Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני מתעניין ברכב קצת יותר גדול, וראיתי כאן המלצות על ה גרנדמוב.

ראיתי רכב מודל 97 ידני עם 200K ק"מ יד 2 חיצוני ופנימי שמור. -עד כאן הכל טוב.

אלא מה!

1.הרכב עבר בקיץ האחרון התחממות יתר ובעקבות כך עבר טיפול ראש מנוע כולל חילוץ רינג אחד שנתפס. -יתרון כבר נעשה ראש מנוע, שידוע ברכבים האלו כחלש, הוחלף בדרך כבר הטיימינג.

2. כרית אוויר צד נוסע התפוצצה לפני מספר שנים- בעל הבית טוען שזה עקב כניסה חזקה לבור תוך כדי נסיעה. הבחור נשמע ונראה אמין, ואין לו סיבה לכרטט אותי.

מה אתם אומרים?? כדאי?? או לרדת מזה עקב התקלות הנ"ל??

פורסם

לנו הייתה גראן מוב 1997 אוטומטית במשך שנה וחצי עד שנגנבה. (מסקנה: גונבים כל דבר שאפשר, גם אם לא קוראים לו אוקטביה, לנטיס, או לאונה...) מכונית טובה ומרווחת, ואמינה בהחלט, במידה ומתוחזקת.

אבל, הנתונים במקרה שלך לא נשמעים כל כך טוב. לגבי המנוע, עדיף מנוע עם קילומטראז' אף גבוה יותר, נניח 230 או 250 אלף, אבל מקורי, כלומר, שלא נפתח לצורך אוברול, חצי-אוברול, או מה שזה לא יהיה. האמת, לדעתי כבר עדיף מכונית שהחליפו לה מנוע.

לגבי כרית אוויר - לא קונה את העניין הזה, שכתוצאה מבור התפוצצה כרית. נשמע כמו קשקוש. על כל פנים, זה לא משנה הסיבה - להחזיר כרית אוויר לא בטוח שאפשרי ואם כן, לגרום לכך שהמערכת תתפקד מחדש, עלול לעלות כסף רב. ומה בינתיים? תסע רק עם כרית אחת?

בקיצור, אני הייתי מחפש אקזמפלר אחר.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...