Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Kindle Fire - מישהו כבר קנה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שאחד מהספונסרים של הפורום מוכר את המכשיר ב999 ש"ח. אני מתעניין אם מישהו מחברי הפורום רכש מכשיר כזה, או מכיר מישהו שרכש ויכול לתת חוות דעת. חוות הדעת לגבי חווית הקריאה והגלישה באינטרנט שקראתי באתרים בחו"ל חלוקות.

לגבי קניה אלטרנטיבית של אייפד או מכשירים בגודל דומה עם אנדרואיד : כבדים וגדולים מדי בשבילי. לחברה שלי יש אייפד, ולא נוח לקרוא ממנו לאורך זמן.

תודה!

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לי יש nook ואני מרוצה ממנו.

לא השוויתי עם קינדל.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אינעל העולם, קניתי

מקווה מאוד ש-"999 ש"ח עד הבית כולל מיסים כולל הכל" זה לא איזה ישראבלוף

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני יודע, לכן החלטתי לקנות דרך UShops ולא לנסות לייבא לבד.

מעניין לעניין ובאותו עניין, מעקב המשלוח באתר שלהם התעדכן ומופיע ש"מחיר המוצרים" הוא 275 דולר, שהם בהחלט יותר מ"999 ש"ח כולל הכל עד הבית". Paypal גבו ממני 257 דולר, מהיכן התווספו להם עוד 18 ירוקים? מישהו קנה דרך Ushops ויכול להסביר?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הגיע היום (כפי שהבטיחו, משלוח עד הבית) ושיחקתי איתו משהו כמו שעה. המסך נחמד מאוד, ולמרות הגודל אפשר לגלוש באינטרנט בלי להתאמץ. הגימור מרגיש מאוד איכותי - לחלוטין לא כמו הטאבלטים הסינים באותו טווח מחיר שבנויים מפלסטיק זול שמרגיש שביר. הקינדל מרגיש קשוח, והגב שלו מצופה במין גומי רך ונעים - מאוד מאוד נחמד.

הוא קל משמעותית מהאייפד, אבל בתור מוצר שאמור להיות גם קורא ספרים היה נחמד אם היו מצליחים לרדת עוד כמה עשרות גרמים במשקל - אבל מצד שני הטאב 8.9 שקל ממנו גם עולה משמעותית יותר, לכן אני מבין איפה אמזון ניסו לחסוך בעלויות.

לא נתקלתי עד עכשיו בkeyboard lag שנפוץ מאוד במכשירי אנדרואיד האחרים, אבל התוכנה לא חפה מבאגים - לעתים לחצתי על כפתור חזרה לתפריט הקודם, הכפתור מגיב, אבל התפריט לא משתנה. הבנתי שאמזון הולכים לשחרר עדכון לפני כריסמס, בתקווה שהעדכון הזה יתייחס לבעיות.

דבר אחד די מעצבן - אני מבין שהמכשיר מיועד לקהל האמריקאי, ולכן הוא מגיע עם מטען אמריקאי. אבל אינעל רבאק אמזון, לא יכולתם להוסיף גם כבל מיקרו-USB כדי להתחבר למחשב? עכשיו אני צריך ללכת לחנות כדי לקנות כבל, כי אין לי שום דרך להטעין אותו.

פורסם
אינעל רבאק אמזון, לא יכולתם להוסיף גם כבל מיקרו-USB כדי להתחבר למחשב?

לא היה צורך, כי לפי אמאזון המכשיר נועד (כמו הקינדל המקורי) אך ורק לצריכת תכנים מהחנות שלהם, זה גם מסביר את המחיר היחסית זול.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לזכותם יאמר שהם לא מונעים sideloading של ספרים מהמחשב, דבר שאני עושה בזה הרגע.

פורסם

איזה פורמטים הוא קורא בכלל?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממה שאני מבין הוא קורא הכל חוץ מ ePub - טיפה לא נוח, אבל חצי דקה המרה עם Calibre מסדרת את העניין.

עריכה : הטעינה עם כבל מיקרו USB איטית בטירוף. אני מבין עכשיו למה אפל לא מאפשרת הטענה של האייפד דרך המחשב.

פורסם

קנה המידה שלי הוא האייפד 2, והוא לא נופל ממנו בבהירות או בחדות, וגם נראה לי שלא בזויות צפיה. הבעיה היחידה היא שכמו באייפד, גם כאן יש Glare מול מקור אור ישיר, הבנתי שבNook Tablet המצב טיפה טוב יותר.

פורסם

Nice of them to allow me to look at the market, but stop me from downloading anything

By the way, non American users can't download apps from the amazon market, not even the free ones. That sucks pretty hard because I wanted to try the maxthon browser...

Overall I like the device, the new update improves the speed and lets me remove stuff from the homescreen carousele. Overall it's a great toy

פורסם

קצב הנתונים של האייפד 2 מול המחשב בחיבור USB הוא גבוהה מאוד.

וגם אפשר לזרוק קבצים לאפליקציות בקלות בלי צורך בסנכרון מלא של המכשיר.

לגבי הטענה אם התכוונת בחשמל - אז מהמק אפשר להטעין.

העניין הוא שמטען אייפד הוא 5V על 1 אמפר , בעוד USB של מחשב הוא 0.5 אמפר.

במקים ד"א אין את הבעיה הזו - מראש השקע יודע להתאים את עצמו.

מה שטיפה מרגיז זה ששקע USB3 כן יכול להגיע ל1 אמפר - ועדיין הם לא מתקשרים יפה ביחד כדי להטעין.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...