Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יותר כחודש וחצי הגשתי הבטחת הכנסה לביטוח לאומי עקב מחלה שלא יכלתי ללכת לעבוד והמנוחה של אחרי ניתוח,בתביעה שמתי את כל הטפסים של התאריכים מאז הניתוח עד היום האחרון של החופש מחלה,לאחר ששמתי להם את המעטפה הם שלחו לי מכתב שכתוב בו :

"אנו מאשרים שקיבלתנו את התביעה לגמלה להבטחת הכנסה שהוגשה ב..."

משך הטיפול המשוער בתביעה זו הוא 45 יום.

רציתי לשאול מה זה אומר תאכלס כל מה שעשיתי,אני לא בטוח בשום דבר כבר,אם אני צריך לקבל משהו או שזה סתם בשביל הפרוטוקול שיהיה כתוב אצלם שלא יכלתי לעבוד בתאריכים האלה,אם כן אז לשם מה צריך להגיש "הבטחת הכנסה?"

אם לא אז הייתי צריך לקבל משהו? אם כן לא קיבלתי כלום כי כבר עברו 45 ימים מאז.

אשמח אם תוכלו לעזור לי למי שמבין בעניינים האלה ואשמח לעזרה אם צריך לעשות עוד משהו.

תודה.

Scan Speak

פורסם

ראשית תהיה בריא

שנית כך נכתב "משך הטיפול המשוער בתביעה זו הוא 45 יום.

אז תרים טלפון או תיגש אישית ותברר מה קורה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

התקשרתי,אבל להגיע לשם זה בערך כמו להגיע לדבר עם ראש הממשלה.

בגלל זה אני שואל כאן, מה זה אומר בתאכלס מה אני אמור לקבל משהו או איזה אישור,אף אחד לא יודע?

Scan Speak

פורסם

אם תאושר תביעתך תקבל כסףףףףףףףףףףףףף.

ובשביל כסףףףףףףףףףף צריך לעבוד , גם אם פירוש הדבר להגיע לשם ולעמוד בתור שעה או שעתיים.

מראש הממשלה לא תקבל כסף מהביטוח הלאומי אולי כן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

וכשהתקשרת הם אמרו ש...

כדרך אגב, אין צורך להגיע לשם, עם מספר לא מבוטל של תביעות שונות מולם אף פעם לא היה צורך ממני או מהורי להגיע לשם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

התקשרתי,לא ענו בהתחלה,אחר כך ניסיתי שוב,ענו ובכלל לא היו איתי על הקו,היה נשמע כאילו הם נמצאים במפגש אודיו עם כל הרעשים שהיו שם.

בכל מקרה אני אקפוץ לשם נראה מה הולך עם זה,אולי יש התעכבות קטנה או משהו.

Scan Speak

• תוכן חדש...