Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן הזה, וצריך להחליף את הצמיגים.

המידה ממה שהבנתי היא 15/65/195 - איפה אני מוודא את זה לגבי הרכב שלי ספציפית ולא לגבי הדגם בכלליות?

ובמחיר הנ"ל (כ-400 לצמיג) ובמידה הנ"ל, מה הצמיג המומלץ ביותר לרכב?

תודה רבה מראש לעוזרים, זיו.

פורסם

אני נוטה להאמין שהמידה שציינת היא אכן המידה. דע שזו המידה הנפוצה בשוק לרכבים משפחתיים, דוגמת פורד פוקוס, מזדה 3, פולקסווגן בורה ועוד רבות אחרות.

אם תרצה לדעת בוודאות - בדוק על המדבקה שנמצאת או בדלת הנהג, או בתא כפפות, או במכסה הדלק. יכול להיות שיהיו שם כמה אפשרויות לגדלים של צמיגים. תתייחס לאלה שיש לך כרגע מבחינת המידה.

הקפד בקניה לרכוש צמיגים שקוד המהירות והעומס שלהם לא נמוך מזה הנדרש ע"י היצרן. כן בדוק שהצמיגים גילם לא יותר מ-6 חודשים ביום הרכישה (4 הספרות הרשומות הם שבוע ושנת הייצור - למשל (1611) זה צמיג שיוצג בשבוע 16 של שנת 2011).

קח את של אחת החברות הגדולות. אני אישית אוהב מאוד את מישלין. יש לך גם את בריג'סטון, טויו, פירלי, קלבר, יוקוהמה.

פורסם

אם הרכב ממודל עד 2005 (כולל) , אין חובה מבחינת החוק להיצמד לקוד מהירות שהיה בצמיגים מקורים (אבל מומלץ).

אני ממליץ על דגמים הבאים:

YOKOHAMA C.DRIVE

GOODYEAR EFFICIENT GRIP\ EXELLENCE

PIRELLI P6\P6000

KLEBER DYNAXER HP3

BRIDGESTONE B250

במידה שרשמת כולם צריכים תהיות סביב התקציב.

תבדוק מה רשום ברישיון הרכב שלך - מידת הצמיגים רשומה שם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה לכולכם על העזרה, את המידה אני אבדוק מאוחר יותר לצורך הדיוק.

כרגע אני יודע שיש לי על הרכב פירלי P6 או 6000 אני לא זוכר איזה קניתי לפני 4 שנים, כמו כן הרכב מודל 2001.

רק שאלה קצרה, איפה אני בודק את תאריך הייצור של הצמיג? איפה רשומות 4 הספרות שדובר עליהן?

פורסם

תאריך מוטבע על הצמיג בצורה של 4 ספרות על דופן חיצוני .

1211 = שבוע 12 שנת 2011.

תבדוק תאריכים על כל הצמיגים.

אם היית מרוצה מפירלי, אין סיבה לא לקנות אותם שוב.

4 שנים זה יפה מאוד לצמיגים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקיי תודה רבה לכל העוזרים פה,

החלטתי אכן להשאר עם הפירלי ורק להחליף לחדשים.

ואני אבדוק את העניין עם התאריך ייצור, את זה לא ידעתי ותודה על הפניית תשומת לבי לדבר.

פורסם
אוקיי תודה רבה לכל העוזרים פה,

החלטתי אכן להשאר עם הפירלי ורק להחליף לחדשים.

ואני אבדוק את העניין עם התאריך ייצור, את זה לא ידעתי ותודה על הפניית תשומת לבי לדבר.

אתה בסדר.

אותי מטריד שביומיום פנצ'רמאכרים מוכרים ללקוחות שלא קוראים, לא מתעניינים, ולא כאן בפורום, צמיגים שנחזים כחדשים ובפועל הם הרבה מדי זמן על המדף, יבשים, והם מציעים אותם כדי להיפטר מהם.

פורסם
אתה בסדר.

אותי מטריד שביומיום פנצ'רמאכרים מוכרים ללקוחות שלא קוראים, לא מתעניינים, ולא כאן בפורום, צמיגים שנחזים כחדשים ובפועל הם הרבה מדי זמן על המדף, יבשים, והם מציעים אותם כדי להיפטר מהם.

מה גם שהרבה מהם סינים עם מקדם אחיזה בגשם נמוך מאד שמחליקים מיד

קובי

:-)

• תוכן חדש...