Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יכול לענות בשם כל חברה למה היא מכוונת.. אולי החברות השונות יגיבו כל אחת על מהות התוכנה, אני אשמח בכך :)

לי יש נסיון רק באפסולוט וAPR

לכל חברה: ריבו, אפסולוט, גיאק, אפסולוט יש גרסאות נסיון שאתה יכול לנסות בלי תשלום.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סיקור מעניין.

גורם לי לחשוב לעבור גם כן לצ'יפ פחות אגרסיבי. כרגע מותקן אצלי אפסולוט והוא ניכנס בבום, מה שממש מפריע בנהיגה בכבישים הנכונים.

פיליפ אומנם התוכנה של APR נחשבת לפחות "אגרסיבית", מכיוון שאני יודע בערך מה אתה אוהב לעשות עם הרכב, אני ממליץ לך אישית לנסות אותה אני בטוח שתתאהב ישר!

ולגבי כח, ממש לא יחסר לך.

פורסם

כול הכבוד על הסקירה המושקעת,

אני בטוח שזה יעזור ועוזר להרבה שנמצאים בדילמה הזאת כמוני בגלל שיש הרבה סוגי צ'יפים בארץ.

להבדיל מהמצב שהיה לפני שנתיים בו היה רק את האפסולוט לפי מיטב ידעתי

שאלה קטנה, האם אפשר להגביל את להתאים את הAPR לפי צרכי הלקוח מה שנקרא צ'יפ קאסטום ללא עלות בעתיד או בזמן ההתקנה?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

מכיוון שההשוואה שביצעת לא בוצעה על דיינו ומבוססת על תחושותיך האישיות בלבד החלטתי גם אני להגיב ולשתף אתכם בתחושות האישיות שלי.

היו לי לפחות 5 רכבים של הקונצרן : סיאט לאון מס' פעמים ,איביזה , גולף GTI, וגם היום אני נוהג על לאון 2008 FR .

הייתי תמיד עם תוכנת אפסולוט, מעולם לא הייתה לי תקלה בתוכנה (לא שאין דבר כזה) והרכב היה חזק יותר מרכבים אחרים עם תוכנות אחרות .

אני לא ממציא את הגלגל כי יודעים כולם יותר כח פחות אחיזה , אז מה שעושים זה משפרים אחיזה ולא מורידים כוח....

מה שהכי חשוב שתמיד אבל תמיד יש מישהו מאחורי התוכנה (סדנת E&A) שעוזרים בטלפון על כל שאלה פותרים בעיות מבלי אפילו להגיע אליהם .

אגב אביתר ,אני זוכר שגם לך הם עזרו הרבה פעמים עם בעיה שהייתה לך ברכב (במצערת אם אני לא טועה), וגם החבר שלך עומרי היה לקוח שלהם ברכב הקודם שלו (סיאט לאון).

בקיצור, מי שמחפש כח שיקח אפסולוט מי שמחפש כח ליניארי ונשלט ,עדיף שישאר עם התוכנה המקורית שלו...

פורסם

אני שמח שאתה משתף אותנו גם בניסיונך, אבל האם נסעת עם מספר תוכנות על אותו רכב ואתה יודע להגיד את ההבדלים ביניהם?

נכון הייתה לי תקלה שקפצה כל הזמן עם המצערת שהרכב היה נכנס ללימפ מוד (מצב בטוח) ואם כבר פותחים הכל אז המצב הזה קרה רק לאחר ששידרגתי לתוכנה של אפסולוט, וכן אחרי המון שבירת ראש באיך לפתור את זה, וגם זה כתוב פה בפורום רק תעשה חיפוש...

פניתי לE&A וקיבלתי שרות אין על זה ספק בכלל החבר'ה שם מבינים המון , הוחלפה לי התוכנה לגירסא אחרת ואפילו הוסבר לי איך לכוון כמו שצריך את המצערת, אבל יצא שחוויתי שוב את התקלה.

