Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום ביצעתי השוואה עם רכב שבמקור מגיע 265 כ״ס שמותקנת עליו תוכנת אבסולוט בלבד התוצאה היתה מדהימה והרכב הפתיע אותי והשאיר אותי פעור פה וגם מאחורה

כל הויכוחים על קידומי הצתה מיותרים לפי דעתי שכל אחד יבחר בתוכנה שמתאימה לו

אם זה לנסיעה יותר רגועה או אם זה לנסיעה יותר אגרסיבית

הדבר היחיד שזה יכול לעשות זה שוב פעם להדליק אש ומריבות

אין שום צורך להתחיל לפרט את הפלוסים והמינוסים בכל תוכנה

מי שכ״כ מתלבט שיקח יוזמה וינסה את התוכנות השונות על הרכב שלו

כי בסופו של דבר מה שקובע זה התוצאות בשטח וההרגשה האישית של כל אחד עם מה שמתאים לו

ועל טעם וריח אין להתווכח כל אחד וטעמו האישי

פורסם

K03s_956celcius.jpg

אני לא מומחה גדול

אבל אפילו אני יודע שטמפרטורת EGT של 950 מעלות כבר בהילוך שלישי יכולה להיות מסוכנת

במקומך הייתי בודק מה מצב הEGT ברכב

זה לא פחות חשוב מתיקוני ההצתה שהפריעו לך כל כך

פורסם

זיו, רותם

950 מעלות זה בהחלט טמפ' מסוכנת בתנאי שהיא נכונה

המיקום של החיישן בסעפת הזאת מעלה לו את הטמפ' לפחות ב100 מעלות

אם תחפשו מספיק, תוכלו למצוא בוורטקס לפחות 3 ת'רדים שאני פתחתי לגבי מיקום החיישן

(בהתחלה הוא היה ממוקם בקולקטור של הסעפת והמפ' לא ירדו מ1000 ולא, לא התכתי כלום)

אני בטוח שאם הוא היה ממקום את החיישן על הצילינדר הרביעי בכיוון של זרימת הגזים

הוא היה מקבל +- 850 מעלות

* זה היה אוף טופיק קטן , אפשר לחזור לת'רד :-D

פורסם

950 מעלות כבר בהילוך שלישי באזור 5000סל"ד{לפי הצילום}זה גבוה ולא משנה איפה ממוקם החיישן!

אין לי ספק שאם הוא ממשיך ללחוץ עם הרכב בהילוך רביעי וחמישי הטמפרטורה הייתה ממשיכה לעלות ביותר מ100מעלות

מה שיביא אותו ללפחות 950מעלות גם אחרי הורדת ה100מעלות בגלל המיקום של החיישן EGT

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם
זיו, רותם

950 מעלות זה בהחלט טמפ' מסוכנת בתנאי שהיא נכונה

המיקום של החיישן בסעפת הזאת מעלה לו את הטמפ' לפחות ב100 מעלות

אם תחפשו מספיק, תוכלו למצוא בוורטקס לפחות 3 ת'רדים שאני פתחתי לגבי מיקום החיישן

(בהתחלה הוא היה ממוקם בקולקטור של הסעפת והמפ' לא ירדו מ1000 ולא, לא התכתי כלום)

אני בטוח שאם הוא היה ממקום את החיישן על הצילינדר הרביעי בכיוון של זרימת הגזים

הוא היה מקבל +- 850 מעלות

* זה היה אוף טופיק קטן , אפשר לחזור לת'רד :-D

דווקא הכי רצוי זה למקם את החיישן בנקודה הכי חמה ולא לחפש מקומות "קרירים" יותר. האידיאל זה למקם את החיישן בתוך הצילינדר הכי בעייתי, אבל מכיוון שזה לא אפשרי אז רצוי בנקודה הכי קרובה לפורט. עוד פתרון מעולה זה חיישן לכל צילינדר עם מערכת שיודעת להראות את הצילינדר עם הטמפ' הכי גבוהה.

