Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה, חזרנו לגראדים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה באמת לא מציע להשמיד את כל הפלסטינים, אז אני מתנצל - אתה לא בהמה.

ואתה ממשיך לחשוב שעצם העובדה שאני לא חושב כמוך אומר שאני טומן את הראש באדמה ומתעלם מהבעיה. אני פשוט לא מציע הצעות מטופשות, זה כל ההבדל.

איך לדעתך הייתה נראית המדינה אם הגנרלים היו אנשים כמו אייל או E.L? אה?

הצעות מטופשות לדעתך. וכבר הוכחת שאתה בעל דעה שונה מהרוב...אז...

אני לא מתיימר להיות ראש ממשלה,אבל עצם היותנו מדינה "נאורה" ו"הומנית" לא ממש שמה אותנו באור הזרקורים בעולם.

מה לעשות ששאר העולם לא מתמודד עם הבעיה הפלסטינאית.

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוני אתה בורח מתשובה.

מה אתה מציע לעשות בתגובה לגראדים ?

יש לך רעיון טוב יותר? זה הזמן!

נ.ב. אם היה לנו דרג מדיני שיותר מעיז, אולי היינו פותרים את בעיית עזה כבר מזמן מזמן.

אפילו בדרכי שלום כמו : לדחוף אותם למצרים יחד עם סיני למשל.

ואם לא אז פשוט מכה קשה שתגמור להם את המוטיבציה לעשות משהו. העולם יגנה בכל מקרה גם אם תיקח סוכריה מתינוק בעזה וגם אם תהרוג כמה אלפי אנשים בשבועות של הפצצות על מעוזי מחבלים ומשגרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הצעות מטופשות לדעתך. וכבר הוכחת שאתה בעל דעה שונה מהרוב...אז...

אני לא מתיימר להיות ראש ממשלה,אבל עצם היותנו מדינה "נאורה" ו"הומנית" לא ממש שמה אותנו באור הזרקורים בעולם.

מה לעשות ששאר העולם לא מתמודד עם הבעיה הפלסטינאית.

אני בעל דעה שונה מרוב האנשים שהגיבו כאן בשרשור. יש הבדל...

רוני אתה בורח מתשובה.

מה אתה מציע לעשות בתגובה לגראדים ?

יש לך רעיון טוב יותר? זה הזמן!

נ.ב. אם היה לנו דרג מדיני שיותר מעיז, אולי היינו פותרים את בעיית עזה כבר מזמן מזמן.

אפילו בדרכי שלום כמו : לדחוף אותם למצרים יחד עם סיני למשל.

ואם לא אז פשוט מכה קשה שתגמור להם את המוטיבציה לעשות משהו. העולם יגנה בכל מקרה גם אם תיקח סוכריה מתינוק בעזה וגם אם תהרוג כמה אלפי אנשים בשבועות של הפצצות על מעוזי מחבלים ומשגרים.

בורח מתשובה? למה, כי התשובה שלך כל כך טובה? אני נראה לך כמו גנרל או ראש ממשלה? אין לי שמץ של מושג מה לעשות עם הגראדים. כל מה שיש לי זה השכל הישר לדעת מה לא לעשות. אתה, לעומת זאת, משוכנע שאתה בעל ידע עמוק בתהליכים מדיניים ופוליטיים, כולל מדיניות חוץ, יחסים בינלאומיים וחוק ומשפט, כשבעצם אתה לא מבין כלום בדיוק כמוני. אצלך הכל נורא פשוט: אם הזרג המדיני לא היו כל כך לפלפים, כבר מזמן היינו מכניסים להם באבו-אבוהא. מצטער, זה דיבור של מישהו שהוא חצי מגילך...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום לכולם,

חברים, אני מציע לא להתעצבן יתר על המידה מהדברים שרוני כותב פה. העובדה היא שהרוב במדינה הוא מרכז ימינה, לראיה

ניתן לראות מי הוא ראש הממשלה היום (גם אם הוא ביצע סטייה חדה שמאלה מאז עלה). זה שהתקשורת משמיעה דיעה אחת

לא אומר כלום על המציאות.

תמיד כששואלים אנשים בדיעה של רוני (לא אישי רוני, פשוט אתה בדיעה הזו) מה לעשות לדעתם, הם ממלאים פיהם מים.

