Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון יום רביעי אני רוכש מכונית עד התקציב הנ"ל, פזלתי לכיוון של היונדאי גטס 2008 אך ביקורות רעות מאוד באינטרנט די מסיטות אותו ממנו, מה דעתכם עליה? נאמר שהנוחיות אפסית, צריכת דלק גבוהה ופלסטיקה חלשה

כמו כן מה דעתכם על הסובארו ניו אייג' 2006? היא כמובן תהיה מק"מ יותר גבוהה או ליסינג.

אשמח לשמוע עוד המלצות לתקציב עם דגש על נוחיות, צריכת דלק סבירה ושנתון מעל 2004

פורסם

לחלוטין לא מסכים עם הביקורות הרעות.

לפני 4 חודשים קניתי גטס 2008 מליסינג (שעלתה אגב יותר מ35 אלף) וסך הכל די מרוצה מהאוטו.

לי האוטו נוח למדי , מספיק זריז , ומאד נוח לתמרון וחניות בעיר.

חסרון אחד - צריכת דלק של 1 ל10 לפי המדידות שלי.

בהתחלה רציתי לקנות גרנדה פונטו , אבל העדפתי את הגטס כי הפיאט פשוט גדולה מדי לטעמי ופחות זריזה.

פורסם

אני בצבא נסעתי לא מאט על גטס עם קרוב ל320K,כן כן.

מבחינת נוחות דווקא היה סביר,מנוע לא רע,ב2007 עשו מתיחת פנים ולכן שיפרו את הדלק ומנוע,הוא דווקא נחשב לרכב זול לתחזוקה ודי אמין.

הסובארו זה משפחתי,אתה צריך להחליט מה אתה רוצה,סופר מיני או משפחתית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני בצבא נסעתי לא מאט על גטס עם קרוב ל320K,כן כן.

מבחינת נוחות דווקא היה סביר,מנוע לא רע,ב2007 עשו מתיחת פנים ולכן שיפרו את הדלק ומנוע,הוא דווקא נחשב לרכב זול לתחזוקה ודי אמין.

הסובארו זה משפחתי,אתה צריך להחליט מה אתה רוצה,סופר מיני או משפחתית.

תודה רבה על התגובה, את האמת שזה לא ממש משנה לי, האוטו נועד לנסיעות קטנות מכיוון שיש לי ביטוח גם על האוטו של אמא שלי (מאזדה 3 2011) ואני במילא יוצא איתה רוב הזמן, המכונית נועדה לקחת את חברה שלי ולהחזיר או נסיעה לקניון וחזור וכו'. שימושים יומיים קטנים

מה שכן חשבתי על קאיה ריו 2008, ראיתי המון תגובות טובות עליה והיא נראית מצויין לדעתי, אך מנגד גם ראיתי שקיה לא אמינה בכלל וקראתי איזו תגובה בפורום למשל ש"היא לא תחזיק יותר מ3-4 שנים על הכביש" מה שנשמע הזוי אך מרתיע

אפשר דעות על הריו?

פורסם

אולי זה היה בקאיה של שנות ה 90,היום קאיה ממש לא נחשבת לאוטו בעייתי,אני אישית אהבתי את הריו,נסעתי כמה פעמים אך לא נהגתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סובארו אימפרזה לא תהיה חסכונית יותר מיונדאי גטס.

הגטס מאוד אמינה ולדעתי גם לא כל כך גרועה אבל יהיה לך קשה למצוא גטס מודל 2008 במצב טוב מיד ראשונה ב-35 אלף שקל. אולי אם מדובר ברכב מיד שניה עם קילומטראז' גבוה יחסית, המחיר ירד לאזור הזה.

• תוכן חדש...