Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזרון עיסוי של דר' גב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול ראיתי שלא היו פידבקים, אבל צפיה בסרטון ביו טיוב ובדיקה ככללית ברשת הראתה שהמחיר הוא טוב וגם ככה חיפשתי לפנק את אשתי(דרך ואללה ב700 ש"ח במקום 1500),כנראה שאחזור לעדכן אחרי שאקבל את המוצר כדי שלאחרים תהיה תגובה במידה ויחפשו מוצר דומה.

תודה לכל מי שלא עזר.:?

פורסם

קצר מידי צריך לטפס למעלה עם הגוף בשביל שיעשה את כל הגב ,אני נותן לך פחות מחודש וזה יהיה זרוק בארון ללא שימוש.

פורסם

בוקר טוב.

אשתי 1.55.לה זה יספיק ,וגם אם יסתבר שזה לא מוצר איכותי,או שהוא לא נוח,נשתדל למכור אותו במינימום הפסד ולא קרה שום דבר.למדנו:lol:

גמר חתימה טובה.

פורסם

אין לי נסיון עם המזרן, אבל היה לנו מכשיר דומה שהיה מונח על כורסה, גם הוא מתוצרת Homedics. אשתי נהנתה ממנו מאוד אבל הבקר התקלקל כעבור תקופה לא ארוכה (שנה-שנתיים) ובסופו של דבר החלפנו לכורסת עיסוי של ד.ס.ל. לציין כי המתקן עלה $100 בארה"ב (והוספתי עוד 100 ש"ח עבור ספק כוח למתח אירופי) בעוד שבארץ הוא עלה באותו זמן כ-1,100 ש"ח.

בכלל, יש לנו נסיון לא טוב עם ציוד של Homedics, קנינו לאחד הבנים מכשיר לחימום ועיסוי רגליים מאותה תוצרת, אשר הוחלף לחדש לאחר שבילה בערך שני שליש מהזמן בתיקונים במשך כמה חודשים. המכשיר החדש היה קצת יותר טוב - החזיק איזה חצי שנה ואז המפסק הראשי שלו התקלקל, כך שכדי לכבותו צריך לשלוף את התקע מהשקע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קצרצר למי שיחפש מוצר דומה בעתיד.

ניסיתי כבר 3 פעמים את המזרון,באופן כללי הרגשה נעימה של עיסוי בגב,יותר חזק באזורים עם פחות שומן ויותר נעים באזורים עם מעט יותר שומן,יש אפשרות לעיסוי נקודתי ,סיבובי,וישר באזור עמוד השדרה (ניתן לשחק עם הרוחב) ויש גם אופציה של חימום בג'ולות.

בגדול גם ככה חיפשתי מוצר דומה לאשתי ויצא דיל של 700 שקלים בואללה שופס במקום 1500(בדקתי גם באתרים שמוכרים בחו"ל ובאמת אותו מוצר נמכר ב450-500$ בממוצע ככה שהמחיר באמת היה זול משמעותית).

כרגע נראה שהמוצר יהיה בשימוש של פעם בשבוע לפחות.

מועדים לשמחה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אם כבר הקפצת..

ג'ימבו קלע בול... אחרי תקופה קצרה המוצר שוכב ללא שימוש , לא בגלל שהוא לא טוב, אלא עצלות לפתוח, למקם, להשתמש, לסגור ולאחסן שוב.

מבחינת טיב מוצר הוא מצויין ועושה עבודה לא רעה בכלל אבל כנראה שהוא פחות מתאים לעצלנים (אשתי, אני לא ממש מחבב עיסויים ולכן אני אפילו לא מתאמץ להוציא אותו).

במידה ותרצה לרכוש את המוצר כיד שניה במצב חדש אתה מוזמן ליצור עימי קשר בפרטי.

המשך יום טוב.

פורסם

אם כך גם אני מעדכן - גם השימוש במנגנון העיסוי בכורסא הולך ופוחת. אבל לפחות הבנים נהנים מכורסא עם משענת מתרוממת לרגליים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...