Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מחפש צמיגים כרגע הכי טובים שאני יוכל למצוא בתקציב 3000 גג.

הציעו לי ללכת על הS.DRIVE שהוא מאוד דומה לT1R ככה הבנתי שזה מה שיש לי כרגע באוטו אחר, סה"כ אני מרוצה מהצמיג בהשוואה לצמיגים זבל...

תודה מראש מקס.

פורסם

הייתי בודק לכיוון הנקוק K110 VENTUS, הוא מקבל ציונים עדיפים בביקורות השונות - וזול משמעותית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הזמנת את האיביזה 1.4 שבמבצע לא? בשביל מה לך לעלות למידה כזאת? שואל מסקרנות כמובן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רק מדמיין איך האוטו הולך להראות עם גאנט גדול וחתך נמוך:evil:

אבל כמובן גם להשקיע בצמיגים טובים...

מקס.

פורסם

בדיקה באינטרנט אצלינו בארץ יש רק המלצות על הצמיג המפורסם T1R אחת הסיבות שקניתי אותו מכל ההמלצות, במידה 215\40\17 אין.

מה עוד האפשרויות שיש לצמיג ברמה גבוהה?

מקס.

פורסם

לצערך מדובר במידה מאוד בעייתית וקשה להשגה בארץ. אם עדיין לא עברת למידה הזו אני גם מציע לך לא לעבור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ומה בעניין מידה 215\45\17 יש הבדל?

מה עוד אתה מציע לעשות אם אני ירד מידה נגיד ל16 יש כבר המלצות טובות לצמיגים?

מקס.

פורסם

לפותח השירשור שלום

אני בפולו שלי נועל צמיגים מאותה המידה : dunlop sp9000 ואני מאוד מרוצה מהם

המידה הזאת היא כבר לא כל כך בעייתית מכיוון שהפולו GTI הנמכרת בארץ בעלת אותה המידה .

פורסם

מה מחיר של רביעיה כזאת? (היוקוהמה כמובן). אם לא בא לך לפרסם, אשמח אם תשלח לי בהודעה פרטית (וכמובן במידה שציינת).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בדיקה באינטרנט אצלינו בארץ יש רק המלצות על הצמיג המפורסם T1R אחת הסיבות שקניתי אותו מכל ההמלצות, במידה 215\40\17 אין.

מה עוד האפשרויות שיש לצמיג ברמה גבוהה?

מקס.

קיים במידה הזאת ה CUPRA שלי נועלת אותם.http://www.toyo.co.uk/tire/pattern/proxes-t1-r

• תוכן חדש...