Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות פיג'ו 206 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

התעניינתי לאחרונה בפיג'ו 206 ומצאתי אחת, יש לי כמה שאלות לגביה ספציפית ולגבי הרכב בכללי..

דגם XT ידני 1.4 שנת 2000

יד 2

128,000 ק"מ

1. מה המחיר הצפוי של הרכב? מה המינימום ההגיוני שאפשר להתמקח עליו? בהנחה שהרכב במצב טוב ללא תאונות וכו'..

2. האם הרכב מרווח יחסית מאחורה ולא צריך להצטופף?

3. האם תא המטען מרווח, ככה שתכנס בו מזוודה אחת גדולה לפחות?

4. הבנתי שהגיר האוטומטי בעייתי מאוד, האם זה ככה גם בידני?

5. אם אפשר מישהו שנהג על הרכב או שנמצא בבעלותו חוות דעת כללית..

תודה לעונים :-)

פורסם

1. פתח מחירון לוי יצחק, תוריד עוד קצת בהתאם למצבו של הרכב וקיבלת את המחיר הצפוי.

2. מרווח יחסית לפיג'ו 107, לא מרווח יחסית לסובארו B4.

3. תלוי כמה גדולה המזוודה... באופן כללי יחסית לרכבי 5 דלתות מדובר בתא מטען די גדול.

4. לא.

5. תוכל למצוא טונות של מידע על פיג'ו 206 בקטלוג הרכב המשומש שלנו, כולל חוות דעת שבעלי רכב השאירו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי המרווח מאחור, הרכב דיי צפוף אבל 4 מבוגרים ישבו ברכב בנוחות יחסית.

התיבה הידנית טובה!

מדובר ברכב טוב מאוד ולהרבה חברים בפורום יש אחת כזאת. כמו שזה מעלי המליץ לך כדי שתעשה חיפוש באתר לגבי הרכב הנ|ל. אני בטוח שתמצא את כל התשובות, כולל התייחסות של מי שיש ברשותו 206

פורסם

לגבי המחיר הצפוי- כנראה שאם אתה שואל, בעל הרכב לא פרסם את המחיר שהוא מבקש, שזה בד"כ אומר שהוא מבקש יותר מהמחירון או יותר ממחיר השוק.

כדי לקבל תחושה לגבי מחיר השוק, עשה חיפוש בלוחות המכירה לפי חתך של דגם הרכב, השנתון והגיר (נניח- 206, 2000, ידני).

תראה באילו מחירים מפורסמים רכבים דומים בשנתון הזה, שקלל לעצמך בראש יד, ק"מ, דרגת אבזור, ותקבל איזשהו טווח מחירים מצומצם שבו מחיר הרכב נע בשוק. אח"כ תרים טלפון לבעל הרכב ושאל אותו כמה הוא מבקש, ואז תחליט אם זה ממש בשמיים, או קרוב לטווח, ותמשיך הלאה.

במהלך חיפושי הרכב האחרונים שלי, נתקלתי במודעה של פונטו ספייס שנת 2001 מדגם מסויים, יד שניה, עם 60 אלף ק"מ בלבד. הייתי כבר אחרי בדיקות ראשוניות של כמה רכבים מהסוג הזה, אז ידעתי פחות או יותר מה המחירים בשוק, כולל הקצה העליון של השמורים מאוד. האיש ביקש 5000 ש"ח יותר ממחיר השוק, ו-3000 יותר ממחירון, אך ורק בגלל הק"מ המועט (שאותי, אגב, ממש לא מלהיב, אני מעדיפה רכבים שנוסעים על פני כאלה שעומדים או זוחלים כמה מטרים הלוך וחזור). בכלל לא היה על מה לדבר, במחיר שהוא מבקש כבר יכולתי לקפוץ 2 שנתונים למעלה ולמצוא רכבים שמורים לא פחות.

בכל מקרה, אתה בכיוון הנכון, לגבי הגיר הידני וכנראה גם לגבי הדגם, כי מצד אחד נראה שאתה מתכוון להסיע אנשים מאחור בתדירות גבוהה, ואז אולי המנוע יהיה לך קצת חלש, אבל מצד שני- נראה שאתה צריך גם את ה-5 דלתות, כך שדגמי ה1.6 לא באים בחשבון.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

התדירות שאנשים ייסעו מאחורה לא תהיה גבוהה מדי, פשוט הרכב נראה לי מאוד קטן, לכן שאלתי כדי לקבל מושג קצת על הגודל הפנימי. וכן, 5 דלתות זה די חובה לצערי..

בכל מקרה, תודה רבה לכם, עזרתם לי מאוד :-)

• תוכן חדש...