Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנהג הפוגע מסרב למסור פרטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכיפה לא אכיפה בוא אני יספר לכם סיפור ,

לפני 5 שנים מישהו הדרדר ברמזור במהירות ביום גשום ונתן לרכב שלי מכה חזקהעיקם לי את המכסה מנוע שבר את הטמבון וגם אני קיבלתי מכה חזקה בצוואר , הבחור פשוט ברח לפני שהספקתי להבין מי נגד מי אבל הספקתי לרשום מספר רכב ניגשתי למשטרה ולמיון כל התהליך מול עירוב של הביטוח .

אני תבעתי את הביטוח שלי על נזקי גוף פלוס רכב, קיבלתי את הכסף שלי ושהביטוח יתעסק עם מי שברח .

ברגע שהוא בורח זה עבירה פלילית נקודה ואם רשמת מספר רכב זה כבר עניין של המשטרה.!!

אה ודרך אגב על הנזקי גוף הוצענו בזמנו 13 אלף מצלצלים :)

פורסם

13k זה לא מצלצלים, זה כבר מרשרשים.

כשהייתי קטן רכב פגע בחבר במעבר חציה, ראשו של החבר ניפץ לרכב את השמשה הקדמית, הבן ז*נה ניסה לתבוע אותו על הנזק לאוטו!

בסופו של יום החבר קיבל כ25k (הרבה בזמנו) ולא סבל משום נזק ארוך טווח.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

סיפורים נחמדים אך התמקדו בעובדות: הנהגת היא תושבת מזרח ירושלים.

-אפילו אם נעברו עבירות פליליות במקרה המדובר המשטרה לא תשלח כוח יס"מ כדי להופיע בחקירה.

-אם לנהגת אין ביטוח (סביר להניח) אז לא ניתן להוציא ממנה את הכסף. אחרי שתזכה בתביעתך בביהמ"ש לתביעות קטנות (ואתה תזכה) תצטרך לפנות להוצאה לפועל ע"מ להטיל עיקול על רכושה. כשתגיע לשם תגלה כי ההוצאה לפועל אינה עובדת במזרח העיר.

לאישתי קרה סיפור דומה מאוד לפני מספר שנים של תאונת שרשרת ליד הדסה הר הצופים כאשר הנהג הפוגע (בכל שלושת המכוניות:-() היה תושב מזרח העיר וללא ביטוח כלשהו. בסופו של דבר תבענו את הביטוח שלנו על הנזק ורציתי לתבוע אותו על ההשתתפות העצמית ואובדן ההנחה על חוסר תביעות קודמות (מספר אלפי שקלים). כשהגעתי לביהמ"ש לתביעות קטנות הם גיחכו והציעו לי לא לבזבז את סכום האגרה במקרה זה כי אין שמץ של סיכוי כי אראה משהו מהתביעה.

פורסם
הסיפור של נירו כל כך מוכר וכל כך נדוש.

לפני כשבוע בדיוק קרה לי אותו המקרה, מישהי נכנסה בי מאחורה ברמזור, ובשיא החוצפה עוד העיזה לברוח במקום לעצור אחרי הרמזור כדי לא לעקב את התנועה, אחרי שהשגתי אותה היא כמובן לא הסכימה לתת פרטים ובאה בטענה שלא עשתה שום נזק רציני וכמובן גם איימה היא שתזמין משטרה למקום (גם כאן, לא מובן על מה ולמה, למרות שאפילו הבעתי הסכמה), לאחר שהיא הבינה שמשטרה לא תגיע היא ניסתה שוב לנסוע, הפעם חסמתי לה את הדרך פיזית, איימה שהיא תדרוס אותי ותוך כדי זה גם צילמתי אותה ואת האוטו, הייתה לי אפשרות לגשת לתחנה כמובן להגיש תלונה אבל בגלל מקרים דומים למקרה מעליי פשוט ויתרתי על זה והמשכתי לדרכי כעוס ועצבני (וזה בכלל בלי לציין שהפגוש תוקן מתאונה אחרת לפני כשלושה שבועות כאשר נהגת אחרת הועילה בטובה לבדוק את העמידות שלו).

זו המדינה שלנו, וצריך ללמוד לחיות עם זה לצערי הרב. עצוב.

אז אנחנו (אני ובעל העסק) לא וויתרנו.

ניגשתי למשטרה עם מספר הרכב הפוגע, הגשתי תלונה ולאחר מכן קיבלתי את הפרטים של בעל הרכב.

מכתב מנוסח טוב מעורך דין - והופ, שולם כל הנזק + הוצאת העורך דין.

פורסם

אם היה מדובר אצלי בנזק רציני ללא ספק לא הייתי מוותר, אבל בגלל שזה פגיעות קטנות שבקושי נראות אם לא מתמקדים ממש, למרות שזה מעצבן שזה פגוש חדש וזה סדקים בצבע, עדיין העדפתי לבלוע את הגלולה במקום להתעסק עם המשטרה בארצנו ועם אותה גברת שאני לא יפרסם על גבי הפורום מה אני מאחל לה. כמו שאמרתי, תחיי מדינת ישראל.

• תוכן חדש...