בשורה התחתונה זה עדיין בבדיקות אבל עם APR התקלה של המצערת לא חזרה ועושה רושם שלא תחזור גם טפו טפו!

אפשר להתווכח בלי סוף , אבל מבחינתי אחרי שאני ניסיתי ונסעתי עם 2 התוכנות, APR פשוט הבחירה הנכונה בשבילי על הרכב.

פורסם

על האיביזה שלי היה צ'יפ של אפסולוט,מה שאתה מספר בהחלט נכון,הרכב עד 2500 מרגיש דיי עגלה אבל ב2500 מתחיל לטוס וב3000 הוא נותן מכה כמו ששום תוכנה אחרת לא נותנת!זה בהחלט מעצבן בנסיעה מנהלתית,המומנט בסל"ד הנמוך מעפן ביותר אבל ברגע שמגיעים ל3000 ומרגישים את המכה שמקבלים זה כל הכייף!נסעתי על רכבים אחרים עם תוכנות שונות והרכב באמת חזק בנמוכים ולינארי ואין התפרצות בכלל,לא מרגיש כאילו יש טורבו,מרגיש כאילו יש מנוע גדול וחזק שמאיץ רציף בלי מכות מיותרות.

בקיצור מי שרוצה ליסוע חלק ולינארי כנראה שהתוכנה שבחרת תהיה טובה בשבילו!מי שרוצה את המכה החזקה בגב האפסולוט יתאים לו.

אני אישית נהנתי מכל רגע באפסולוט למרות שבאמת האוטו עולה לגדישה גבוהה בסל"ד נמוך ולא ממש זז ובטורים נמוכים בנסיעה מנהלתית ההתנהגות שלו לא בשיא..

פורסם

המכה בגב היא לא בהכרח החזקה יותר!

כי אם בתוכנה x הכוח מתחיל מ1500 וב y מתחיל מ3000 אז הטווח של x יותר גדול ולכן יכול להיות שהרכב יהיה קדימה יותר.

Got To love It

פורסם
המכה בגב היא לא בהכרח החזקה יותר!

כי אם בתוכנה x הכוח מתחיל מ1500 וב y מתחיל מ3000 אז הטווח של x יותר גדול ולכן יכול להיות שהרכב יהיה קדימה יותר.

אני לא מדבר על לחיצות עם רכב בעל תוכנה אחרת אלא על המכת כח שמרגישים בגב....

אני אישית לא אכפת לי כל כך אם אני יהיה רכב קדימה או רכב אחורה מתוכנה אחרת,מה שיותר מעניין אותי זה התגובות והמכת כח שמגיעה בפתאומיות.

גם בתחום הטרקטורונים(שאני יותר מתמצא בו) למשל יש הרבה כלים עם תגובות מטורפות ומומנט חזק מאוד ובלחיצות כלי חלש יותר עם תגובות חלשות בהרבה ייקח את הכלי החזק יותר.

פורסם

דניאל, כל אחד והעדפות שלו.

יש כאלה שאוהבים כוח בסל"ד נמוך ויש כאלו בסל"ד גבוה.

אביתר כתב שהיה חסר לו משהו שהוא מצא בapr ועל זה נפתח השרשור.

לבחור שכתב שאפסולוט הכי חזקה, אף אחד לא טען אחרת לכן מיותר לנסות להגן על אפסולוט ועל הסדנה שצורבת את התוכנה הנ"ל, כולם יודעים שמדובר באחלה חברה עם שירות מצויין, אבל לא זאת מטרת השרשור.

אביתר, לא ניתן להעלים לגמרי את תיקוני ההצתה?

Got To love It

פורסם
וגם החבר שלך עומרי היה לקוח שלהם ברכב הקודם שלו (סיאט לאון).

והמשפט הזה קשור כי? אם כבר גררת אותי לתרד הזה:

נסעתי (וגם אתה) עם אפסולוט כשאר בשוק לא היו חלופות רציניות כמו שיש עכשיו, אז אני לא פונקציה גם בגלל זה וגם בגלל שאין לי קשר להחלטה של אביתר.

