Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

קניתי אנטנה חדשה לפולו ואני מעוניין להחליף אותה , האם יש צורך בפירוק הגג בפנימי של הרכב או שישנה דרך יותר פשוטה .

תודה על העזרה ושיהיה לכולנו חג שמח .

הדגם הוא 9N למיטב ידיעתי גרסאת קומפרטליין 1.4

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

אכן יש לפרק את הגג הפנימי, בבורה שלי זה היה סיוט מחוסר גישה נוחה. האצ'בק אמור להיות יותר קל.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

עלייך לפרק רק את החיפוי הקטן בגג שקרוב לתא המטען+חיפוי ימני ושמאלי ולהוציא את הספוג בכדי לנתק את הקונקטורים של האנטנה.

האם האנטנה שרכשת היא מקורית ? האם רכשת גם גריז מוליך ?

איזה כייף לי :)

פורסם

לא מקורית ולא גריז מוליך :( למה הגריז בידיוק והאם אמורה להיוצר בעיה בכך שהאנטנה לא מקורית ?

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

האנטנה המקורית מגיעה עם מגבר או מעגל לתיאום עכבות הנמצא בבסיס האנטנה.

הוספתי לך הסבר בתמונה המצורפת. התפקיד של הגריז או המשחה לשפר את איכות המגע החשמלי בין האום לפח של הרכב וגם למנוע התפתחות של קורוזיה במקרים מסויימים.

גם בלי המגבר והגריז הרדיו יעבוד אבל הקליטה לא תהייה מושלמת כמו של האנטנה המקורית.

N91-0005.JPG

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...