פורסם
אביתר תקרא את התרד הוא מאוד מעניין

מה אנחנו אמורים להסיק מהת'רד הזה?

אז הלך לבחור הטורבו והוא מצא חלופה , שים לב לכל השמן בתמונות, אתה מתפלא שהEGT אצלו גבוה?!

הבחור רץ בכלל עם טורבו הייבריד אבל עם תוכנה של APR לטורבו מקורי (וכל משפט שני שלו זה כמה שהוא מרוצה מתוכנת APR, וכמה שהיא טובה ומדהימה ובלה בלה..)

כמה ימים אחרי החלפת הטורבו הוא שדרג לתוכנת K04, גם של APR ונחש מה - הוא מרוצה עוד יותר מהתוכנה (אתה בכלל קראת את כל הת'רד? או לפחות את הציטוט שהדבקת פה?)

סט אפ זהה לשלי!? הבחור נוסע עם הייבריד (ותוכנה לא מתאימה), נוסע עם קולר סיני ודאון פייפ ללא ממיר בקוטר 3.5" - איך זה בדיוק זהה?

ללא כל שינוי חומרה, על אותו רכב -התקין תוכנה שונה קיבל תוצאות ומדדים שונים ועדיפים במקרה שלו לטובת APR ומעבר למספרים, על הדרך הוא גם אהב יותר את אופי התוכנה והחליט להישאר איתה. זה כל כך קשה לך לקבל? הרי זה כל הסיפור פה לא? יש כמה אופציות וההמלצה היחידה שנכונה תמיד היא - תבחר על סמך ההתנסות שלך עצמך בלבד ולא רק על סמך הודעות יחצ"נות.

ומכיוון שכבר שלחת אותנו ל ,VWVotrtex, הגדול מכולם ב VAG. גם אני מצאתי שם על הדרך משהו מעניין. הקלדתי את המילה UPSOLUTE בשורת החיפוש הכללי בפורום ומצאתי שבכל שנת 2011 יש 10 איזכורים למילה הזו. רובם המוחלט אגב, קשורים לתוכנות לרכבי דיזל. בתור אחד שמכבד את וורטקס, מה לדעתך זה אומר זיו?

אם זה מעניין אותך לדעת, תוצאת אותו חיפוש למילה APR תניב לך 15+ תוצאות, רק מהיום.. מה שאומר שבין מיליון וחצי ההודעות בוורטקס שקשורות ב APR, תמצא עוד כמה לא מחמיאות.

יתכן והיא תוכנה טובה אבל, עושה רושם שאפסולוט לא ממש מוכרת בקהילה מקצועית ביותר בעולם ה VAG בעולם. סתם, רק שתדע. גם משהו מעניין שהגיע מחו"ל.

בניגוד אליך, אני לפחות התנסתי בעצמי ובדקתי על אותו רכב שתי תוכנות שונות. שיתפתי את תוצאות הבדיקות והלוגים וכמו כן, גם את התחושות בהתחלה ולאורך זמן.

מההודעות האחרונות שלך עושה רושם שאתה אכן סתם זורק לאויר דברים שלא ממש הולמים את הנתונים בשטח ואז, יש תחושה שמטרתם היחידה היא להכתים וזה חבל ומיותר.

ובהקשר לEGT אני בטוח שהוא נמוך אצלי, ויכול להיות שבקרוב תקבלו גם יותר נתונים על זה..

פורסם
K03s_956celcius.jpg

אני לא מומחה גדול

אבל אפילו אני יודע שטמפרטורת EGT של 950 מעלות כבר בהילוך שלישי יכולה להיות מסוכנת

במקומך הייתי בודק מה מצב הEGT ברכב

זה לא פחות חשוב מתיקוני ההצתה שהפריעו לך כל כך

אביתר אל תכניס לי מילים לפה אני פשוט מתרגם מה שרשום בתמונה למטה

תוכנת apr טורבו k03s הילוך שלישי דלק 93 מקביל ל98 בארץ אי גי טי 956 מעלות !!!!!

