Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עם החזרת המפגשים לקניון איילון ברמת גן?

eladmp
שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

את האמת אני גר לא רחוק, ויצא לי לעבור כמה פעמים ולראות 7-10 מכוניות בודדות וזה גם רק כשהיה מפגש אודיו,

אז הייתי מעוניין שיהיה יותר מפגשי מכוניות גדולים לא רק של אספנים[ גם אם זה יהיה ביד אליהו] העיקר שיהיה אשמח לעידכונים והצעות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ביד אליהו קיימים מפגשים של רכבי אספנות,

החניה הגדולה סגורה לקהל הרחב ומי שמעוניין להכנס צריך לשלם עבור כך כסף,

מה שגרם למתכנסים במקום לעזוב.

אם יש לך זיקה למוטוריקה ואתה מעוניין במפגשים אתה יכל להתחיל לנסות ולארגן אותם,

על ידי הכרזת מקום ושעה ולפקוד אותם באופן קבוע, ככה בונים מפגש מפה לאוזן מפרסום, ומאנשים שמגיעים כל פעם מחדש עם אנשים נוספים.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי זוכר את תחילת שנות ה-2000 כשברמת גן האצטדיון היה מלא במכוניות ספורט בימי שישי בצהריים. מכל הארץ היו מגיעים לשם והיה כל כך כיף. עד שלאט לאט כל הערס קאר נגסו באיכות המפגש עד שהכל נעלם. כיף להיזכר בימים האלו שהיינו רק מחכים ששישי יגיע,נבריק את המכונית ונצא לר"ג. :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את המפגשים בשנת 2000 אני זוכר בתור ילד..עוד שהיינו מבלים בבאולינג שהיה אז פעיל :)

ללא ספק המקום והחנויות נפגעו קשות בגלל החניה שנסגרה.

לגבי החניה שנסגרה בהיכל, לאחרונה אני רואה שהחניה נפתחה שוב, ואנשים מתחילים להגיע לאט לאט.

תמיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנשים מפחדים להוציא את הרכבים למפגשים ואם כבר יש מפגשים זה מצומצם ולא מפורסם בשום מקום. אף אחד לא רוצה לבוא למפגש ולחטוף דוחות והורדות או להיכנס למעקב של איזה יחידת שוטרים משועממת ולהופיע בחדשות כי החליף לאינטרקולר חזית. בקיצור תשכח מזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי זוכר את תחילת שנות ה-2000 כשברמת גן האצטדיון היה מלא במכוניות ספורט בימי שישי בצהריים. מכל הארץ היו מגיעים לשם והיה כל כך כיף. עד שלאט לאט כל הערס קאר נגסו באיכות המפגש עד שהכל נעלם. כיף להיזכר בימים האלו שהיינו רק מחכים ששישי יגיע,נבריק את המכונית ונצא לר"ג. :roll:

אומנם לא יצא לי להיות באחד המפגשים בשנים האלו. אבל מה היה מייחד את המפגשים שם? :?

מהתמונות שפורסמו משם ברשת,פורשה בוקסטר במקרה הטוב,כמה אימפרזות,איבו,רנו 5 טורבו,קוראדו וכל השאר המצ'ופרות.:|

אם הייתי שם לא יודע אם היה לי מה לצלם שם.

כיום המפגשים עם רכבים ברמה אחרת.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אומנם לא יצא לי להיות באחד המפגשים בשנים האלו. אבל מה היה מייחד את המפגשים שם? :?

מהתמונות שפורסמו משם ברשת,פורשה בוקסטר במקרה הטוב,כמה אימפרזות,איבו,רנו 5 טורבו,קוראדו וכל השאר המצ'ופרות.:|

אם הייתי שם לא יודע אם היה לי מה לצלם שם.

כיום המפגשים עם רכבים ברמה אחרת.:-)

סליחה שלא צילמנו את הf40 שהיתה שם...

