Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן קסארה 2ל' גז

דב קרדו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכם,

אני מחפש לידידה מכונית משפחתומטית, והיות והיא אוהבת צרפתיות, אני בכף מחפש לה מגאן 2002/3 או קסארה.

ראינו היום קסארה 2001 עם מנוע 2ל' והנעה בגז (מופיע ברשיון). המכונית מאוד מאוד שמורה ויפה, וניכר בה שהיד הראשונה היתה פיגורה בסוכנות פיג'ו סיטרואן - היא מאובזרת היטב, הכל מקורי.

הקילומטראז' קצת מרתיע - משהו בסביבות 250,000 ק"מ וגם העובדה שמערכת החימום לא תקינה.

בגיר לא נגעו מעולם.

אני ממש לא מכיר את המנוע הזה (של פיג'ו? זה לא מהמנועים שנהיה חור בבלוק? ואם מערכת החימום התקלקלה, זה יכול להיות בגלל שלא היה נוזל קירור איכותי במערכת?).

אשמח לשמוע את דעתכם. את המגאנים אני מכיר הרבה יותר טוב והייתי ידוע לענות על כל השאלות האלה, אבל כאן... זה לא התחום שלי.

תודה,

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף אחד?

אולי אני לא מתנסח נכון?

בבקשה?

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...