Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רואה את הדבר כחצי השוואה או נתונים חסרים..

כל הסיפור שלי התחיל בגלל תיקוני ההצתה שכל מה שעשיתי לא עזר מי יודע מה בהורדתם.. וגם הגדישה שלא הגיעה לדרישה וזה הנתונים שהחלטתי להתמקד בהם.

אבל עזוב זאת לא ממש מטרת השירשור מלכתחילה

סה"כ הראתי שמשינוי תוכנה בלבד הנתונים השתנו לטובה, וגם קיבלתי את ההתנהגות מהרכב שכל כך חיפשתי.

כל אחד משך את השירשור לכיוון שלו ובגלל זה התפתחו כמה וויכוחים, לגיטימי..

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קריאת הדברים שכתבת מראה , שחיפשת רבות את האשם "בתיקוני ההצתה" ,ומשלא מצאת אותו,החלטת להאשים את התוכנה !?

חשבון פשוט שעשיתי מראה ,שללא החלפת החלקים הישנים ברכבך ,היית מקבל עם תוכנת APR ,תיקוני הצתה המגרדים מלמטה את ה 9 !( 6 כיום+2.7 שהשגת "בזכות החלפת חלקים ישנים").

1.האם אלו עדיין תיקונים "סבירים" לטעמך?

2.האם שני ייצרני התוכנה אשמים בתיקוני ההצתה ברכב שלך?

3.האם ניסית לחזור לתוכנה סטנדרטית ולבדוק תיקוני הצתה?

4.האם מסרת את הרכב לגורם מקצועי שיבדוק אותו לעומק או שהסתפקת בידע שלך?

5.האם בדקת לחץ דלק בנסיעה?(עומס?)

בכדי לשלול את הסיבות הללו ,אנו שומרים לעצמנו את הזכות לבדוק את הרכב לפני הבדיקה המדוברת.

תאום דיינו בפרטי.

פורסם

קודם כל נתחיל מזה שכרגע אני עם תיקונים של 4.5..

הבנתי את החשבון שלך אבל אי אפשר להוכיח שאם לא הייתי עושה את כל ההחלפות שעשיתי איך התוכנה של APR הייתה משפיעה עליהם, כאן אתה רק מניח אז בוא נדלג על זה.

1. האמת שהשאיפה שלי להגיע ל-0 תיקונים אז גם 4.5 מעצבנים אותי.

2. אני חושב שלכל חברה יש את הפרמטרים שלה, ושלכל רכב יש תיקונים, ויש לי גם לוגים של 3 חברות להוכיח את הטענה הזאת.

3. לא לא ניסיתי לחזור למקור ולבדוק תיקונים

4. הרכב לא נמסר לאף גורם, אני היחידי שמטפל בו על בסיס קבוע.

5. המשאבה נבדקה בעבר ונמצאה תקינה, לא אני ביצעתי את הבדיקה אלא מוסך..

אין לי בעיה שתבדקו מה שאתם רוצים ברכב (כמובן שאני צמוד לרכב אני לא מהאנשים שמשאיר את הרכב במוסך והולך :) ), דווקא יותר טוב אתם בעלי הניסיון אולי תעלו על משהו שאני לא הצלחתי לעלות עליו.

מחכה לתיאום :)

• תוכן חדש...