Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול רכשתי הזמנה מאיביי לאתר טורנט ליץ' http://www.ebay.com/itm/170706586941?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

שילמתי לו, ושלח לי מייל שנשלחה הזמנה, אך לא קיבלתי דבר,

דיברתי איתו שוב - ושלח לי למייל אחר, שגם אליו לא קיבלתי,

שלח לי הזמנה נוספת למייל אחר [חדש] שגם אותו לא קיבלתי.

המוכר שלח לי שהוא מזכה אותי בשבעה דולר ונתתי לו פידבק חיובי

לאחר מכן, הבחור שלח לי הודעה שהוא דיבר עם טורנט ליץ' ונאמר לו שיש עיכובים עם שליחת ההזמנות,

לפי דבריו אני אמור לקבל 3 הזמנות לשלושה מיילים,

אולם טרם קיבלתי אפילו הזמנה אחת.

אולי מישהו שלח לאחרונה הזמנה חדשה ונתקל גם בבעיה זו? ומהיכן ניתן להשיג הזמנה?

נ.ב היה לי לפני שנתיים חשבון ומכיוון שלא הייתי פעיל שנה בחשבון הם סגרו לי את המשתמש, מדוע?!

תודה.

קשה באימונים קל בים

פורסם

בטרקרים פרטיים הכל עובד על שיתוף בין אנשים, לאתרים יש LIMIT מסויים של משתמשים שיכולים להיות רשומים כדי לא ליצור עומס. בעל האתר או יותר נכון אני מתאר לעצמי, סקריפט מסויים רץ פעם בכמה זמן ומוחק את כל המשתמשים שלא היו פעילים תקופה מסויימת. האמת, שנה זה הרבה זמן, ישנם אתרים שאחרי 45 יום מוחקים לך את החשבון אם לא ביצעת שום פעולה באתר.

פורסם

מחוקי האתר:

What are Invites for and how can i use them?

The sale of invites to this site is strictly forbidden and results in both the inviter and invitee losing their accounts. If you come across an auction from someone claiming to have permission to sell invitations to this site, it's a lie. Do not believe positive feedback ratings; if you buy an invite, we will know about it and you will lose your account.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...