Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(יעוץ רכב) פורד S-max

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי מבצעים, בררתי לגבי החלפת המונדיאו שלי בדגם חדש. גם אני התעניינתי לגבי מבצעים. נמסר לי ע"י נציגי המכירות כי המדיניות שלהם היא לא לתת הנחות והם לא עובדים עם מועדוני צרכנות ל"מבצעי מכירות". הם גם "קשים" מאוד מבחינת מתן תוספות בהנחה.

תודה רבה על התגובות.

לגבי ההנחה אנחנו גם דיברנו עם פורד על זה ואמרו לנו דבר זהה (שהרכבים שנמכרים טוב ולכן הם לא עושים דברים כאלה), אני מבין שזה משהו כללי שהם אומרים.

:-D:lol::-D:lol:

מה שהם מתכוונים זה - אנחנו נותנים הנחות ענק לליסינג, ולכן אתם הצרכנים הפרטיים תשלמו על זה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הבנתי, תודה רבה רוני.

אז עכשיו אני פונה אליכם בעלי האס-מאקסים הרבים, אנא עזרו לברר את צריכת הדלק ההמוצאת 8) חח

תודה

S-Max רכב נהדר, מוצלח למדי. אני לא בעלים של רכב כזה אבל אני יכול לספר לך מזווית הראיה של שוק המשומשות שהרכב מאוד מאוד מבוקש בשוק וכמעט כל מכונית שיוצאת נחטפת במהירות. זאת מכונית מהסוג שלא צריך אפילו לפרסם, יש רשימת המתנה בסניפים והרכב נמכר עוד לפני שהוא מסיים הכנה במוסך.

לגבבי צריכת הדלק, אני יודע שלדגם ה-2.3 ליטר (לא טורבו) יש צריכת דלק של בערך 10 קילומטרים לליטר בנהיגה רגועה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

דבר ראשון אני רוצה להתנצל על הקפצת הנושא לא הייתי בבית שבועים והיה חשוב לי לסגור את הפינה הזאת.

דבר שני הרבה תודה על התגובות של כולם.!!

בקשר לכול מה שכתבת אני יכול להגיד לך את הסיבה בדיוק לכול רכב שכתבת אבל לא בהכרח שהיא סיבה נכונה או חכמה. בגדול זה אוטו שכמו שאמרתי מיועד לאמא שלי(שלפעמים יש לה את היציאות שלה).

אקספולרר והגרנד צ'ירוקי נפסלו בגלל מחיר (300+ להתחלה וה250 זה היה אחרי הרבה מתיחה של התקציב),

האוטלנדר לא מרגיש מבפנים כול כך נוח או מפנק (הרגשה אישית) ומבחנית נהיגה גם היה רעש יחסית (כנראה בגלל הגיר רציף) וגם הרגיש חלש בהרבה מהאס-מקס בקיצור לא התלהבנו (עשינו עליו נסיעת מבחן),

קיה בכללי נפסל בעיקר בגלל אבא של הוא זוכר שפעם היה להם שם לא טוב וזה נשאר אצלו ככה,

היונדאי לא נוח ונפסל מסיבות כאלה ואחרות מבחינת ההורים,

על הראב-4 נעשת נסיעת מבחן (ולמען האמת גם הזמנה בשביל לשמור על ההנחה שהם הציעו) אבל אחרי הנסיעת מבחן שהם ביצעו הם אמרו שהיה להם לא נוח במיוחד מאחור ושוב חיסרון הכוח הורגש וכנראה שגם אותם זה משך מאוד בפורד,

לגבי הגארנד ויטרה הוזמנה גם נסיעת מבחן בעיקרון אבל היא בוטלה כי אני מאמין שהם כבר הרגישו הרגשה שהם הולכים סביב עצמם (בדקו הרבה מאוד מכוניות) ולא נראה בה משהו מיוחד חוץ מזה שהיא כנראה קצת יותר מתאימה לשטח מהגיפונים האחרים וזה בשבילנו חיסרון,

הפז'ו נספלה מהיותה פז'ו (אמא שלי משום מה החליטה שנמאס לה מפז'ו לצערי),

והטיגואן למעשה בגרסה שיש כרגע בארץ לא מציע שום דבר מיוחד מבחינת אבזורים ועולה לא קצת יחסית בנוסף שיש לנו עדין קצת בעיה עם השם של החברה הזאת.

