Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח אני חדש בתחום הסאונד ולפני שנה קניתי סיוויק 93 ובאוטו היית מערכת. אז רציתי לדעת האם אפשר לנצל את המערכת בצורה טובה, או שפשוט לעצור ליד הפח הקרוב ולזרוק אותה ?

קומפוננט : של חברת BOSS 400W (לא יצא לי לבדוק את השם המדויק כי צריך לפרק את הדיפון של הדלת. יש תמונה למטה יש לי משהו ממש דומה)

אחורה : פיונר TS-A6968 250W

מגבר : יש לי 2 אחד : CONCORD AUTO SOUND 4400GT 400W

והשני : MOBILE AUTHORITY 113ZX 400W

אחד מהמגברים מחובר לפיונר והשני מוכן לסאב.

תודה לכולם על העזרה...

5f2581e1604ee8996f78707f3d83976e_thumbnail.jpg זה הקומפוננט.

פורסם

מה אתה רוצה ? לא הבנתי.. אם היא מספקת אותך אז תשאיר אם לא אז תחליף מה אתה רוצה לשמוע בדיוק?????

Hertz hsk 165 --- hertz ep4x --- hertz ebx250r

פורסם

היא לא ככ מרצה אותי אולי זה בגלל שהיא לא מכוונת נכון או משהו כזה . אז אני שואל אם היא שווה משהו בכלל או שהיא באמת לא משהו זה הכל .

פורסם

למען האמת, על המגברים לא שמעתי מעולם, boss היא חברה דיי מוכרת אך לא בין המובילות בתחום ככה שאין לי דעה עליהם,

כמו כן לא שמעתי רכיבים לרכב שלהם מעולם אז אני אשפוט,

איזה רדיו דיסק יש לך?

הגדרת תקציב לשיפור המערכת?

מה אתה מחפש מהמערכת? עוצמה? איכות? באסים?

אם תענה על השאלות יהיה יותר קל לעזור ולכוון אותך בהמשך.

עריכה : אני לא יודע לפי מה אתה קובע שהיא לא מכוונת, אבל עם כיוון נכון ובמידה האלמנטים במצב טוב יכול להיות שתוכל להגיע לרמה שכן תשביע את רצונך, שוב תלוי מה אתה מחפש במערכת ולאן אתה מכוון)

פורסם

קודם כל אני מחפש איכות ועוצמה אז אם אני מעוניין לשפר את המערכת אבל נגיד כל חודש משהו אחר ממה עדיף להתחיל ? אם כל חודש אני אשקיע לאט לאט אני מעריך שעד 3 אלף יהיה מספיק לבנות משהו נחמד.. אשמח להצעות ממה להתחיל. תודה.

• תוכן חדש...