש תיבת הילוכים רציפה חדשה, אך גם היא בעלת 6 מהירויות "מתוכנתות" בלבד.

בנסיעה עירונית ופקקים, ההנעה הכפולה גובה את מחירה.

פורסם

אין קשר למהירות או אופן נסיעה, הנעה כפולה גובה את מחירה גם עם תשים את הרכב על ליפט. זה התנגדות סטטית.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
בדגמיה הישנים (פורסטר, B3) סובארו התקינה תיבות הילוכים מיושנות מאוד שפגמו הן בביצועים והן בצריכת הדלק.

בB4 החדשה יש תיבת הילוכים רציפה חדשה, אך גם היא בעלת 6 מהירויות "מתוכנתות" בלבד.

בנסיעה עירונית ופקקים, ההנעה הכפולה גובה את מחירה.

אני מודע לגיר המיושן אני נוסע על B4 שנת 2008 עם הגיר הישן 4 מעברים וגם B3 שנמצא אצל אחותי שנת 2008.

ולדעתי חסר לסובארו טורבו בכל הרכבים שלהם כי ההנעה הכפולה גובה מחיר למשקל רב יותר ולמנוע קשה לספק כוח בתחילת הנסיעה ונדרש מהנהג ללחוץ יותר על הדוושה ופה טורבו היה עוזר לכל העסק, כמובן זו דעתי ויכול להיות שאני טועה אבל

נראה כאילו סובארו מתחילים להבין את זה ומכניסים למנועים החדשים שלהם טורבו.

פורסם
קליאו ספורט עולה 178 לפני הנחות. ניתן לקנות גם ב-160. BRZ צריכה להיות אמנם יקרה יותר (הנעה אחורית, דיפ' מוגבל החלקה וכולי) אבל אם היא תעלה יותר מ-220, מי יקנה אותה?

המחיר של הקליאו היה "ממה ששמעתי", מצטער על חוסר הדיוק.

מי יקנה אותה ביותר מ220? אותם אלה שקונים מזדה 3 ב120 או סוזוקי סוויפט ב100. חדש לך שאנחנו עם של פראיירים?

הישראלים ברובם פראיירים שרוצים שיחשבו שהם לא, בזמן שהם מראים מידיי יום ביומו כמה הם כן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מתוך גלובס :

אם לא יהיו שינויים במחצית הראשונה של השנה תגיע אלינו גם מכונית הספורט-קופה החדשה "BRZ", שפותחה בשיתוף עם טויוטה. יהיו לה הנעה אחורית, מנוע "בוקסר" בנפח שני ליטר ותיבות הילוכים ידניות או אוטומטיות עם 6 מהירויות. המחירים לא יהיו עממיים, מן הסתם.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000707551

Detailer.gif

• תוכן חדש...