מצד אחד דעת הקהל בעולם תהיה נגדנו - אבוי. מצד שני שמעלים בפניהם את המצב ההיפוטתי שנגיד ויפן הייתה פה ולא ישראל,

מה היה קורה עכשיו בעזה? או ד.קוריאה? או רוסיה (רק לדמיין...)? כמה הן היו מתייחסות לדעת הקהל לפני שהיו עושות משהו?

תחליפו כמעט כל מדינה (אולי למעט הסקנדינביות), אז הם טוענים שאנחנו לא צריכים להיות כמוהם. הממ.

אנשים בדיעה של רוני הם המיעוט שבמיעוט! מי זוכר לפני ספטמבר מה היה בחדשות ערוץ 2 ו 10? כמעט יצאו לי עננים שחורים של

נבואות זעם מתוך הטלביזיה! אנחנו בנובמבר תיכף והכל בסדר :-D.

הדבר כי חשוב לדעתי לזכור טוב טוב מאיפה באנו ומי אנחנו, להכיר בצדקת הדרך. הכי חשוב: להילחם על אופיה של המדינה.

כשאני אומר להילחם, הכוונה היא לא בערבים, אלא באנשים מתוכנו שמנסים לשנות את אופיה של המדינה (אל דאגה, אני חילוני גמור).

כשנבין את זה עד הסוף, כל ההחלטות לגבי המשך הדרך יראו ברורות.

קצת אופטימיות:

http://www.gplanet.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1454

פורסם

אתה קובע משום מה שאני המיעוט שבמיעוט, כי אתה מניח שאני שמאלני קיצוני. בפועל, אני סתם שמאלני, והקיצוניות ממני והלאה. זה, אגב, בניגוד למרבית מהמגיבים כאן, שלפחות ממה שהם כותבים הם בפירוש ימנים קיצונים. הבעיה היא שיותר מדי אנשים חושבים ששמאל = שמאל קיצוני ולכן כל מי שקצת נוטה שמאלה הוא קיצוני גמור. בהתאם, הם נסחפים ימינה, במיוחד עקב כל מיני עלובי נפש כמו ליברמן וחבריו (או יותר גרוע - החרדים), שהצהירו גדולות ונצורות לפני הבחירות, והתמתנו בעל כורחם כשהבינו מה זה אומר אשכרה לנהל מדינה. אותו הדבר קורה עם כמעט כל ראש ממשלה שהיה לנו. לא משנה מה הוא אומר לפני הבחירות, אחריהן זה סיפור אחר לגמרי.

המדינה נוטה ימינה? זה נכון, וזה קורה בגלל המאורעות של השנים האחרונות. אבל כל ראש ממשלה שנבחר עקב היותו "מרכז ימינה" יודע עוד לפני התיישבו על הכסא שאין ברירה ויש גבול כמה ימינה אפשר ללכת.

ואני לא ממלא פי מים. אני פשוט לא מתיימר לתת תשובות כל כך מוחלטות כמו אלו המתלהמות שחלק מהאנשים פה נהנים לזרוק לחלל האוויר. אני לא מתיימר להבין את המצב המדיני והפוליטי העדין הזה לאשורו, ולכן אין לי כוונה להרחיב יותר בנושא.

ואם אתה לרגע טוען שאני מהאנשים שמנסים לשנות את אופייה של המדינה, אז אתה טועה מאוד (למעט העובדה שגם אני חילוני גמור, ויש לי הרבה טענות כנגד החרדים).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמו שלדעתך כל אחד שרוצה להשיב לאנשי חמאס "באבי אביהם" הוא קיצוני, פאשיסט, אח של היטלר וכדומה, כנראה שלי נראה

שכל וויתור שלנו לערבים גובל במעשה שהוא נוגד כל אינסטינק הישרדות אנושי ולכן נראה לי קיצוני. לכל מטבע שני צדדים. צריך

רק להכיר מעט את העובדות, העכשויות וההיסטוריות כדי להבין בדיוק למה הגענו ומי קיצוני.

אבל כנראה טעיתי בשיוך שלך על המפה הפוליטית - אז אני חוזר בי. אתה רק מיעוט, לא מיעוט שבמיעוט ;).

לגבי ניהול מדינה, לדעתי זה לא שראשי ממשלות הבינו דברים. זה מקרה פשוט של חוסר מנהיגות. כבר שנים שאין כאן מנהיג אמיתי.

