Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שטופלתי שנים במוסך מורשה, החלטתי לנסות את מוסך רון

נתחיל בזה שהבדיקה הדיאגנוסטית (חיבור למחשב הרכב) היא חינמית

נמשיך בבלם מקורי למכסה מנוע (לרכב מסוג בורה) שרון שם לי ב250 שח כולל הכל

כאשר באותו מוסך מורשה שטופלתי בו ביקשו 450 שח

נמשיך בתקלות קצת יותר רציניות שהיו לי ברכב (קרטועים במנוע קר ותקלה של מנוע חנוק)

שבאותו מוסך מורשה לא נתנו שום דיאגנוסטיקה ממוחשבת רצינית, והחליפו בזמנו חיישן למדה

שלא פתר כלום (עליו כמובן שילמתי).

לעומת זאת רון עלה ישר על הסיבות לתקלות - אשר טופלו במקום

נבצר מבינתי להבין איך יש הבדלים בדיאגנוסטיקות בין מוסכים - הרי הדיאגנוסטיקות

אמורות להיות אחידות, אבל זו עובדה

בסוף הטיפול קיבלתי שטיפה לרכב על חשבון הבית

בשורה התחתונה התרשמתי מהמוסך ומרון מאד לטובה. נראה מוסך נקי, ענייני, מקצוען והגון

אני מצטער שלא התנערתי ממיתוס "המוסך המורשה" לפני כן, ומציע לכולם לשקול זאת

• תגובות 582
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קראתי תגובה תגובה..

שאפו למוסך רון עושה רושם מקצועי אדיב ואמין חבל שאני גר בטבריה ..

יש מועד טיפול עוד בערך 70 יום אולי אגיע ..

פורסם

מצטרף להמלצות.

שבוע שעבר ביצעתי טיפול תקופתי גדול: שמן, מסנני-שמן-סולר-אוויר-מזגן. בנוסף תוקן ע"י ריתוך מנגנון חלון נהג בעייתי.

מחירים ממוצעים והוגנים ולא מופרזים. (ניתן אמנם למצוא זול יותר, אך מדובר במוסכי חאפר, ושומר נפשו ורכבו...)

אישית, אני אוהב לדעת על כל טיפול/תיקון, מה בדיוק התקלה, איך היא משפיעה, ממה היא נגרמת, והאם ישנם כמה אפשרויות לטיפול ו... ו... הבנתם אותי :)

מוסך אמין ומקצועי ביותר, והשירות שם ליגה מעל כולם!

שבת שלום.

פורסם

היום נכנסתי לרון עם הרכב שלי אאודי A3 1.6 (בעיה של רעש מחריד של דלת חורקת בכל עלייה על במפר + נדלקה מנורת בקרת מנוע )

הגעתי לרון דרך המלצות של חברי הפורום ולשמחתי לא התבדיתי

השירות , המקצוענות , האמינות , מחירים הוגנים ושפויים - פשוט אליפות

רון שתדע שאני את הטיפולים של האוטו יעשה רק אצלך . הרווחת עוד לקוח מרוצה .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

כבר ביקור שלישי שלי אצל רון.

הפעם ההילוכים לא נכנסו "חלק", בעיקר הראשון.

רון אבחן ב7 שניות, ופתר בעוד שעתיים. [תותב כתום].

מחיר סביר ושירות מצויין.

שמח שרכשתי ואג רק בגלל המכונאי הזה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לאחר קריאה של המלצות רבות על המוסך של רון

הגעתי גם אני עם סקודה חולה ויצאתי עם סקודה בריאה.

לאחר מספר נסיונות במוסכי יבואן (וגם במוסכי מדרכה לצערי),

הגעתי עם מליון אורות אזהרה בלוח השעונים.

תוך שעתים של טיפול ואבחון אותרו התקלות, הוסברו, עם חיוך חשוב לציין,

וטופלו בצורה מקצועית ביותר.

שמחתי לגלות מוסך שמתייחס ללקוח ומעריך אותו.

אלדד

פורסם

חברים לצערי טרם יצא לי לבקר אצל רון... אבל אני מפרסם הודעה זאת עקב חדשה מרעישה ! :-D

הפולו שלי הידועה בכינוי "פרשס" הגיעה לשנתה השלישית בה תסתיים אחריות "רצון טוב", מכאן הטיפול הבא יבוצע סוף סוף במוסך רון- יש !

