Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים שלום לכם.

ברשותי אופל אסטרה 2002 אוטומט מנוע דיזל.

לפני שנה וחצי שיפצתי את משאבת הסולר של הרכב, דבר שעלה מאד יקר.

בשבוע האחרון הרכב עושה לי בעיות בהתנעה הראשונה של הבוקר.

ראוי לציין שלאחר מכן במשך היום האוטו מניע בנגיעה, גם אחרי שמונה שעות שאוטו חונה.

שאלתי היא האם יכול להיות ששוב הבעיה מהמשאבה או אולי יש משהו אחר שנראה לכם, כי לי קשה להאמין שתוך שנה וחצי המשאבה יכולה להתקלקל שוב.

ראוי לציין גם שבשבוע האחרון הבקרים מאד מאד קרים.

אשמח לתגובה ועזרה.

תודה רבה.

פורסם

גם אותם החלפתי בזמנו ועוד אמרו לי שזה היה מיותר בגלל שזה נועד לקור של אירופה ולא לחורף הישראלי כי בקור שלנו אין משמעות למצתי חימום

פורסם

מי המטומטם שאמר לך דבר כזה?

מנוע דיזל לא יניע קר ללא מצתי החימום, גם לא בסהרה.

והמצתים הללו נוטים ללכת כל שנה-וחצי שנתיים.

פורסם

מי שאמר את זה, צדק.

מדובר במנוע עם הזרקה ישירה, במנועי הזרקה ישירה חשיבות מצתי להט נמוכה יותר, ומנוע כזה, כשכל שאר המערכות תקינות אמור להניע בחורף הישראלי ללא עזרה של המצתים.

רק במנועים עם הזרקה בילתי ישירה (הזרקה לתא סיחרור, ולא ישירות לא השריפה) יש חשיבות למצתים גם בטמפרטורות סביבה גבוהות.

פורסם

מניסיון העבר עם אסטרה דיזל (ידנית) 2003 - אטמי המזרקים התבלו ומאפשרים חדירת אויר למערכת.

זה מתחיל בקשיי התנעה לאחר עמידה של מספר ימים, אז מתקצר לעמידת לילה ובסוף כל עצירה של מעל לשעה.

נסה, אם אפשר לנסות להניע בצהרים אחרי שהרכב עמד כל הלילה. אני בטוח שהתופעה תחזור.

בשעתו לא שילמתי על התיקון (רכב חברה) אבל למיטב זכרוני זה לא תיקון יקר.

בכל מקרה כדאי לטפל כי זה רק יחמיר ובנתיים אתה מעמיס מאוד את המצבר ואת הסטרטר בהתנעות הארוכות הללו.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

רציתי לציין שבבוקר יש הנעה ראשונית אבל אם אני לא נותן גז מהר וחזק אז הרכב נכבה ובפעם השנייה כבר קשה לו להניע רק לאחר מספר נסיונות עם סטרטר ארוך הוא מניע

פורסם

ללא ספק שאיבת אויר קלה.

מאיזה אזור אתה בארץ? אני מצאתי בטייבה סדנאת שיפוץ משאבות דיזל ומגדשי טורבו עם ידי זהב ומחירים הוגנים ביותר.

יש גם את הנוחות שהוא עובד בשבת ולא צריך להשבית רכב באמצע השבוע, מה שהרבה פעמים עלול להיות בעייתי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יכול להיות שניהם, גם תקלה במשאבה שמצריכה שיפוץ ומנגד יכולה להיות איזה גומיית מזרק או גומיית קו סולר שהתייבשה והחלפתה תעלה כמה עשרות שקלים.

זאת בדיוק הסיבה שצריך ללכת לדיאגנוזה אצל מישהוא מנוסה במערכות וגם אמין!

פורסם

אני מאד מקווה שזאת לא המשאבה כי רק לפני שנה וחצי שיפצתי אותה בדיזל השרון שנחשבים למקצוענים ואמינים ושילמתי קרוב ל 6000 שקל.

אני מכפר סבא ואשמח לקבל פרטים על המקום שהצעת לי

פורסם

דיזל המשולש, נמצא על גבעה ממש בתחילת טייבה (לבאים מדרום).

לבעלים קוראים רג'ב והמספר הוא 0575304137

הוא הומלץ לי ע"י חבר הפורום יעקב ניצן וההמלצה התגלתה זהב!

• תוכן חדש...