בכל מקרה בהצלחה לא צריך לקחת דברים ללב אף אחד לא מלכלך פשוט מראים לך שעושים השווואה בין תוכנות עושים כמו שצריך .

אני מקווה בשבילך שהמצב אצלך לא כזה בהצלחה בהמשך ...

פורסם

בכל מקרה בהצלחה לא צריך לקחת דברים ללב אף אחד לא מלכלך פשוט מראים לך שעושים השווואה בין תוכנות עושים כמו שצריך .

צודק זיו, תודה רבה לך על ההשוואה כמו שצריך!

אל תיתן לעובדות ולאמת להפריע לך. אז מה אם זה לא אותו סט אפ, אז מה אם אין שם שום אינפורמציה ממשית (ספק אם בכלל קראת את הת'רד שציטטת ואם אכן קראת, אזי יש פה בעיה קלה של הבנת הנקרא).

אז חיפשת ומצאת איזה תמהוני בוורטקס עם סט אפ הזוי שקיבל 950 מעלות. מה זה משנה אם הת'רד המצוטט לא קשור לנושא, לבדיקות, להשוואת הנתונים והתרשמות אישית של פותח השרשור אבל היי.. עם תמונות אימה וכיתוב גדול ואדום, זה חייב לעבוד לא? ממש "שירות לציבור".

הייתי שולח אותך לחפש שם גם תקלות בתוכנה שאתה משתמש וממליץ עליה אבל אופס.. מסתבר שאף אחד בקהילת השיפורים הגדולה בעולם לא מכיר את החברה הזאת.. חבל.

בשמי ובשם הצוות, אני רוצה להודות לך על השירות הטוב שאתה עושה עבורנו (באמת!!), תודה גדולה :oops:. לא יכולנו להעביר את ההבדלים בצורה טובה יותר.

נ.ב - תוכל גם לשלוח מייל ל VW ולעדכן אותם גם על הבעיות? כיוון ש APR בונה ל VW אמריקה את רכבי המירוצים, מספקת ל SEAT SPORT חלקים מתוצרתה עבור רכבי ה WTCC של סיאט וכמובן, בונה בהזמנה ל VW את רכבי הקונספט שמוצגים בתערוכות ברחבי העולם - אני בטוח שהם ישמחו לשמוע את דעתך בהקשר הנוכחי.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

תשמע xxxxx20vt,

אני לא מכיר אותך וגם לא מכיר אף אחד מסדנאות השיפורים, אבל ההודעות שלך מגמתיות ורחוקות מלהיות אובייקטיביות - זו התחושה.

ממש מקבלים תחושה שאתה סוכן מכירות של E&A בכל הודעה שמתעסקת בנושא ולא רק בתרד הזה.

אם אתה רושם שאתה "מתרגם" את מה שרשום למטה, אז תתרגם בלי להוסיף את דעתך האישית, כי בשום מקום לא כתוב ש 93 מקביל ל 98 בארץ ועד שלא תראה לי נתונים מדוייקים לאחר מדידה מדעית עדיף שלא תרשום את זה כלל.

הניגוח הזה בין הסדנאות וה"שליחים" שלהן מתחיל להעלות את הסעיף. בעוד שאתם מנסים לשדר מקצועיות, מהצד זה לא נראה ככה.

פורסם

אנשים בואו נשים לרגע את המריבות והוויכוחים השטותיים האלה בצד, מי שלא מתאים לו , יכול לפתוח שרשור נפרד או להכנס לשרשורים אחרים ולהגיב שם.

השרשור נפתח במטרה להעביר את החוויות והנסיון שלי עם 2 התוכנות, אם יש לכם משהו ענייני לומר בדבר, או לשאול שאלות ולפתח את השרשור במובן החיובי ולא השלילי אתם מוזמנים בכיף.

פורסם

יצאתי מבולבל מהאשכול הזה.

האם זה שאני שם צ'יפ מחייב אותי לשים שעון EGT?

כי פותח האשכול פה מזכיר בעיקר החלפת אינלט וצנרת....

