Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פיג'ו 106, שנת 96 :

hu :

http://www.alpine-electronics.co.uk/products/product-singleview/cd-head-units/cde-120r.html

סט רמקולים של בוסטון :

http://www.sonicelectronix.com/item_5019_Boston-Acoustics-S953.html

http://www.crutchfield.com/S-aM0za4jKzVR/p_065S55/Boston-Acoustics-S55.html

לזה אני מוסיף ציוד שכבר יש לי מהרכב הקודם: טוויטרים כותנה מעולים של מורל, סאב של הייפוניקס ומגבר נחמד שספציפית אותו אולי אני אחליף בעתיד.

הציוד ששייך לי כרגע מפורק, הצעת המחיר היא 2100ש"ח על הרדיו דיסק + הסט של הרמקולים + חיווט והתקנה של כל המערכת כולל הציוד שלי.

הערות, הארות?

תודה למגיבים.

פורסם

לפי דעתי בזבוז כסף. אפשר לקנות ר"ד קלריון cz500/פיוניר 5250 או סידרה 7 +קומפוננט של מורל טמפו +6X9 של מורל טמפו

יעלה לך בסדר גודל של 2000 שקל ותקבל תמורה טובה יותר.

A3

K04 Inside

פורסם

אין סיבה לשלב רמקול קואקסיאלי עם טויטר חיצוני.

אתה בעצם עושה סלט בין שני טויטרים שונים, שיקבלו הספקים וטווחי עבודה שונים במקומות שונים.

בנוסף, אני לא רואה טעם בהתקנת רמקולים אחוריים כשיש גם סאב, ועוד ברכב קטן כמו 106 (וזאת מנסיון :wink: )

במקומך הייתי מחפש מיד שישולב עם הטויטר הקיים (במידה ואתה עדיין רוצה להשתמש בו) עם קרוס מתאים (תלוי בטויטר).

מתחדשת*

פורסם
אין סיבה לשלב רמקול קואקסיאלי עם טויטר חיצוני.

אתה בעצם עושה סלט בין שני טויטרים שונים, שיקבלו הספקים וטווחי עבודה שונים במקומות שונים.

בנוסף, אני לא רואה טעם בהתקנת רמקולים אחוריים כשיש גם סאב, ועוד ברכב קטן כמו 106 (וזאת מנסיון :wink: )

במקומך הייתי מחפש מיד שישולב עם הטויטר הקיים (במידה ואתה עדיין רוצה להשתמש בו) עם קרוס מתאים (תלוי בטויטר).

הטוויטרים נשארו לי מהמערכת הקודמת, ולכן חשבתי שבמקום להשקיע בקומפוננט איכותי, אז להשקיע בזוג רמקולים קדמיים "רגילים" אבל באיכות גבוהה ואיתם להשתמש באותם טוויטרים ישנים, הרי זו המטרה של טוויטרים חיצוניים לא?

הסיבה שאני מוסיף רמקולים אחוריים היא שאני מעוניין בסראונד, למרות שהרכב בגודל של קופסת שימורים, אני יודע:-)

אפשר לקבל חוות דעת כללית על הרמקולים שפירסמתי ועל הר"ד? (עדיף מנסיון אישי:wink:)

תודה, יואל.

פורסם

לא.

הטויטרים הם רמקולים לכל דבר, רק שתפקידם לנגן את התחום הגבוה של טווח הצלילים.

כמו כל דבר אחר הם אמורים להשתלב עם המידים וליצור הרמוניה.

עבודה כמו שאתה מתכנן לא תתן לך את התוצאה העדיפה.

מעבר לזה אין לי דעה על שאר המוצרים.

מתחדשת*

פורסם

בזבוז כסף.

תעשה כמו שבוריס אמר !

רק בלי 6X9 מכיוון שיש לך סאב וזה באמת מיותר !

ותיכח קומפוננט מורל דוטק אוביישן או טמפו .

ויש לך הגברה רק על הסאב? איזה בידיוק מגבר יש לך ?

• תוכן חדש...