Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Citroen C4 - Eng Man System Faulty

etzach
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני פחות משבועיים קניתי סיטרואן C4 ממודל 2006.

בבדיקה, פרט לבעיות פעוטות משמעות, הכל יצא בסדר. מה שלא מהווה ערובה לשקט נפשי בתקופה שלאחר מכן, כי עוד לא עבר חודש וכבר תקלה ראשונה.

במהלך נסיעה בין-עירונית הפעלתי את הקרוז קונטרול, נסעתי כך במשך מספר דקות עד שהגעתי לעלייה קלה. במהלך העלייה נראה היה שהרכב מוריד הילוך (אז נדלקה גם נורית ה service) ובבת אחת מפסיק להעביר כח לגלגלים. לחיצה על דוושת הגז לא הביאה לשום תגובה.

עצרתי בצד ולאחר כמה דקות עשיתי לאוטו ריסטרט. כשהתנעתי את הרכב מחדש נורת ה- service עוד דלקה, אבל האוטו נסע כרגיל.

כשלחצתי על כפתור ה-check התקבלה ההודעה כי ENG MAN SYSTEM FAULTY (עיון בספר הרכב לא סיפר דבר על משמעות ההודעה, לגבי נורת ה-service אין מידע מועיל במיוחד). לצערי נאלצתי להמשיך ולנסוע כמה עשרות קילומטרים נוספים, אבל במהלכם הרכב הרגיש בסדר גמור.

את האוטו אאלץ, כמובן, לקחת למוסך, שם אני מעריך שיש לחברו לסורק תקלות או משהו כזה.

השאלות שלי הן כאלו-

א. מה עלולה להיות התקלה?

ב. מכמה כסף יאלץ להפרד הסטודנט התפרן שהינני?

תודה רבה,

ערן.

פורסם

א. בלי סריקת תקלות כל דבר שנגיד יהיה שקול לניחוש 6 בלוטו.

כנס למוסך לקבלת דיאגנוזה מדוייקת.

ב. ברור לך שבלי תשובה לסעיף א' אי אפשר לדעת מה העלויות, נכון ?

:D

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טוב, זו כנראה התשובה ההגיונית :oops:

בדיקה שכזו נהוג לעשות במוסך הראשי בלבד? למישהו במקרה המלצה למוסך מומלץ (ולא יקר) בירושלים המצויד בסורק תקלות שכזה?

תודה רבה..

פורסם

אני הייתי משקיע עוד 50 שקל דלק ונוסע למוסך גבע בת"א, מתמחים בסיטרואן ובמחירים הוגנים.http://www.m-geva.com/

ולא חייבים לעשות את זה במוסך מורשה, אם לזה התכוונת.

יש לא מעט מוסכים עם מכשירי דיאגנוסטיקה כמו של מוסך מורשה.

פורסם

הייתה לי בדיוק אותה בעיה בסיטרואן C5 רק שאצלי כל פעם שהייתי עוצר הייתי צריך לכבות ולהניע עקב חוסר תפקוד של דוושת הגז והבעיה הייתה מצערת דפוקה.

חדשה אם אני זוכר נכון עלתה 1200 שקל כולל מעמ ועבודה מחר אני יבדוק את הקבלה ויעדכן.

• תוכן חדש...