אביתר נסע לבד, עשה לוגים לבד ובחר לבד, למען האמת גם את הרעיון לעשות נסיון הוא פיתח לבד, אני דירבנתי (כבעל פורום יש לי אינטרס ברור לקדם כאלו דברים, מקווה שאתה מבין למה)

ואם כבר הגבתי, אז תן לי לענות לך על שאר הטקסט שכתבת:

מכיוון שההשוואה שביצעת לא בוצעה על דיינו ומבוססת על תחושותיך האישיות בלבד החלטתי גם אני להגיב ולשתף אתכם בתחושות האישיות שלי.

היו לי לפחות 5 רכבים של הקונצרן : סיאט לאון מס' פעמים ,איביזה , גולף GTI, וגם היום אני נוהג על לאון 2008 FR .

הייתי תמיד עם תוכנת אפסולוט, מעולם לא הייתה לי תקלה בתוכנה (לא שאין דבר כזה) והרכב היה חזק יותר מרכבים אחרים עם תוכנות אחרות .

אני לא ממציא את הגלגל כי יודעים כולם יותר כח פחות אחיזה , אז מה שעושים זה משפרים אחיזה ולא מורידים כוח....

מה שהכי חשוב שתמיד אבל תמיד יש מישהו מאחורי התוכנה (סדנת E&A) שעוזרים בטלפון על כל שאלה פותרים בעיות מבלי אפילו להגיע אליהם .

אגב אביתר ,אני זוכר שגם לך הם עזרו הרבה פעמים עם בעיה שהייתה לך ברכב (במצערת אם אני לא טועה).

רותם, למה כשקראת את התרד לפני שבוע כתבת בVAGIT תגובה ומחקת אותה? אולי כי לא היה לך משהו משכיל להגיד (חוץ מ"כל הכבוד אביתר!") ועכשיו (אחרי שבוע שבו ניהלת שיחה עם אנשים שיש להם דבר בעניין) הצלחת להרכיב 5 משפטים שמסתדרים תחבירית?

אבל למה לעקוץ, אני אגיב ישר (ושוב, רק כי ערבת אותי פה): אביתר השווה בין 2 מוצרים ולא בין 2 סדנאות, הוא בחר מוצר א' על פני ב' על בסיס תחושותיו, הוא לא טען שא' חזק יותר, הוא לא טען שא' טוב יותר, פשוט בחר במוצר שטוב לו על בסיס חוויתו שלו.

אז צר לי, נכון, אין כמו הידע של אביחי בVAGיות, ואין כמו הפתרונות שהוא והסדנא שלו יודעים לתת לכל בעיה (על זה אין עוררין!) ואולי (אביתר לא בדק עדיין) המוצר שלהם אפילו יותר חזק ב"רייסים", אבל דחילראבק! למה לא יכול לקום בן אדם ולהגיד שהמוצר שלהם פחות מתאים לו ממוצר של חברה מתחרה???

בקיצור, מי שמחפש כח שיקח אפסולוט מי שמחפש כח ליניארי ונשלט ,עדיף שישאר עם התוכנה המקורית שלו...

ועם זה סיכמת בעצמך יופי יופי את מה שהיה לי להגיד, מסקנה לתפארת! :?

-----

פורסם

עומרי היקר,

הסיבה שמחקתי את ההודעה בואגית כי לא רציתי להכנס בין השיחה שהייתה מול אביתר ויריב באותו הרגע והחלטתי על דעת עצמי למחוק את ההודעה, אחד הסיבות שכן הגבתי כאן כי ברגע שאתה עושה השוואה עם הדרך נכונה או לא זה עניין אחר וכבר עניתי לאביתר, הסיבה השניה היא שברגע שאביתר נתן פה דעה לא מה יותר טוב, המליץ למישהו כאן באתר לדעתי זה יותר טוב אז פה הוא כבר לא ממש עשה סקירה מול 2 התוכנות פה הוא כבר תפס עמדה (שיעשה מה שהוא רוצה).

