Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אביתר, סקירה מעולה

זאת למרות שיש פרמטרים שעושים אותך לא סטנדרטי - דאוןפייפ, שמוריד מומנט בסלד ביניים.

גם אני,כמוך, עם המון קילומטראז ומשחקים על 1.8T והכי אהבתי מומנט בסלד נמוך, וליניאריות של דוושת הגז והגדישה, הרבה יותר קל ונכון לשלוטעל הכח

שים לב, לא משנה מה כתבת, אוטוטו תתחיל כאן מלחמת עולם שלישית בסגנון סנאות השיפורים, ממליץ לך לרדת למחתרת :-)

ליאור, לשעבר 1.8T

ליאור אני שמח שאהבת :)

אומנם אני כבר לא ממש סטנדרט אבל הסטאפ הנוכחי נבדק עם שתי התוכנות ככה שאין הבדלים לפה ולשם מבחינת החומרה.

ההבדלים היחידים שנבדקו הם נוחות הנסיעה והדרישה בין התוכנות.

מקווה שלא יתפתחו מלחמות :)

שלום אביתר.

שמחתי מאוד לקרוא את הפוסט שכתבת ,רק שקיימים בו מספר חורים :

נתחיל בכך,שהצענו לך (כולל TOP RPM ) לקחת את הרכב שלך לערב מעניין של בדיקות דיינו על חשבוננו ,כאשר הכוונה היתה לבצע שתי הרצות דיינו לכל חברה ולהציג ,באופן ניטרלי לגמרי גרפים של 4 החברות (GIAC,APR,REVO,UPSOLUTE).

אינני יודע מדוע בחרת לוותר על הבדיקה האופטימלית,המדוייקת והניטרלית ביותר שיכלת לעשות למען הקהילה ?

מעבר לכך ,אם יורשה לי לחלוק עליך בדבר אחד או שניים:

1.לקוח אשר רכש תוכנה של "אפסולוט" ,אינו אמור לאחר את ההצתה ,כי במקרה הצורך תוכנן המחשב, לעשות זאת עבורו ,ללא כל נזקים או סיכונים ,כך שהסר דאגה מליבך.

2 ע"פ הלוגים שפרסמת ,ההבדלים בתיקוני ההצתה בין התוכנות ,עומדים בערך על הפרש זניח של חצי מעלה...

3. טיפ:את הלוגים ביצעת בהילוך נמוך מידי ולכן ההפרשים בין הקריאות שנרשמו ,רחוקות מידי אחת מהשניה והתוצאה מעורפלת-להבא עשה זאת בהילוך גבוה יותר,לקבלת לוג ארוך ומדוייק יותר.

4.חסרות לך קריאות חיוניות ביותר של חיישן ה EGT ,האם יש לך כאלה?

4התוכנות של חברת אפסולוט ,משווקות בישראל יותר מ 10 שנים ,הותקנו על מאות מנועי 1.8 T,והציגו רזומה אמינות מדהים של 0 תקלות ותמיד קדימה...:wink:

אבל ,כל אחד וסדר העדיפויות שלו והעיקר שאתה מרוצה.

תתחדש:ladysman:

אלי שלום

אני לא רוצה לחזור על עצמי שוב, אבל אם כבר אתה מצטט מילה במילה מהשירשור בוואגית לפחות תקרא את כל השרשור.

אם זה מעניין אותכם אפשר לקרוא על זה גם כאן.. http://www.vagit.co.il/forum/phpBB3/viewtopic.php?f=18&t=1883&p=15577#p15577

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סיקור מעניין.

גורם לי לחשוב לעבור גם כן לצ'יפ פחות אגרסיבי. כרגע מותקן אצלי אפסולוט והוא ניכנס בבום, מה שממש מפריע בנהיגה בכבישים הנכונים.

פיליפ כשנהגת על שלי גם הרגשת שכוח נכנס בבום או פחות אגרסיבי? (מדובר על ריבו מהגרסאות הראשונות).

פורסם

בריבו לינארי יותר ופחות אגרסיבי, יעיל יותר לסוג הנהיגה שאני, אתה ויריב אוהבים.

