Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז ככה, אבי יצא לפנסיה, ומאז שאני זוכר הוא תמיד הבטיח לעצמו מתנה ל"שחרור" שעון "אמיתי" כלשונו.

אבא חולה שעונים גם ככה, והולך עכשיו עם שעון של אומגה.

הכיוון שלו הוא ברייטלינג או רולקס, השאלה היא איפה הכי זול לקנות - מיקום בעולם זה לא בעייה (יותר מדי), כי הוא יכול פשוט לטוס ולקנות ולעשות חופשה קצרה על הדרך, טווח המחירים הוא עד 8000 יורו - עוד לא הוחלט הדגם המדוייק.

למישהו יש אולי ניסיון בנושא??

תודה מראש..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

בארץ, אין לך כ"כ ברירה מאשר לקנות מרול-טיים או אימפרס. בחו"ל, המחירים הכי טובים הם בארה"ב (רק שהמכס בארץ מאוד אוהב שעונים חדשים עם ניירת במזוודות).

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

בסכום תוכל להביא timepiece איכותי של breguet או IWC מאנגליה, דרך היבואן האנגלי של כל אחת. 2 "אלטרנטיבות" עדיפות על רולקס.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה לכל העונים, אבהיר שתיי נקודות:

1) אבי "חם" מאז שהיה צעיר על שניי השעונים האלה, כמו שהיו לדודים שלו כשהיה ילד, ניסיתי לכוון אותו למותגים אחרים אך ללא הצלחה כרגע.

2) המחיר 8K הוא חסם עליון, ראינו שעונים שהוא אהב גם בחצי המחיר.. (אולי עוד יצא לי גם איזה שעון על הדרך 8) )

אז לפי מה שאני מבין, אירופה זה לא המקום לקנות שעונים כאלו? פשוט כמה חברים המליצו על וינה וציריך (חנויות ספציפיות) כמקומות זולים באירופה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

בעיקרון בארה״ב בד״כ ברוב הדברים תשיג מחירים טובים יותר.

אם ״תתפשר״ על יד שניה במצב מעולה אז בכלל יש שם מציאות,

בעקבות המשבר שאותותיו אפילו היום ניכרים לעין.

באירופה יש מקומות שאולי יהיו זולים מהארץ, אבל לא באופן משמעותי,

למרות שגם שם יש מציאות.

לגבי המותג הרצוי, אני אישית גם מעדיף מותגים שמזייפים פחות,

אבל קשה להלחם בחלומות ילדות...

פורסם

תראה לא בשביל משהו אבל עם כל הכבוד לרולקס וברייטלינג,

מבחינת איכויות שעון ושם עולמי ואקזוטי הם ממש לא ב 20 החברות הטובות בעולם.

יש שעון מדהים ששמו "הובלוט" עשוי מהברזל של הטיטאניק, מאוד מיוחד אבל אישית אני מעדיפ אותו מהרולקסים.

תחפש יחד עם אביך שעון של ZENITH, ושל IWC

* כחברת IWC בהחלט בין 3 החברות הטובות בעולם

לגבי מיקום קניית השעון:

אבי קנה שעון בניו יורק לאחר שבארץ התבשר לשמוע שמחירו 175 אלף שקל אחרי ההנחות המוזרות שיש פה על שעונים

את השעון הוא קנה ב 100 אלף כולל הטיסה והלינה 3 ימים בניו יורק

השעון של חברת IWC מסידרת דה וינצ'י.

אז בהחלט משתלם לטוב לכמה ימים ולהביא אותו

רק יש לזכור לשים את השעון על היד ולשלוח בדואר את כל הניירת, הספרים והקופסא (שבהחלט גדולה ומרשימה!).

ככה לא תתרסק במכס..!

אשמח לענות לך על שאלות

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם
יש שעון מדהים ששמו "הובלוט" עשוי מהברזל של הטיטאניק,

ותראה מה קרה בסוף לטיטאניק. :?:

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אדם רוצה רולקס כי כל חייו חלם על רולקס, לא מדובר פה על חובב שעונים המחפש משהו חדש להוסיף לאוסף. לכן לא חושב שיש טעם להציע או להמליץ אלטרנטיבות (יכולתי לשים פה לפחות 10 שמות גם יותר מעניינים מהובלו, ודאי מרולקס וברייטלינג, ועדיין בתחום ה-4 ספרות ביורו, אבל זה לא העניין). אני מסכים שבטווח ה-8,000 יורו אכן נסיעה לארה"ב עשויה להיות מוצדקת, בוא נאמר שאם לא יחזיר את מלוא ההשקעה לפחות יסבסד חופשה נעימה...

אם בכל זאת בארץ, ממליץ על כלטיים בתל אביב, חנות טובה עם מחירים סבירים וגישה חיובית ללקוח. למיטב ידיעתי מוכרים גם רולקס וברייטלינג.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...