Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

מאזדה 2 שעלתה לכביש בסוף אוגוסט 2008, 47 אלף ק"מ רגועים על השעון. הרכב עבר טיפול וטסט בקיץ האחרון.

מזה כמה ימים נשמעו קולות חריקה בעת בלימה שנשמעים גם אחרי שחרור הדוושה ולפעמים גם כשאין לחיצה על הדוושה כלל.

אצה רצה בעלת הרכב למוסך מורשה יבואן ויצאה קלה ב 1300 ש"ח עבור החלפת צלחות ורפידות קדמיות מקוריות, כולל מע"מ ואחרי הנחה של 10 אחוז.

המחיר גבוה מאד ביחס למה שהראו לי תוצאות החיפוש בפורום, ובנוסף אני לא בטוח שהבעיה אכן תפתר (עוד באירופה הייתי סקפטי, נמתין לנסיעות ברכב כדי לדעת בוודאות).

האם עלות התיקון מצדיקה מעבר למוסך מורשה שאינו של היבואן? האם יש כזה אמין בירושלים?

תודה רבה למשיבים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מצטער לבאס אך אני מהמר שהרעשים יופיעו שוב תוך שבוע ימים.

הם מחליפים מה איכפת להם, והם יחליפו ויחליפו....כל עוד אתה משלם.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

קודם חכה כמה ימים,אם הבעיה תחזור=כתוב לי בפרטי,ואתן לך פיתרון שלא יעלה אגורה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

למורשה יבואן זה מחיר סביר.

אם אזלה האחריות למה לא תעבור למוסך אחר ויורידו לך את הווליום של התשלום?

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
  • תוכן חדש...