יריב, אכן, הברז עולה גרושים אבל צריך צ׳יפ פתוח בשבילו.

פורסם

ציפ פתוח+ ברז מכאני (או בוסט קונטרול אלקטרוני) + התקנה וכיווונים..

״שקל וחצי״ זה ממש לא

צריך לקחת כל דבר בהשוואה למוצר אחר ולראות מה כדאי לעשות מבחינה שמתאימה לכם

פורסם

איזה כיוונים?

בקשתי ישר ציפ פתוח וקניתי ברז על המקום.

ביום יום פתוח לפול בוסט,מגיעים לסיבובים מורידים גדישה לבאר.

בציפים של APR יש אפשרות לבקש לבטל חישנים?

כי באפסלוט בקשתי וקיבלתי,ביטול ללמדה האחורית למשאבת בוקר וN249.

פורסם

הכוונה שלי היא כיוונים של גדישה על כל המשתמע מכך.

למה אני צריך לבטל חיישנים?

אני עם ממיר וכל המערכות תקינות כך שאני לא צריך לעבוד על המחשב בשביל שלא יקפיץ לי תקלות, מה שאפשר לעשות גם בלי שינויים בתוכנה (כמו למשל מאריך ללמדה האחורית שמרחיק אותה מהגזים שנפלטים) אבל באמת מעניין אם יש את האופציה בapr..

אתה צריך לכוון את השאלה לפיטסטופ, לי אין מושג לא שאלתי.

פורסם

בברז אין כיוונים,סוגרים יורד גדישה,פותחים עולה גדישה.

גם באלקטרוני מכוונים על המקום,בזמן ההתקנה.

אחרי 8 שנים עם האיביזה הגעתי למסקנה שכמה שפחות חישנים יותר כיף לי לנהוג באוטו.

כמו שמידי פעם אני נוסע בלי מד זרימה-האוטו מרגיש יותר טוב עם חישן MAP בלבד.

פורסם

המון תודה על חוות הדעת!

האומנם אלו דברים ידועים, אבל טוב לשמוע את זה ממישהו שנסע שוטף על 2 סוגי הצ'יפים.

בנוגע לאבסולוט - מה המטרה בחוסר הכוח בסל"ד נמוך יחסית? חסכון בדלק בנסיעה רגועה?

למרות שאני מבין ממך שהגדישה גבוהה כבר ברבע דוושה ככה שזה דיי מנוגד לרעיון, לא?

פורסם

לא הבנת נכון עידן..

באפסולוט תחום הסלד עד שהטורבו נכנס לעבודה הוא הבעייתי בשבילי לפחות.

בין 1000-3000 סלד שם הרכב מרגיש אנמי , לא יודע אם זה לצורכי חיסכון בדלק, מי מחפש חסכון ברכב כזה :)

הבעיה היא שאתה מתחיל נסיעה אם אתה לוחץ יותר מרבע דוושה הרכב מנסה להגיע לפול בוסט שלו, ככה שיוצא שבתחום המדובר אתה מחזיק את הדוושה במצב של עד רבע בערך ובעצם בדרך כלל נוסע כמו זקנה. שמגיעים לסלד שהטורבו נכנס לעבודה זה כבר פחות בעייתי כי יש לך את כל הכח ברגל רק תלחץ יותר מרבע דוושה וכבר תקבל אותו במלואו, חצי דוושה או דוושה מלאה ותנסע אותו דבר :)

בapr זה לא כך

אתה מתחיל נסיעה וישר שם לב שכבר בסלד הנמוך הזה הרכב מושך יותר טוב האנמיות הזאת פשוט נעלמת, וכמה שתלחץ על הדוושה ככה הרכב יבנה גדישה בהתאם

למשל אתה ב2500 סלד לוחץ קצת יותר מרבע דוושה ותקבל גדישה שמתייצבת על 0.5 באר.

פורסם

בדיוק, חסכון בדלק נשמע מוזר, בגלל זה תהיתי להבין מה גורם לתכנון השונה בין הצ'יפים.

ניתן לקבל התקנת נסיון של ה-APR כמו עם האפסולוט?

תודה

• תוכן חדש...