האחרון שהיה כזה, היה מהצד הפוליטי הלא נכון לצערי. אבל אמר פנינים כמו: "או"ם שמום".

ליאור (מקווה שלא ינעל).

פורסם

Sronis היקר.

כל אחד בדעתו יחיה. למרות שאני לא כ"כ בצד שלך,הייתי רוצה להראות לך תמונה מסויימת.

תמונה אמנם מצויירת,אבל עצוב כמה שהיא נכונה.

בלי להלאות במילים מיותרות.הרי תמונה אחת שווה אלף מילים...

311347_269637583066920_170447012985978_937583_2033201017_n.jpg

פורסם

שים לב שאפילו מי שצייר אותה (ככל הנראה דתי בגלל התאריך העברי הפינה) טרח לשים לאמא הערביה ולתינוק הערבי פרצוף מבועט, אפילו לו ברור שהם אנשים חפים מפשע שנחטפו ע"י ארגון אירני קיצוני לסיטואציה שממש לא מוצאת חן בעניהם.

הוא רואה את זה ככל הנראה כי הוא לא שטוף שנאה כמו חלק מהמשתתפים בדיון הזה שרק רוצים להשמיד את כל עזה.

אייל,

יש לי הצעה לא רעה, אני לא בטוח שהיא תפטור את הסיטואציה הקשה עם עזה אבל אפשר לנסות.

עושים רשימת חיסול של כל בכירי אירגוני ההתנגדות (כי לכולנו ברור שאנחנו כבר לא מתעסקים רק מול החמאס).

אתם שומרים על שקט, הרשימה נשארת במגירה ובכלל לא זוכרים שהיא קיימת.

על הפצמ"ר הראשון (לא גראד, פצמ"ר), הרשימה הזאת נכנסת לתוקף ומתחילה מסכת חיסולים מהאויר עד שמשיגים 3 ימי שקט.

3 ימי שקט זה בעצם חזרה לשביתת נשק והרשימה חוזרת למגירה עד לפצמ"ר הבא.

על פניו, זה פתרון מעולה שלדעתי גם יעבוד, אלא מה, שהוא יוביל להסלמה ואז ישראלים בדרום שוב יחטפו טילים על הראש, מה שאף אחד (ובעיקר הם) לא מעוניין שיקרה.

אני מזכיר לך, הפעם היחידה שהחמאס אי פעם פנה למדינת ישראל וביקש שביתת נשק הייתה בעיצומה של תקופת הסיכול הממוקד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חלקנו קיבלו את מבוקשם לדעתי. חוסלה חוליית המשגרים שירו לפני כמה ימים, כן יירבו חיסולים כאלה ולא של חפים מפשע.

נ.ב

ברגעים אלה עוד 4 אזעקות... שלא נדע עוד (:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
שים לב שאפילו מי שצייר אותה (ככל הנראה דתי בגלל התאריך העברי הפינה) טרח לשים לאמא הערביה ולתינוק הערבי פרצוף מבועט, אפילו לו ברור שהם אנשים חפים מפשע שנחטפו ע"י ארגון אירני קיצוני לסיטואציה שממש לא מוצאת חן בעניהם.

הוא רואה את זה ככל הנראה כי הוא לא שטוף שנאה כמו חלק מהמשתתפים בדיון הזה שרק רוצים להשמיד את כל עזה.

אייל,

יש לי הצעה לא רעה, אני לא בטוח שהיא תפטור את הסיטואציה הקשה עם עזה אבל אפשר לנסות.

עושים רשימת חיסול של כל בכירי אירגוני ההתנגדות (כי לכולנו ברור שאנחנו כבר לא מתעסקים רק מול החמאס).

אתם שומרים על שקט, הרשימה נשארת במגירה ובכלל לא זוכרים שהיא קיימת.

על הפצמ"ר הראשון (לא גראד, פצמ"ר), הרשימה הזאת נכנסת לתוקף ומתחילה מסכת חיסולים מהאויר עד שמשיגים 3 ימי שקט.

3 ימי שקט זה בעצם חזרה לשביתת נשק והרשימה חוזרת למגירה עד לפצמ"ר הבא.

