Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה בKSP שרונלייט גם החלה לייבא את הפוקופון F1, מעניין.

בינתיים הLETV שלי גוסס עם מסך שבור וסוללה עייפה, חום מלהיתחמם לא עושה הרבה חחח, חושב על המחליף שלו אבל למרות שאני הייתי רוצה את הפוקו/A2 ושות', אני חושב לוותר כי ה5"5 הסדנטרטי הרגיש לי כמכשיר גדול ולא נוח(151.4 x 73.9 x 7.5 mm ), רוצה לרדת במידות הכלליות ולכן אני דיי נעול על הA2 LITE 64G ב799 מMDK כי אמרו לי שאצלם זה כולל את המטען המקורי- בקיצור אריזה אטומה שלא ניפתחה מה שחשוב לי יותר, לא איכפת מהמטען אבל לא רוצה אריזה פתוחה.

יש סיבות נגד? הגודל/יחס מסך/אנדרואיד עדכני/סוללה ענקית זה מה שאני רואה- מה דעתכם?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

חברה שלי רכשה את הפוקו אתמול, הוא לא כזה גדול בפועל (בהשוואה לנקסוס 5x שלי).

בכל מקרה המקומות הכי משתלמים לרכישת הפוקו כרגע הם myphone (שם חברה שלי רכשה) או בדיוטי פרי, בשניהם מדובר ביבוא רשמי עם מטען מקורי.

אגב, מחר אני בדיוטי פרי ואני מתלבט בין הפוקו ל-mi8, ההפרש בניהם הוא 100 דולר.

עריכה אחרונה על ידי zivk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

תלוי בתקציב, אבל אם אתה חושב על הפוקו יש לי הצעה אחרת: נוקיה 8.

מעבד 835 (נכון, שנה שעברה), מסך "5.3 משובח, סוללה שמחזיקה בכיף 3-4 ימים גם בשימוש משמעותי. 1700 ש"ח בבסט מובייל, את המגינים מזמינים מחו"ל ומגיעים תוך שבוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רציתי את ה-8 שירוקו, אבל הוא יקר מידי וגם לא מיובא ארצה.

לא מוצא סיבה לקנות את הנוקיה 8 הרגיל ב-1700 שקלים, אין בו שום דבר מיוחד והיחס גודל למסך שלו דומה לזה של מכשירים מלפני 3 שנים.

אגב, גם הסוללה שלו לא מרשימה בכלל, במיוחד ביחס לפוקו.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

נוקיה 9 כניראה הולך ליהיות מוכרז ברביעי לחודש.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מהניסיון הקצר שלי (יותר נכון, של אשתי) הסוללה מרשימה ביותר. במיוחד אם נביא בחשבון את המסך בעל הרזולוציה הגבוהה.

אני לא משוכנע שההבדל בין 16:9 ל-2:1 באמת משמעותי.

דרך אגב, אחד הבנים שלי הביא Mi8 מחו"ל - עלה לו באנדורה 420 אירו. הבחור לא מפסיק לשחק בו ומרוצה עד הגג. אבל שילם 300-400 ש"ח פחות מאשר בארץ.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בבולגריה יצא לי לשחק עם המי a2 לייט בתצוגה(וגם עם המי a2). למרות שפיזית הוא קטן יותר, המיקום של המסך נמצא בכמעט אותו גודל כמו ה a2 הרגיל, ולכן מבחינת האגודל שלך, לא באמת משנה את השימוש בפועל מבחינת גודל פיזי.

פורסם

לאדע למה יש אנשים שבשבילם המטען זה דיל ברייקר

תמיד אפשר לקנות חדש\מקורי בכל מקום אחר או מחו"ל? אז מה הקטע ?

מה שיותר חשוב זה ההפרש מחירים בין חנויות בארץ או בין חנויות בארץ\קניה מחו"ל + מע"מ..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

אם התכוונת אלי- ממש לא איכפת לי מהמטען ויש לי הרבה מקוריים כאלה בבית ממכשירים אחרים, איכפת לי רק שהאריזה ניפתחת לצורך הוספת המטען התואם, רוצה אריזה סגורה מהיצרן ככה שאדה שלא היתעסקו עם המכשיר.

וראיתי שA2 לייט עולה בכ20 שקל יותר מגומובייל והם הבטיחו לי אריזה סגורה עם המטען המקורי, בגומובייל ואחרים צריך להוסיף עוד 100 שקל+ בשביל שנתיים אחריות ומטען מקורי, אין לי צורך בזה.

אגב, שמתי לב שהמחירים ממש ניהיו תחרותיים מהיבוא המקביל- לא מצאתי סיבה להזמין את השיומי מחו"ל חח.

אגב- אחלה סירטון לחובבי היתעללות במכשירים חדשים:.

iPhone Xs MAX Durability Test

עכשיו תבינו איך הפכו לחברה של טריליון דולר החרטטנים האלה, המסך שניטען שהוא הכי הכי עמיד וכו' נישרט באותה דרגה כמו כל המכשירים הקיימים עם מסך הגורילה החדש, וגם כיסוי המצלמה האחורי שאפל מיתגאים שהוא מספייר - נישרט בידיוק באותה דרגה, בקיצור חרטא ברטא.

[video=youtube;oT6VL4x-rHY]

אבל חייב לציין שההנדסה של המכשיר מבפנים לאחר צפייה בסרטון פירוק- שאפו- מהונדס כמו רכיב לנאסא, תישכחו מתיקון פשוט- צריך לדבר הזה תאור דוקטור חח.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

לא התייחסתי ספציפית אליך,דברתי בכללי

נתקלתי במקרים שאנשים פסלו על ימין ועל שמאל חנויות ורשתות (!),"מה,אין מטען מקורי,בטוח הוא עובד עליי !!!!!!1111"

אני תמיד קניתי מKSP ושות' (ייבוא מקביל) ותמיד היו לי בסדר כל המטענים שקבלתי,במקסימום קונים מקורי חדש מחנות קרובה,באמת 100ש"ח על מטען (או כמה שקלים יותר) פעם בשנה יהרגו מישהו :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כמה סיבות לקנות מיבואן רשמי:

1. המכשיר סגור בפלומבה. הסיכוי לקבל מכשיר משומש קטן אפסי.

2. אחריות יותר ארוכה. בדרך כלל יבואן רשמי נותן 2 שנות אחריות, לעתים שלוש עד חמש. המקבילים נותנים את המינימום הנדרש בחוק - שנה אחת.

3. בעיות תוכנה - לפחות בעב היו הרבה בעיות שנבעו מגרסאות מכשירים שאינם מתאימות לישראל, שלא קיבלו עדכונים או שהעדכונים פגעו בשימושיות שלהם. אצל יבואן רשמי הסיכוי לכך הרבה יותר קטן.

4. מטען מקורי - לי, אישי, זה לא משמעותי, אני משתמש במטענים Aukey ו-Tronsmart. אבל יש מי שזה חשוב לו.

• תוכן חדש...