Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בעקבות הידלקות לסרוגין של נורת השמן ורעשים מכיוון המנוע כאשר הנורה דלקה,הכנסתי במהרה את הרכב למוסך הוותיק שלי(לא מורשה),יש לציין כי הרכב מטופל באדיקות ו5000 ק"מ לפני המקרה הרכב עבר טיפול גדול,כמו כן גם עכשיו מד השמן הראה שלא חסר שמן.

המכונאי באבחנה ראשונית העריך כי ישנה בוצה וסתימות במעברים ועוד באותו היום פורק אגן השמן,הבוצה והמעברים נוקו,הוחלף שמן(פילטר לא היה צריך לטענת המכונאי)וכמו כן הוא אמר לי שהוא פירק או בדק מייסבים במנוע לבדוק שלא נגרם נזק למנוע עצמו ונראה שהכל תקין.

על הטיפול הנ"ל הוא לקח לי 500 שקלים כולל המע"מ כמובן.

שאלתי מתחלקת ל-2,אמנם אני סומך עליו,הוא מטפל לי בכל הרכבים כבר שנים אולם לא תזיק נקודת מבט נוספת של בעלי מוסכים ומומחים אחרים:

1.האם דרך הפעולות שהוא נקט והטיפול עצמו תקינים או שמה חסר משהו שהוא לא עשה?

2.האם המחיר לטיפול שהוא ביצע בגדר הסביר?

תודה לעונים.

פורסם

אכן מדובר במחיר הוגן והגון.

אני רק לא מבין מדוע הוא לא החליף מסנן שמן.

בשנות השבעים היו עושים טיפול 5000 שכלל החלפת שמן בלבד וללא מסנן,אבל לאחר ניקוי בוצה וזוהמה,אני לא מבין את השיקול,מתי תחליף מסנן בטיפול הבא?,עד אז אני מניח שהוא יעבור את הקילומטרז' שהוקצב לו.

פורסם

בכל מקרה התכוונתי לעשות טיפול נוסף שכולל החלפת שמן ,מסנן שמן, ומסנן אויר בעוד 5000 קילומטר אז זה לא מטריד אותי.

אשמח לעוד תגובות.

פורסם

מחיר הוגן, בדיקה, טיפול ופירוק כמו שעשו לך אז המחיר סבבה לגמרי!

כל הפעולות שהוא נקט הן בסדר גמור, יפה שהוא בדק את כל הדברים האלו.

באמת חבל שלא הוחלף פילטר שמן.

×
×
  • תוכן חדש...