Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שציינתי בכותרת, אני מחפש מגבר אחד שיוכל להחזיק סט קומפוננט וסאבוופר. האם יש כזה? או שבכל מקרה עדיף שני מגברים? ומכיוון קצת אחר, במידה שאין ברירה ויש צורך בשני מגברים, יש ״סכנה״ למצבר של הרכב?

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישנם מגברי 4 ערוצים שנועדו להגביר זוג רמקולים וסאב,כאשר שתי ערוצים לרמקולים יהיו על תדרים גבוהים ושתי הערוצים הנותרים יגושרו ויתחברו לסאב בתדרים נמוכים כלומר הבדלה בכיוונים בין שתי הערוצים וכמובן שאתה צריך לציין טווח מחירים אם תרצה לקבל המלצות.

Hertz hsk 165 --- hertz ep4x --- hertz ebx250r

פורסם

אני חושב שמה שאתה אומר זה שטויות, לכל מגבר 4 ערוצים רציני יש קרוס, LP וכו' שככה ניתן בדיוק להגיד כמה נמוך או גבוהה אתה רוצה לעלות בלי קשר לאלמנט שאתה הולך לחבר אליו.

שוב, צריך להגדיר תקציב וגם איזה סאב וקומפוננט אתה מתכנן להגביר.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

הבעיה היא לא בקרוס ,הבעיה היא בבניה של המגבר.אתה רוצה איכותי? חפש מגבר 4 ערוצים עם שני ספקי כח נפרדים ולוחות נפרדים.

אבל,כמובן,הפתרון האולטימטיבי זה שני מגברים.אחד 4 ערוצים ושני ספקי כח נפרדים להגביר סט קדמי והמגבר השני להגביר(רצוי גם עם ספק חזק או כפול) להגביר סאב

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני חשבתי להשקיע משהו כמו 2500 ש״ח בסה״כ . זה סכום סביר למגבר? או אפילו לשניים נפרדים? אם כן, איזה מגברים מומלצים? הרמקולים הם קומפוננט מסדרת d3 של diamond, כנ״ל לגבי הסאב וופר ( מדגם d3,של diamond).

פורסם

הייתי ממליץ לבדוק על Hertz דגם EP4X שהוא Class A/B או HDP4 החדש שהוא דיגיטלי Class D אם זה לטעמך.

שנייהם מגברים מעולים אני התקנתי לאמא שלי ברכב קומפוננט הרץ היי אנרג'י וסאב היי אנרג'י והם מוגברים על ה- EP4X ושומעים מדהים.

פורסם

כל מגבר בעל לפחות 3 ערוצים ובעל הספק מתאים יוכל לבצע את העבודה.

מכאן נשאר לך לבדוק מה נכנס בתקציב שלך בין חדש ובין משומש, ומה מאילו שעברו את הסלקציה גם "מתחבר" עם הרמקולים ונותן סאונד שקולע לטעמך.

מתחדשת*

פורסם

גם אני הייתי הולך על הסלסטרה FA475X לא רק בגלל שמדובר במגבר איכותי

אלא ואולי בעיקר בגלל שהוא עובד ב-2 אום בגישור והסאב D3 שלך מגיע עם שני סלילים של 4 אום

משמע אמור לעבוד בחיבור מקבילי בהתנגדות סופית של 2 אום.

פורסם

אלא ואולי בעיקר בגלל שהוא עובד ב-2 אום בגישור והסאב D3 שלך מגיע עם שני סלילים של 4 אום

זו נקודה חשובה שצריך לתת לה יחס רב, בגלל זה הסלסטרה יכול מאוד להתאים לפותח השרשיר, הן מבחינת הצרכים והן מבחינת האיכות.

• תוכן חדש...