על פניו, זה פתרון מעולה שלדעתי גם יעבוד, אלא מה, שהוא יוביל להסלמה ואז ישראלים בדרום שוב יחטפו טילים על הראש, מה שאף אחד (ובעיקר הם) לא מעוניין שיקרה.

אני מזכיר לך, הפעם היחידה שהחמאס אי פעם פנה למדינת ישראל וביקש שביתת נשק הייתה בעיצומה של תקופת הסיכול הממוקד.

זה פחות או יותר מה שהצעתי כמה עמודים קודםץ

אני בעד לשחרר את כל האסירים שלהם חזרה שיקחו אותם, ממילא הם חיים פה על חשבוננו.

אחרי שהם ישוחררו להתחיל במדיניות חיסולים, כל אחד (לא משנה אם אסיר לשעבר או לא) שינסה לפגוע בנו יכנס לרשימת חיסולים. את הרשימה הזאת פשוט להוציא לפועל באופן מיידי! לבצע חיסול אישי וממוקד בכל אחד שנמצא ברשימה. לא לקחת יותר שום שבוי, פשוט לחסל.

לא צריך להוריד את הבית של המשפחה שלו, לא צריך לפגוע בעוד עשרות מסביב ולצאת רע בעולם, פשוט לחסל אותו אישית עם מינימום נזק לסביבה.

ככה לא תהיה להם אפשרות להוציא אותנו רע בעולם וגם נשיג חיסולים כשרים. הרי המלחמה הזאת לעולם לא תיגמר, לפחות נמזער את הנזק שיגרם לנו.

ואולי זה יוביל להסלמה, אבל פעם פעמיים שלוש והצד השני יבין שכדאי לו להפסיק אחרת כל האירגון יחוסל ולא ישאר מהם כלום. מה גם שזה יתן לנו את האפשרות החוקית והמוסרית לחסל אירגון שלם ולנקות את השטח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

באזעקה של היום :

2 נפילות בגן יבנה, רקטה אחת פגיעה ישירה בבית, אדם אחד נפצע קל מרסיסים השנייה נפלה בשטח פתוח, עוד רקטה נפלה בבית ספר באשדוד, ילדה נפצעה קל בעת שרצה למרחב מוגן.:x

Scan Speak

פורסם
באזעקה של היום :

2 נפילות בגן יבנה, רקטה אחת פגיעה ישירה בבית, אדם אחד נפצע קל מרסיסים השנייה נפלה בשטח פתוח, עוד רקטה נפלה בבית ספר באשדוד, ילדה נפצעה קל בעת שרצה למרחב מוגן.:x

וזה לא פגיעה בחפים מפשע?

צריך להחזיר להם באותה המטבע!!!

הילדה אומנם לא נפגעה פיזית קשה עפ"י הדיווחים,אבל מי יודע מה קרה לה בעקבות המקרה הזה בפן הפסיכולוגי.

אני לא רוצה להתבטא בגסות ובבוטות על דפי הפורום,אבל תסלחו לי עם כל הכבוד פלסטינאים בני אדם או לא,אין להם זכות לחיות אם הם פוגעים בילדים ובכלל מנהלים מלחמה של ארגון טרור באזרחים ישראלים.

פורסם
בסופו של דבר הם שם בשטח יומם וליל כדי שאתה תישן בשקט בלילה, ואתה בשיא חוצפתך אומר "הם ליופי". כשבכלל תראה מה העבודה שהם עושים, אח"כ תפתח את הפה שלך. וואלה יופי, גם כשיש אזעקה - באים בטענות. ככה זה הישראלים - כשמשפרים ומשפרים, עדיין לא טוב. אולי עדיף בשבילך שלא תהיה כיפת ברזל, ושטילים יפלו לך על הבית בלי אזעקות ואזהרה לפני.

והזכרתי את ב"ש ואשקלון, כי בתקופה האחרונה הן היו תחת מטח טילים, ולא אשדוד (בתקופה שכיפת ברזל קיימת כמובן).

אחרי מה שקורה הערב. איפה כיפת ברזל? היה נסיון יירוט בכלל? גם הפעם היא חישבה שהטיל ייפול בשטח פתוח? אולי עכשיו תזכיר את אשדוד?

פורסם

פרוסה ולא עושה...

היה בכלל נסיון יירוט מהרקטה הראשונה שנורתה? בשום כתבה בשום אתר היא לא מוזכרת כלל.

• תוכן חדש...