Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים גם speedtest מחזיר תוצאות אכזריות (200 kbps).

יש שם בעייה לא ברורה, הם טוענים שהשרתים שלהם נפלו והם לא מצליחים להרים אותם. כמו כן אין להם תחזית לפתרון.

אריאל

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Blaz00r - אתה עם גיימר בבב"ל? או ספקית אחרת?

מאיפה אתה מוריד שיש לך עדיין בעיות? אצלי הכל טס בכל רגע נתון (ftp,revconnect,rs\mu\)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כן, בבזק בינלאומי.

מאיפה? מכל אתרי העלאת הקבצים המוכרים - megaupload, filesonic, letitbit, fileserve, wupload וכו', נראה לי שהבנת את הכוונה...בכולם המהירות אף פעם לא עוברת את ה20.

בביטורנט וכו' כן מוריד כמו שצריך, אבל זה לא מעניין אותי, 90% מההורדות שלי מתבצעות דרך האתרים הנ"ל על בסיס כמעט יומיומי.

פורסם
מדובר על ספק, מה הוט קשורים?

סליחה, צודק.:arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם אתה עושה בדיקה מול SPEEDTEST ולא מקבל מהירות נורמלית, תבדוק את זה גם מול הספק (בזק בינלאומי) וגם מול מי שנותן לך את הקו (בזק?)

ב SPEEDTEST אתה אמור לקבל את התוצאות המירביות.

פורסם

גם אני בבזק בין לאומי וגם אצלי המהירות איטית להחריד!

לפני יומים דיברתי עם השרות הטכני והבעיה לא נפתרה,איפסו לי את הראוטר והכל פשוט איטי.

פורסם

Blaz00r - אני מתחיל לחשוב שאתה משלם על גיימר,אבל פיזית אין לך את זה מוגדר ביוזר (הורדה ב20קיי זה ממש הגדרה בדוקה שאין לך את השירות הזה).

אני ברוב הזמן מוריד בגישת FREE מאתרים כמו RS\MU\WU\FS על לפחות חצי מהרוחב פס שלי ובמקרים רבים גם מקסימום (8MB,ADSL).

טורנטים זה לא ממש "חוכמה" כי אתה מתחבר לעשרות (לפעמים מאות) יוזרים,ומספיק שכל אחד יזרוק לך כמה KB בודדים,כבר תגיע למקס בתוך זמן קצר :)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

אם מישהו מחפש ספק קטן ואיכותי אפשר לשלוח הפ

ללא התחייבות כמובן ואפשר לתת יוזר לבדיקת מהירות

חשוב אין אפשרות לבנדל בנתים ספק ותשתית בנפרד

פורסם

אני כרגע עם בזק בנלאומי בטלפון, בשירות לקוחות לא יודעים על שום בעיה וכמובן שהפילו את האיטיות על החבילת 2.5 מגה שלי כי אני לא ברשת נפרדת כמו ב-NGN והם ממליצים לעבור ל-NGN.

שלב הבא, תמיכה טכנית! אני מקווה שלפחות הם יודו שיש בעיה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם אתמול האשימו בתמיכה הטכנית את התקלה וכרגע שיש "תקלה" כבר כמעט שבוע אי אפשר לאתר את הבעיה.

מה שמדהים שמבדיקת המהירות באתר שלהם אני מוריד על 300 ק"ב מהירות שלא הגעתי אליה לעולם ובפועל באתרים אני בקושי מצליח לטעון תמונה בפייסבוק.

עשו לי UPDATE לראוטר (PRIVTE BOX) בתקווה שיעזור. בכל זאת היום אמורים לחזור אליי עם תשובה לקראת הצהרים שתיגמר התקלה המסתורית.

פורסם

תומר,אל תצפה לניסים ונפלאות.

גם אם הם יודו,הם לא יפתרו לך את הבעיה כבדרך קסם,ו"ימליצו" שתעבור לגיימר (בתשלום כמובן).

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

אני מחכה שיודו, וככה שיחזירו לי גם כסף על החודש הזה שאני לא מקבל מהם את השירות שאני משלם עליו.

במקרים כאלה אני מקליט את השיחה

in the face

with a chair

פורסם

נראה לי שלא הספקיות מגבילות את מהירות ההורדה אלא האתרים שמהם אתהם מורידים MU FF RS וכו

מכיון שהם רוצים שתקנו משתמש פרימיום הם גם מראים שהם מגבילים את מהירות ההורדה

אין פיתרון אחר מאשר לקנות מהם משתמש פרימיום

קשה באימונים קל בים

פורסם

את הבדיקות שלי אני עושה באתרים שעד לפני הבעיה היתי מוריד קבוע על מקסימום מהירות שמאפשר לי הרוחב פס שלי.

אתרים עם הגבלות וכאלה לא נכללים אצלי בתור בעיה כי לעולם אין אפשרות לדעת אם הם מגבילים או שבאמת יש בעיה אצ להספק.

in the face

with a chair

פורסם

אסף,דווקא RS ו MU לא קמצנים ברוחב פס ואם יש לך גיימר אצל הספקית,אתה מוריד מהם על מקסימום בלי בעיה :)

fileserve,filesonic,depositfiles,hotfile,wuupload וכל השאר כן מגבילים לסביבות 200-300KB/S

תומר - אני בספק שיחזירו לך משהו,כנראה יטענו אחד מהתירוצים המצוצים לעייפה "מתחייבים למקס' רוחב פס רק בארץ\לא אחראים על רוחב פס בחו"ל\מספקים עד [הכנס __ פה את רוחב הפס שלך במספרים]"

בהצלחה,והלוואי ואתבדה :)

נ.ב - יש לך NGN? או ADSL רגיל? אני הוצאתי מהם 8מגה כולל גיימר ב50ש"ח - שווה להתמקח.

GTI

סאאמק כולכם.

• תוכן חדש...