נו באמת תיכנס לפרופורציות או שאתה כנראה לא יכול כי פשוט לא הייתה בימים ההם שלראות פורש בוקסטר או m3 היה בערך כמו לראות היום איזה GT3 בארץ. כנראה מי שלא היה במפגש בימים ההם שהיה מגוון של רכבים חוץ מאיביזות וגולף GTI לעולם לא יבין כמה טוב היה לפני 10 שנים... וחוץ מזה אין כמו המכוניות ספורט של שנות ה80-90 שאז עוד היו במפגשים. 8)

Drive carefully! most people are caused by accident.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יקרה רק ביום שהשיפורים יהיו חוקיים והמדינה תאשר שינויי מרכב , עד אז מפגשים ציבוריים בסגנון הזה לא יתרחשו , הייתי קליינט קבוע במפגשים הללו בעצמי במשך שנתיים בערך.

היום המשטרה מגיעה ובאה פשוט לעשות רע , כמו גם שיש המון ילדים לא רצויים שעושים שטויות עם אופנועים וכו'.

רק מפגשים מסודרים ילכו כמו שצריך.

זה כבר לא מה שהיה ולא יהיה גם בצורה ספונטנית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אישית, חושב שהשרשור הזה יכול לתרום רבות למפגש ושאנשים פשוט יגיעו להיכל.

אני כבר בטוח שאם בשבוע הבא יהיה מזג אויר טוב כבר יתחילו לבוא המון אנשים.

כמה שזה מבאס, רצוי שלא לבוא עם מכוניות משופרות יותר מדי, ולהתפרע בטוח תהיה ניידת מתנדבים באזור.

אני כמעט כל שישי נמצא שם לקראת הערב ואוכל בארומה עם חברים.

נחמד לאכול ולראות מכוניות

תמיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המפגש ליד מועדון ה5 ממש מזכיר את זה של רמת גן של פעם רק בקטן.. אבל יש שמה מספיק חנייה, אין סיבה שהימים הטובים לא יחזרו בנוקיה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה שלא צילמנו את הf40 שהיתה שם...

נו באמת תיכנס לפרופורציות או שאתה כנראה לא יכול כי פשוט לא הייתה בימים ההם שלראות פורש בוקסטר או m3 היה בערך כמו לראות היום איזה GT3 בארץ. כנראה מי שלא היה במפגש בימים ההם שהיה מגוון של רכבים חוץ מאיביזות וגולף GTI לעולם לא יבין כמה טוב היה לפני 10 שנים... וחוץ מזה אין כמו המכוניות ספורט של שנות ה80-90 שאז עוד היו במפגשים. 8)

נכון

הלאנצ'יה האדומה וBMW צהובה

ישנות ויפות, עברו הרבה ידיים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך לחזור לקניון הזהב כמו פעם

מחזק...

אני זוכר את המפגשים האלו בתור ילד שהיציאה שלנו הייתה לשם או לקניון (ככה זה שאתה גר בנווה ים).

היו לי שכן שבא לשם קבוע, היה לו קורבט C4 שחורה הצורה של 92 - 96 וגולף GTI קבריו טורבו שעושה רעש מטורף.

עידן זאת הייתה האווירה ולא ה"תצפיות", פתאום היה פורץ וויכוח בין כמה אנשים ומיישבים אותו ע"י לחיצה ברמזור של הקניון :lol:.

אני לא אשכח שפעם ראיתי שתי בחורים עם אימפרזה לבושים בחליפות מירוץ של סובארו ואם אני לא טועה על הרכב היו מדבקות של אימפרזה ראלי :lol:.

Detailer.gif
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סתם לידע כללי, מידי שבת יש מתחת לגשר החדש בקניון איילון מקבץ של כ15-20 מכוניות, יצא לי כמה פעמים לעבור ולראות שם כמה משופרות.

אפשר לדון על זה..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...