Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבועיים? אני מדבר על חודש+. המגה וידאו הפך להיות מייגע, כבר אי אפשר לצפות בסדרות בצפייה ישירה שפעם היו נטענים בכמה דקות.

החלפת ספק אינטרנט תפתור את הבעיה?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כולם עושים טראפיק שייפינג.

תכנסו לאתרי התוכן של הספקיות תראו איזה יופי של מהירות יש לכם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נהג מתחיל, האתר של הספקית לא רלוונטי מבחינתי. שים לב שכל הבעיות שדיווחו פה בשירשור דיברו על גלישה לחו"ל.

אני מקווה שלא נצטרך לחכות עד לפריסת הקווים התת מימיים החדשים כדי לקבל פה מהירות נורמלית

פורסם

שיפרסו מה זה יעזור לך, יקראו לה NGG וירצו על זה 200 שקל במקום 100 היום נו אז?

כיום יש לך NGN שזה טוב, הבעיה זה המחירים הגבוהים, 115 שקלים בחודש על 10 מגה זה לא מעט כסף בשביל המשתמש הרגיל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לדברי נציג תמיכה טכנית אכן יש תקלה מסוימת, שגורמת להאטה בגלישה(אתרים מחו"ל).

נ.ב: התפרסמה היום גם כתבה על כך :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4137810,00.html

ברוח המחאה החברתית חשוב לדרוש זיכוי לאלה שנפגעו מכך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

גם אני גולש בבזק בינ"ל (באנדל 12MB עם הוא - 105 ש"ח ללא התחייבות).

החיבור היה לי איטי מאוד ולא הבנתי למה, חשבתי שאולי יש עומס על האתרים בחו"ל.

קראתי את הכתבה בווינט והתעצבנתי.

התקשרתי להוט, אמרתי לנציגה שאני רוצה להתנתק מבזק בינ"ל ולהתחבר לספק אחר.

היא הציעה לי את 013 ו-012 שהם באותו מחיר ובאותה מהירות.

היא התקשרה (ואני על הקו) לבזק בינ"ל וניתקה אותי מהם (עם מספר פנייה בבזק בינ"ל + פנייה למוקד ISP של הוט לוודא ניתוק).

אחר כך היא התקשרה לנטוויז'ן וחיברה אותי לשם. סידרתי את הגדרות החיבור ורצתי לSpeedTest לבדוק את השינוי.

השינוי אכן בא, אפילו הפינגים בארץ השתפרו.

עם 013 הצלחתי להתחבר לשרת בניו יורק ולקבל 180ms וקצב הורדה/העלאה מלאה של 12MB.

עכשיו האינטרנט מגיב ממש מהר ומצוין. כמו לקבל שדרוג מ1.5 ל-12. כיף.

לדעתי צריך לתת גם קרדיט לשר התקשורת שפשוט קורע את חברות התקשורת למען הצרכנים.

חבילה ללא התחייבות, במחיר נמוך ושירות לקוחות אדיב ויעיל. תמורה מלאה לכסף!

אגב, שלא תחשבו שאני מפרסם את 013 או משהו - היה לי אצלם מנוי שלא הייתי צריך אותו (קיבלתי אינטרנט חינם לתקופה קצרה).

התקשרתי ל-013 והגעתי עד לנציגת שימור לקוחות שאמרה לי שהניתוק אושר וייכנס לתוקף בתוך 48 שעות.

כעבור חודש מתקשר אלי נציג של נטוויז'ן ומציע לי את הטלפון שלהם. אמרתי לו שאני כבר לא לקוח ושיסתכל על הפניות שלי בעבר.

הוא אמר שאני עדיין רשום כלקוח ושהוא רואה שאושרה לי הבקשה לניתוק, אבל עדיין לא ניתקו אותי מסיבה לא ידועה.

נהדר.

פורסם

גם לי יש אותה בעיה עם הזבלה האלה של הוט וזבל בין לאומי.

אמור לגלוש במהירות 12 מגה. וזה גולש לי לחו"ל אולי במהירות של רבע מגה או חצי מגה גג. כל דף שאני נכנס אליו בכרום צריך לרענן פעמיים. פשוט סיוט.

כבר היו אצלי כמה פעמים מהוט והחליפו מגבר בארון חשמל. וקישקשו שהמודם שיש לי מעולה - טומסון ישן כזה.

אז בזק גורמים לכל הבלגן?? אני משלם להם 19.99 לחודש על 5 מגה.

הכי עדיף להתקשר להוט שיחברו אותי ל013 או ספק אחר ולראות ששם זה מהיר ולנצל את זה לעבור לספק?

באמת יש היום ספק שלא חוסם פורטים ומהירות בחו"ל או שזה רק לחבילות לגיימרים מכורים לפורנו וכדומה שעולות עוד כסף?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תוכן חדש...