ושוב אני אומר מה שאני אוהב אצלך שיש לך (אולי) שפה יותר יפה משלי כאן באתר או באתר אחר, אתה תמיד מדבר בצורה שונה שאנחנו נפגשים, שוב זה לא ואגית כאן, וזה שאתה בוחר לעשות כאן מלחמה זה עניין שלך .

נ.ב

לפי צורת הכתיבה שלך אתה מזכיר לי מישהו (אתה בטוח יודע על מי אני מדבר).

פורסם
עומרי היקר,

הסיבה שמחקתי את ההודעה בואגית כי לא רציתי להכנס בין השיחה שהייתה מול אביתר ויריב באותו הרגע והחלטתי על דעת עצמי למחוק את ההודעה

איך "כל הכבוד" זה להכנס לאמצע? ולמה עכשיו כשאתה לא "נכנס באמצע" אתה אומר דברים אחרים לגמרי?

אחד הסיבות שכן הגבתי כאן כי ברגע שאתה עושה השוואה עם הדרך נכונה או לא זה עניין אחר וכבר עניתי לאביתר, הסיבה השניה היא שברגע שאביתר נתן פה דעה לא מה יותר טוב, המליץ למישהו כאן באתר לדעתי זה יותר טוב אז פה הוא כבר לא ממש עשה סקירה מול 2 התוכנות פה הוא כבר תפס עמדה (שיעשה מה שהוא רוצה).

ושוב אני אומר מה שאני אוהב אצלך שיש לך (אולי) שפה יותר יפה משלי כאן באתר או באתר אחר, אתה תמיד מדבר בצורה שונה שאנחנו נפגשים, שוב זה לא ואגית כאן, וזה שאתה בוחר לעשות כאן מלחמה זה עניין שלך .

אני מצטער, רק אני לא הבנתי כאן כלום???

נ.ב

לפי צורת הכתיבה שלך אתה מזכיר לי מישהו (אתה בטוח יודע על מי אני מדבר).

לא אני לא יודע את מי אני מזכיר לך.

-----

פורסם

ואני כבר תפסתי ממך בחור יותר אינטליגנט, כנראה שרק זה נראה.

לא הבנת זו בעיה שלך יש מורה פרטי שלא עולה הרבה כסף שיעזור לך, תראה מזה אתה נכנס לאתר לא שלך וגורם כאן לאש.

בטח באתר שלך הייתה תגובה אחרת.

פורסם

שלום חברים.

מכיוון שהדיון גולש לפסים אישיים ונסחף לכיוונים שלא צריך ולא ראוי שיגיעו לשם,הרשו לי בבקשה לסכם את התרד:

אביתר נסע עם תוכנת X במשך שנה וחצי ,עבר לתוכנה Y ומצא אותה מתאימה יותר לצרכיו -לגיטימי.

אנשים אחרים ,פרסמו גם הם את רשמיהם האישים ,כאשר האחד אוהב כוח מתפרץ והשני מעדיף כוח לינארי יותר-גם כן לגיטימי.

דבר לא נעשה בכפיה .

בשנים האחרונות ,גדל ההיצע בשוק התוכנות וכיום קיימת בפני הלקוחות , אפשרות הבחירה החופשית בין 4 חברות מוכרות ומכובדות ,כאשר התנהגות הרכב משתנה בצורה קיצונית ,בין יצרן אחד למשנהו .

אלו האוהבים את התפרצויות הכוח ,שיבחרו בתוכנה X ואלו המעדיפים כוח לינארי ,מוזמנים לבחור בתוכנת Y.

וזהו!

ובא לציון גואל...:wink:

בברכת שבת שלום ושקט .

אי אנד איי אוטוספורט.

• תוכן חדש...