לגבי מה שאמרת על צריכת דלק, אני לא היכנס בדיוק לכול המרכיבים והכול אני גם לא בטוח איזה רושם קיבלת אבל בכל מקרה זה חלק מהעלות השטופת שכן חשובה לנו. תודה אבל על הערה הזאת

עוד דבר אחד הוא שממש לא ננעלו על האס-מאקס בטח לא בהתחלה שהיינו באולם תצוגה המוכר בכלל הפנה את תשומת ליבנו עליה, מכוון שהוא יחסית גובה (שוב רצון גדול מהרכב), חזק (שהתלהבנו מהמונדאו בהתחלה) והוא אולי לא הכי יפה אבל מאוד פרקטי ונותן הנדסה טובה בסך הכול אני חושב.

שוב אם יש עוד רכבים באזור הזה אני מאוד אשמח לשמוע למרות שנראה שסתם פסלתי את הכול באמת שזה לא ככה, על כול ישבנו וחשבנו לא קצת (למרות שאני בטוח שחלק נראה דבילי ולא נכון)!

ודבר אחרון אני שמח להודיעה שהזמנו את האס מקס, אפשר עדין לבטל אם נתחרט אבל כנראה שזה משלב את הצרכים והיתרונות באופן הטוב ביותר שראינו והרגשנו בנתיים . תודה על כול התגובות והזמן.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

אני מבין שבינתיים אתם נוהגים על ה-S-MAX כבר כמה חודשים.

אשמח לשמוע איך ההתרשמות שלכם עכשיו - לגבי הנוחות, צריכת הדלק, תקלות וכו'.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם אתה מדבר על האקובוסט, יש שני דגמים 203 כ"ס ו240 כ"ס. שניהם נהנים גם ממומנט בריא מאוד בסל"ד נמוך ותיבת הילוכים פאוורשיפט דו מצמדית רטובה מאוד מוצלחת.

המכונית מספקת פוטנציאל ביצועים מעולה אשר בד"כ קשה להתאפק ולהיות עדין מדי איתה.

בנסיעה מחוץ לעיר בצורה רגועה ובמהירות חוקית תוכל להגיע ל 11-12 ק"מ לליטר.

בנסיעה מחוץ לעיר עם עקיפות/תנאי דרך משתנים, צפה ל 10-11 ק"מ לליטר. לנהיגה חזקה יהיה מחיר נוסף...

בתוך העיר כל מספר בין 6 ל 8 ק"מ לליטר תופס.

לא סופר חסכונית אבל כאמור מספקת הכי הרבה כיף שאפשר לנהג ברכב בתצורה כזאת. ולא רק בגלל ביצועי המנוע אלא גם בזכות שילדה נוחה מאוד ובעלת יכולת גבוהה בכביש שאינו ישר.

אל תשכח שמדובר ברכב גדול וכבד. בהקשר של צריכת הדלק והשוואתה למכוניות קטנות, קלות וחלשות יותר.

מבחינה פראקטית - מכונית סופר נוחה למשפחה. המכונית רחבה מאוד ו 3 המושבים בשורה האמצעית מרווחים מאוד. זה טוב להובלת מבוגרים בכל מידה או למושבי ילדים בכל תצורה.

תא המטען סביר והופך לנדיב ונוח עם קיפול בקלות של השורה השלישית.

בשורה השלישית אפשר לשבת בנוחות יחסית כל עוד אינך ענק. לטובת מרווח הרגלים ניתן להזיז את כל אחד מהמושבים בשורה השניה קדימה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מעניין וחשוב גם לברר האם נכונה השמועה שהטיפולים של ה-S-max (וכן של הגאלאקסי) במוסכים המורשים יקרים מאוד יחסית.

כמו כן ניתן לבדוק כמה יעלה הביטוח. לא מזמן עשיתי השוואת מחירי ביטוח באינטרנט לגאלאקסי וקיבלתי הצעות יקרות להחריד!!

עדיין לא בדקתי את הנושא ב-S-max.

פורסם

ההתייחסות שלך לא רצינית.

יש לך מידע ספיציפי? שתף אותנו במספרים. כל אחד יחליט אם זה גבוה או לא.

זה נכון לנושא הביטוח שבחרת במילים מפוצצות אך חסרות ערך.

מה ההצעה שקיבלת? תן לאנשים לשפוט.

הציפיה שעלות האחזקה של מכונית שעלותה 175K-210K ש"ח תהיה דומה לשל מכונית שעלותה 120K, היא בלתי סבירה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...