מי הוציא לך את פלט תזמוני ההצתה? קנית VAG-com לזה?

פורסם

שוב שלום.

עד עכשיו ,נמנעתי מלהגיב בצורה קיצונית ולומר לך את דעתי ,אבל ההתלהמות כלפי אלה החושבים אחרת ממך ,מאלצת אותי להגיב:

הבדיקה שביצעת חובבנית ,הלוגים קצרים מאוד וחסרים בהם נתונים חשובים וחיוניים לניתוח הלוג .

תיקוני ההצתה אכן פחתו,אך לא נעלמו לגמרי ולמרות ההחלפה ל- APR ,יש לך עדיין תיקוני הצתה ונעלם אחד גדול ,המכונה EGT.

עם כל הכבוד לתחושותיך האישיות,מעולם לא ראיתי ייצרן שכותב בנתוני הייצרן, שהספק המנוע שלו "מצויין " "ושהמומנט "מפתיע לטובה"....

הספקי מנוע נמדדים ע"ג דיינו וזוהי למעשה,הבדיקה ההשוואתית המדויקת והניטרלית ביותר, נ ק ו ד ה!

מותר לציין,כי הצענו לך לבצע בדיקה כזו ע"ג דיינו -אך אתה סרבת!

כיום,דבר אחד ניתן לומר בוודאות: ב 10 השנים האחרונות בישראל הוכיחה חברת "אפסולוט" ,כי ניתן לשלב אמינות מדהימה והספק גבוה בכביש כאשר לחברות המתחרות,מחכות עוד שנים רבות להוכיח זאת...

בעזרת הטיונרים שלנו בחו"ל ,אנחנו מפתחים תוכנות חדשות,משפרים תוכנות קיימות ומתאימים אותן לטמפרטורה ולאיכות הדלק בישראל.

בכדי להבהיר את התמונה בפני קוראינו,"מי יותר טוב" הצעתי פעם אחת ואני מציע לך שוב:

אתה מוזמן לעשות בדיקת דיינו,על חשבוננו ,לשתי החברות ולפרסם את התוצאות בפורום הפתוח.

תפתיע אותי ! ולא עם תשובה מתחמקת....

פורסם

עידן אין לך מה להתבלבל

EGT זה טמפ' של גזי הפליטה והוא נתון שעוזר להבין אם הרכב נוסע כמו שצריך

אין צורך בשעון EGT לרכב עם תוכנה בלבד, כאן דובר על בדיקת EGT בשתי התוכנות בשביל להשוות ביניהם.

תיקוני הצתה הוצאתי לבד עם VAG-COM.

אלי\אביחי

למה בדיוק נמנעת להגיב, זאת זכותך להגיד מה שאתה חושב על הבדיקות או על הנתונים החצי שלמים שיש כאן..

לי אין בעיה שאנשים חושבים אחרת ממני, יש לי בעיה עם זה שכותבים שטויות ועוד כותבים תגובה על משהו שלא קראו עד הסוף.

אז אתה יכול להרגיש חופשי , חוץ מזה שאני יודע שהידע שלך רק יתרום לכך.

ושוב כמו שאמרתי לאלי ולך עוד שעלה הרעיון להשוואה.. אין לי בעיה לעלות לדיינו אבל לא כל התוכנות יחד!

אז מתי להגיע?

פורסם

אביתר,לפי דעתי האובייקטיבית היה מספיק שהיית מעביר בכתב את תחושותיך ודעותיך על התוכנה החדשה שלך ובזה היית מסיים.

ברגע שנכנסת ללוגים\נתונים\תוצאות התחיל הבלגן והוויכוחים מי יותר טוב,יעיל,בריא,חזק וכ"ו...

אם בוחנים תוכנה לפי הרגשה,אז לא מתייחסים לנתונים ותוצאות!

אם בוחנים תוכנה לפי תוצאות ונתונים אז עושים מבחן השוואה מלא ומקיף,כזה שיהיה מקובל על שני הצדדים.

לא צריך לעשות סלט של הרגשה,תוצאות וחציי השוואות.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...