851578_144884882352445_224262180_n.png

זמין 8)

פורסם

מה לגבי 5 שנות אחריות לגיר?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אני בדרך כלל נמנע מלהגיע למוסך כלשהוא או לבעלי מקצוע בכלל עקב רמת המקצועיות הגבוהה והמחירים ההוגנים:lol:,

הכל מנסה לסדר לבד בעזרת הפורום ואז הידיים.

יום אחד נפלתי על תקלה ממש מעצבנת שלא הצלחתי למצוא פיתרון:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=487901

על סף ייאוש בלית ברירה ניגשתי לרון,

התקלה סודרה ועל הדרך עלינו על פיתרון של עוד בעיה קטנה ומציקה ברכב.

ללא ספק מוסך רון זה בין המקומות היחידים שאני ייכנס אליו בחיים,

מקצועיות,אדיבות,שירותיות והגינות שאני מאחל לכל בעל מקצוע!

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

רציתי להודות לרון אוחנה על הטיפול שעשינו היום, השירות היה טוב ומקצועי בהחלט ובמחיר טוב (סיאט איביזה 1.4 30k)

אין ספק שנמשיך לטפל ברכבים שבירשותינו אצל רון.

יום טוב

how it's like to drive :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היום הייתי אצלך פעם ראשונה, הגעתי ממש מעט אחרי הפתיחה ורציתי לבצע בדיקה כללית לרכב שהתכוונתי לקנות. אלה שהמוכר נעלם לי ולא ענה לטלפונים :-( . אז לפחות ראיתי מי הוא האדם המדובר, הסתובבתי מעט במוסך והתרשמתי, ראיתי איך רון מדבר עם אנשים וניגש לכל רכב שמגיע ואף עשה סיבוב עם הלקוח באחד הרכבים. התרשמתי מאוד לטובה ממה שראיתי:

איך שהעובדים שלך מכסים את המושבים של הרכב בזמן העבודה, את פינת ההמתנה הנחמדה, את איך שדיברת עם לקוח לגבי איזשהו צינור ולפי מה שהבנתי- באת לקראתו במחיר, את השקט שיש לך במוסך ובו בזמן הרבה לקוחות. פשוט עמדתי בצד והסתכלתי, רציתי לראות על מה כולם מדברים ופשוט הבנתי...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצטרף להמלצות!

אתמול הייתי במוסך רון לבדיקה לפני קנייה של סיאט איביזה, הגעתי ללא התראה מראש. רון הסביר לי שאני אצטרך להמתין עד שהוא יתפנה כי יש מכוניות לפני בתור, אמרתי שאין שום בעיה ,חיכתי בסבלנות, הפקידה של המוסך בשם מזל הציעה לי מים צוננים בזמן שחיכתי.

לאחר שחיכתי רון בדק את הרכב, הסביר לי על המנוע ועל עמינותו(סיאט איביזה, מנוע AKK 1400) ואז יצאנו לנסיעת מבחן קצרה, ישר הוא שם לב שיש בעיה עם הקלאץ' וישר הזהיר אותי שעלות התיקון יכולה להגיע עד 1800 שקלים או במקרה הטוב כ300 ש"ח.

לאחר שקניתי את הרכב השארתי אותו שם על מנת לבצע טיפול ופתרון בעית הקלאץ'. השארתי את הרכב ביום חמישי(אתמול) במחשבה שרק ביום ראשון או שני הוא יהיה מוכן, ב08:30 בבוקר היום(שישי) התקשרו אלי מהמוסך על מנת לעדכן אותי מה הבעיה ובסוף היה צורך רק להחליף רצועה ולא את כל הקלאטץ'! לאחר שאמרתי להם להתחיל לעבוד על הרכב אמרו לי להגיע בתשע! הגעתי לאסוף את הרכב שהיה שטוף ומבריק, לאחר הטיפול והחלפת הקלאטץ'!

בקיצור- שירות מעולה ומקצועי, מחירים טובים, אין ספק שמצאתי את המוסך לסיאט החדשה(ישנה) שלי!

פורסם

הייתי במוסך רון לא מזמן לטפל במשהו קטן ברכב והנה אני רואה את רון יושב על ריצפת המוסך ומרכיב איזה קיט טורבו חדש לרכב שממתין על הליפט. אני התרשמתי לטובה. לא זוכר מתי ראיתי מוסך \ עסק בסדר גודל כזה עם מספיק עובדים שיכולים להתלכלך ולעשות את העבודה, את בעל העסק בעצמו עובד ככה במסירות :idea:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

• תוכן חדש...